Benim kasigim agrimisti onun agrisida bacaga vurmustu cnm. Seninde belki yan taraflara vuruyordur. Ins bebis yapiodurrr. Gerci22-23. Gunden sonra belirtiler kendini gosterir yelizim. Senin daha o kadar olmadi dimi? Yalniz gozlerim kapanio. Her an gidebilirimYaa aysemm benim bu sabah bi agri basladii bobrek agrisi gibi yanlara vuruyo hemen belirtiye gidiyo kafam yada kist diye daha once kist varken boyle bi agrim olmustu sende boyle bisey oldu muu?
Iyiyim canim benim sen nasilsinm simdi yataga girdim sizi merak ettim bi bakayim dedim. Sosyalcim hic canini sikma. Onceden ogrenmende cok iyi oldu. Sen bilincli bi anne olacaksinnn
Bu arada sedonun soyledigi corbayi anneme yaptirdim. Ondan sonra kendime geldim. Zaten gribin omru 3 gun demisler
Benim kasigim agrimisti onun agrisida bacaga vurmustu cnm. Seninde belki yan taraflara vuruyordur. Ins bebis yapiodurrr. Gerci22-23. Gunden sonra belirtiler kendini gosterir yelizim. Senin daha o kadar olmadi dimi? Yalniz gozlerim kapanio. Her an gidebilirim
Yok yavrum olmadii ne biliim iste kist oldugu zamanki agriya da cok benziyo hayirlisii
Sen kalbini bozma cnm. Biraz daha bekleyelim. Haftaya belirtileri daha net goruruz insallah. Ben artik uyuyorum yelizim. Gozler gittiopuyorum senii iyi geceler cnm.
Sosyalimm senide opuyorum iyi uykular tatlimmmm
sağol canım, inşallah kuzum.. hepimiz bilinçliyiz maşallah
kızlar referanslara baktım
folikül fazda 13-166 arası diyor demek ki benim ki bu durumda normal
canım pıhtılaşma mı varmış sende yaaaaaaaaolsun üzülme canım rabbim büyük bundan sonraki bebişinde iğneni olursun sorun çıkmaz inşallah canım
Normal kizz normall kafani takmaaaa delii
kesin çıkıyorum yelizzzzhadi grüşürüz canım , ayşemm iyi geceler
Bende genelde oluyorum.. Yarın eminönü yapmayı düşünüyorum ama tamamen karın ağrıma bağlı.. İnşAllah olmazda giderim.. Kaç aydır erteliyorum..
canım merhaba nasılsınız, yoğunum bugünlerde kusura bakmayın kızlar yazamıyorum
bu arada ben doktora gittim gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne yapmam lazımmış
bi de ben bu değerlerden çok anlamıyorum anlayan varsa yorum yapabilir mi
estrodoil(e2) 26,41
FSH 5,76
Sana dost tavsiyesi sakinn sakinn gitmeee, gecen hafta resmen ezildik, abartmiyorum dehset otesiydi, tvde cikiyo ya insan izdihamı diye, yemin ederim cok kotuydu,kabuss ay aklima geldi suruklendik he
Sana dost tavsiyesi sakinn sakinn gitmeee, gecen hafta resmen ezildik, abartmiyorum dehset otesiydi, tvde cikiyo ya insan izdihamı diye, yemin ederim cok kotuydu,kabuss ay aklima geldi suruklendik he
canım merhaba nasılsınız, yoğunum bugünlerde kusura bakmayın kızlar yazamıyorum
bu arada ben doktora gittim gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne yapmam lazımmış
bi de ben bu değerlerden çok anlamıyorum anlayan varsa yorum yapabilir mi
estrodoil(e2) 26,41
FSH 5,76
Benaycımmm eğer gidersen benim için ŞarkHana uğraa
cicişler alacan dimiiii
Sosyalimmm en azından biliyoruz ne yapman gerektiğini artık bilinçlisin kafaya takma olurmu sadece hamile kalmamız önceliğimiz şuan sonra iğneni vurursun 9 ay boyunca biraz zor olacak tabi ama napalım miniklerimiz gelsin yeterki
fsh normal değerde diğerini bilmiyorum canım bende
benim fsh yüksekti düştü sende hayıtla adaçayıyla düşürürsünnn inşallaaaah
canım hep birlikte atlatıcaz tüm aşamaları
bende bu sabah klomen içtim başladım
hayırlı olur inşallah
özay yaz kış öle napalım ozaman hiç gitmeyelim mahrum kalalımm
bizde en son gittimizde öle sıkıştık eşimin önünde gidiyoz yapışık milletle
offf yaaa bu klomenle ilgili yorumları okuyorum hep diyorki kendini iyi hissetmen lazım vücudun o ilacı kabul etmesi lazım
ama benim hep aklımda ve hep ya olmazsa diye düşünüyorum nasıl aşıcam bunu yaaaa
ne kadar olumsuz bir insan oldum bennnnnn :18:
Canım eminim öle ama gitmek zorundayım kaç aydır hep erteliyorum ama gidemiycem galiba o ayrıkarın ağrısından..
Canım takılma böle şeylere sen doktora göster kafan rahat etsin.. Olacak bebişler biz inanıyoruz.. Keşke hiç kullanmayacak olsan ama varsın olsun iğne kullan yeterki sağlıkla gelsinde..
Kız alacak çokta gidemiyorum hep bi engel çıkıyo. Gidersem mutlaka uğruycam.. Akşama yeni evli bi çifte gitcez onada hediye bakacaktım ama galiba gidemiycem.. Karın ağrısı çok bide daha kocam yatıyo saat 10 oldu
Canım öncelikle ilaç kullanımın hayırlı olsun..
İyi düşün ama niye stres ediyorsunki.. zaten her yolu deniyorsun olmadı biliyorsun öle bi ihtimal elbette var ama bu demek değil ki olmayacak yada klomendede aynısını yaşacaksın.. Senin niyetin belli bol dua ile olur inşAllah de düşünme fazla.. İnşAllah seninde sıpan tez zamanda gelir canım..
İyi düşün iyi olsun..
Benaycımmm eğer gidersen benim için ŞarkHana uğraa
cicişler alacan dimiiii
Sosyalimmm en azından biliyoruz ne yapman gerektiğini artık bilinçlisin kafaya takma olurmu sadece hamile kalmamız önceliğimiz şuan sonra iğneni vurursun 9 ay boyunca biraz zor olacak tabi ama napalım miniklerimiz gelsin yeterki
fsh normal değerde diğerini bilmiyorum canım bende
benim fsh yüksekti düştü sende hayıtla adaçayıyla düşürürsünnn inşallaaaah
canım hep birlikte atlatıcaz tüm aşamaları
bende bu sabah klomen içtim başladım
hayırlı olur inşallah
özay yaz kış öle napalım ozaman hiç gitmeyelim mahrum kalalımm
bizde en son gittimizde öle sıkıştık eşimin önünde gidiyoz yapışık milletle
Canım eminim öle ama gitmek zorundayım kaç aydır hep erteliyorum ama gidemiycem galiba o ayrıkarın ağrısından..
Canım takılma böle şeylere sen doktora göster kafan rahat etsin.. Olacak bebişler biz inanıyoruz.. Keşke hiç kullanmayacak olsan ama varsın olsun iğne kullan yeterki sağlıkla gelsinde..
Kız alacak çokta gidemiyorum hep bi engel çıkıyo. Gidersem mutlaka uğruycam.. Akşama yeni evli bi çifte gitcez onada hediye bakacaktım ama galiba gidemiycem.. Karın ağrısı çok bide daha kocam yatıyo saat 10 oldu
Günaydın canlarım benim
Ben anca kalktım dünden yol yorgunuyum tabi memlekete geldim yeni hamişlerimiz gelişmelerimiz var mı telden giriyorum o yüzden geçmişi okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?