Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa aysemm benim bu sabah bi agri basladii bobrek agrisi gibi yanlara vuruyo hemen belirtiye gidiyo kafam yada kist diye daha once kist varken boyle bi agrim olmustu sende boyle bisey oldu muu?
Benim kasigim agrimisti onun agrisida bacaga vurmustu cnm. Seninde belki yan taraflara vuruyordur. Ins bebis yapiodurrr. Gerci22-23. Gunden sonra belirtiler kendini gosterir yelizim. Senin daha o kadar olmadi dimi? Yalniz gozlerim kapanio. Her an gidebilirim

Son düzenleme:

sağol canım, inşallah kuzum.. hepimiz bilinçliyiz maşallah

Yok yavrum olmadii ne biliim iste kist oldugu zamanki agriya da cok benziyo hayirlisii

Yok yavrum olmadii ne biliim iste kist oldugu zamanki agriya da cok benziyo hayirlisii

Sen kalbini bozma cnm. Biraz daha bekleyelim. Haftaya belirtileri daha net goruruz insallah. Ben artik uyuyorum yelizim. Gozler gitti opuyorum senii iyi geceler cnm.
Sosyalimm senide opuyorum iyi uykular tatlimmmm

canım pıhtılaşma mı varmış sende yaaaaaaaaolsun üzülme canım rabbim büyük bundan sonraki bebişinde iğneni olursun sorun çıkmaz inşallah canım

yok canım üzülmüyorum en azından biliyorum artık, 9 ay iğne kullanacam ondan sonra inşallah bebişim benimle olacak sizinkilerde gelecek beraber alışverişe çıkacağız

Normal kizz normall kafani takmaaaa delii

kız psikopat oldum valla

Bende genelde oluyorum.. Yarın eminönü yapmayı düşünüyorum ama tamamen karın ağrıma bağlı.. İnşAllah olmazda giderim.. Kaç aydır erteliyorum..

Sana dost tavsiyesi sakinn sakinn gitmeee, gecen hafta resmen ezildik, abartmiyorum dehset otesiydi, tvde cikiyo ya insan izdihamı diye, yemin ederim cok kotuydu, kabuss ay aklima geldi suruklendik he

Benaycımmm eğer gidersen benim için ŞarkHana uğraa
cicişler alacan dimiiii

Sosyalimmm en azından biliyoruz ne yapman gerektiğini artık bilinçlisin kafaya takma olurmu sadece hamile kalmamız önceliğimiz şuan sonra iğneni vurursun 9 ay boyunca biraz zor olacak tabi ama napalım miniklerimiz gelsin yeterki
fsh normal değerde diğerini bilmiyorum canım bende
benim fsh yüksekti düştü sende hayıtla adaçayıyla düşürürsünnn inşallaaaah
canım hep birlikte atlatıcaz tüm aşamaları
bende bu sabah klomen içtim başladım
hayırlı olur inşallah

özay yaz kış öle napalım ozaman hiç gitmeyelim mahrum kalalımm
bizde en son gittimizde öle sıkıştık eşimin önünde gidiyoz yapışık milletle

Son düzenleme:
offf yaaa bu klomenle ilgili yorumları okuyorum hep diyorki kendini iyi hissetmen lazım vücudun o ilacı kabul etmesi lazım
ama benim hep aklımda ve hep ya olmazsa diye düşünüyorum nasıl aşıcam bunu yaaaa
ne kadar olumsuz bir insan oldum bennnnnn :18:

Sana dost tavsiyesi sakinn sakinn gitmeee, gecen hafta resmen ezildik, abartmiyorum dehset otesiydi, tvde cikiyo ya insan izdihamı diye, yemin ederim cok kotuydu, kabuss ay aklima geldi suruklendik he

Canım eminim öle ama gitmek zorundayım kaç aydır hep erteliyorum ama gidemiycem galiba o ayrı karın ağrısından..

Canım takılma böle şeylere sen doktora göster kafan rahat etsin.. Olacak bebişler biz inanıyoruz.. Keşke hiç kullanmayacak olsan ama varsın olsun iğne kullan yeterki sağlıkla gelsinde..

Kız alacak çokta gidemiyorum hep bi engel çıkıyo. Gidersem mutlaka uğruycam.. Akşama yeni evli bi çifte gitcez onada hediye bakacaktım ama galiba gidemiycem.. Karın ağrısı çok bide daha kocam yatıyo saat 10 oldu

Canım öncelikle ilaç kullanımın hayırlı olsun..
İyi düşün ama niye stres ediyorsunki.. zaten her yolu deniyorsun olmadı biliyorsun öle bi ihtimal elbette var ama bu demek değil ki olmayacak yada klomendede aynısını yaşacaksın.. Senin niyetin belli bol dua ile olur inşAllah de düşünme fazla.. İnşAllah seninde sıpan tez zamanda gelir canım..

İyi düşün iyi olsun..

boşver gitme ozaman birde iyice fenalaşırsan oralarda dünyanın yolu kızzz burdan gerçi araçla değilde metrobüsle giderseniz daha rahat

ahhh canımmm bi yapabilsem bunu bi rahat olabilsem evet sanki elime ne geçecek yaaa işi dahada zorlaştıracam

Günaydın canlarım benim

Ben anca kalktım dünden yol yorgunuyum tabi memlekete geldim yeni hamişlerimiz gelişmelerimiz var mı telden giriyorum o yüzden geçmişi okuyamadım

inşallah kuzum artık iğne vuracaz 9 ay, bebişime güzel kan gitsin diye

ben her zaman diyorum ya içimde hiç kötü düşünceler yok bebişlerimiz çok yakında gelecek , dediğin gibi yeterki sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Günaydın canlarım benim

Ben anca kalktım dünden yol yorgunuyum tabi memlekete geldim yeni hamişlerimiz gelişmelerimiz var mı telden giriyorum o yüzden geçmişi okuyamadım

hadi gözün aydın kavuşmuşsun ailene yeni hamiş yok şimdilik kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…