fundoşumm çatlar kötü senaryolar yazmada üstüne yok
bende hastalanınca araştırır araştırır kanser oldum ben derdimen iyisi hiçbişeyi internetten araştırıp kendimize dert etmiyoruzz
ne güzel söz dinliyosun senbu arada hep söylücem unutuyorum ben yengeç değilim eşim yengeç ben teraziyim
kızlarr öpüldünüzz ben eve kaçıyorum görüşürzz
napiiiiiiim muhabbete doyum olmuyo bugün burda bende başka kapıyaaaa hesabı
2014 de anne olacammmmmmmmmm bende eveetttttttttttt
önce siz yılın sonlarındada bizzzzz :81:
napiiiiiiim muhabbete doyum olmuyo bugün burda bende başka kapıyaaaa hesabı
2014 de anne olacammmmmmmmmm bende eveetttttttttttt
önce siz yılın sonlarındada bizzzzz :81:
Bebislerin arasinda en fazla 3-4 ay olacak fundosum. En buyuk lizonunki o artik bize on bilgilendirme yapacakya bu ara topik cok sakinn. Ben cok uzun duramiyorum.Bugun filmi bile kac saatte izledim hatta bi kac defa kapandi ileri sarmakla ugrastim kotu olsamda sizi yine birakmammmmmm
Sen gel fundosummmmm yine. Ben girmeyince sizi merak ediyorummhe kızzzz en taze gelin en erken anne olcak cadıııııı
biliyorum canım eminim buna sende benim gibisin ara verince vicdan azabı çekiyosunarkadaşlara ayıp oluyo diye
bende protesto ediyorum ama akşam girmicemmmm
Sen gel fundosummmmm yine. Ben girmeyince sizi merak ediyorummbirde ozluyorummmmm
Valla ben şu hallerimi gorunce iyiki 2 sene beklemisim diorum. Esimi unuttum vala.adam kendi capinda takiliyor bu aralarama benim hamileligim agir geciyor.onun etkisi buyuk tabi.
aynen kızzz
ahhh ayşemmm benimde idealim 2 yıldı ama olmadııı
kocişler gibi rahat olsak keşke
canlar çıkıyom geciktim
ayşem inşallah az kaldı geçicek baharda gelicek en rahat zamanların bol bol dışarı çıkıcan yiyicen içicen ohhhh misss
kışa denk gelmesi çok iyi oldu ama bence bulantı sıcakta hiç çekilmez
doğumda yaz çekilmez ama neyseee
Yelizimmm hosgeldinn. Allah kolaylik versinmben cok kiziyorum oyle annelere. Cocugunla hic ilgilenmez kendi keyfine bakar.cocukta evde ne var ne yok alt ust eder. Caktirmadan kizsaydin sende.yeni gelinsin birde esyalarin yepyeni,yazik yaniiyalniz son yazdigina cok guldum
Yok yavrum bunlar cocuklarina kizinca küsüyolar daha once yasadigim icin ses etmiyorum.Sen nasilsinn kizz bulantilarin azalmistir insallahh
Aman cnm bi iyiyim bi kotuyum. Zaten su anda ruh halim cokmus durumda. Hormanlar beni mahvetti. Bugun saglik ocagindaki kadin 13. Haftada bulantilarin azalir dedi. Bakalim ins oyle olur. Hicbir sey yapmak istemiyorum bulanti butun hayatimi etkiliyo. Evden bile cikamiorum boguldum kaldim. Ayy ne cok dolmusummmsimdi nereden sordum diyeceksin
Canim maalesef boylesine kutsal birseyin accik sıkıntısı da var ama gecicekk ikinci üç ayın da tam tersine cok enerjikk mutluu bebegimi daha iyi hissederek gecicek insallah sık dişini :) benim kizkardesim de 6 hafta olmak uzere masallahh kan testi de yapmasa hamileligini belli edecek zerre kadar belirtisi yok
Ayy masallah soylemesin kimseye nazar deger. Benim 5. Haftada basladi. Gun gectikce dahada artti. Yine bunada sukur diorum. Cok daha kotu olanlar varmis. Kardesininde bulantilari hic baslamaz insallah.
İnsallah canimmm seninki de az kaldi yakinda sadece tadini cikarmaya baslicaksin hamileliginn.tatlı telaşlarin başlicak bebiş icin alışverişler falan ayyy ne hoş yaa masallahh.Benim de bi haftam kaldi :18: goguslerim şişti herzamanki gibi,kasıklarıma da ara ara sancı oluyor bi sag tarafa bi sol tarafa.Gecen ay bu da olmustu.Ama kardesimin de hamile kaldigi ay her ay adet yaklasinca olanlardan farkli bisey olmadi oyuzden yine de umutluyum
Sagoll canim benimmmbendede farkli birsey olmadi cnm. Adetime 2 gun kala sag kasigim ve sag bacagim agrimisti.sen hic belirtilere takilma. Koyuyuda yakaladin yine. Sendende umutluyum ben. Zaten biriniz acilisi yapacaksiniz ardindanda diger kizlar bir bir hamis olarak dokulecekler buraya haftaya hayirli haberleri verirsin ins bize canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?