Ağlayakta gözden mi olak???

fundoşumm çatlar kötü senaryolar yazmada üstüne yok
bende hastalanınca araştırır araştırır kanser oldum ben derdim en iyisi hiçbişeyi internetten araştırıp kendimize dert etmiyoruzz

eşimin ağzındna konuşuyooooooo
evet bundan böle burdan başka kapı çalmıycammm google amcaya klomen yazmıycam

ne güzel söz dinliyosun sen bu arada hep söylücem unutuyorum ben yengeç değilim eşim yengeç ben teraziyim
kızlarr öpüldünüzz ben eve kaçıyorum görüşürzz

ne güzel söz dinliyosun sen bu arada hep söylücem unutuyorum ben yengeç değilim eşim yengeç ben teraziyim
kızlarr öpüldünüzz ben eve kaçıyorum görüşürzz

usluyumdur neeeeeeeeeeee ben niye ayşeyle sosyal ve seni yengeç bellemişim
kız senin kociştemi yengeççççç ne kadan şanslıyızzzzz yengeç erkeği en ideal kocaymış
öle valla yaa ben geçen hastaydım yaaa bana bir mama hazırladııı ayyyyy tepsiyi uzandım yere getirdiii

güle güle canım
ana saat 5 buçukkkkkkkkkkkk

napiiiiiiim muhabbete doyum olmuyo bugün burda bende başka kapıyaaaa hesabı
2014 de anne olacammmmmmmmmm bende eveetttttttttttt
önce siz yılın sonlarındada bizzzzz :81:

Bebislerin arasinda en fazla 3-4 ay olacak fundosum. En buyuk lizonunki o artik bize on bilgilendirme yapacak ya bu ara topik cok sakinn. Ben cok uzun duramiyorum.Bugun filmi bile kac saatte izledim hatta bi kac defa kapandi ileri sarmakla ugrastim kotu olsamda sizi yine birakmammmmmm

napiiiiiiim muhabbete doyum olmuyo bugün burda bende başka kapıyaaaa hesabı
2014 de anne olacammmmmmmmmm bende eveetttttttttttt
önce siz yılın sonlarındada bizzzzz :81:

Bebislerin arasinda en fazla 3-4 ay olacak fundosum. En buyuk lizonunki o artik bize on bilgilendirme yapacak ya bu ara topik cok sakinn. Ben cok uzun duramiyorum.Bugun filmi bile kac saatte izledim hatta bi kac defa kapandi ileri sarmakla ugrastim kotu olsamda sizi yine birakmammmmmm

he kızzzz en taze gelin en erken anne olcak cadıııııı
biliyorum canım eminim buna sende benim gibisin ara verince vicdan azabı çekiyosun arkadaşlara ayıp oluyo diye
bende protesto ediyorum ama akşam girmicemmmm

Gittimi kızzzzzzzzzzz kaynanaaa görümce ve yaramazları

Sen gel fundosummmmm yine. Ben girmeyince sizi merak ediyorumm birde ozluyorummmmm
Valla ben şu hallerimi gorunce iyiki 2 sene beklemisim diorum. Esimi unuttum vala.adam kendi capinda takiliyor bu aralar ama benim hamileligim agir geciyor.onun etkisi buyuk tabi.

aynen kızzz
ahhh ayşemmm benimde idealim 2 yıldı ama olmadııı
kocişler gibi rahat olsak keşke
canlar çıkıyom geciktim
ayşem inşallah az kaldı geçicek baharda gelicek en rahat zamanların bol bol dışarı çıkıcan yiyicen içicen ohhhh misss
kışa denk gelmesi çok iyi oldu ama bence bulantı sıcakta hiç çekilmez
doğumda yaz çekilmez ama neyseee

Ayy anca okudum sohbetinizi dee son sayfaya ulaştim :)
Evett gittiler cok keyifli gecti ama suanda resim tahtasi olarak kullanilmiş iki adet bej berjer,bir tane kırılmış elektrikli supurge borusu,bir adet el aynası ve çaylı bi halıyla başbaşayım onlar bana bakiyor ben onlara.Ya kimsenin cocugunun canindan onemli degil canlari sagolsun ama kendi evlerinde bukadar rahat olmadiklarini biliyorum ya bitek ona bozuluyorum.Neyse bigun benim de cocugum olursa evlerine salıcam donsuz görürler ozaman

Cok haklisin fundamm. Haa 2 sene haa 3 sene ne farkeder fundosum.kocanla doya doya gezdin.simdide tam zamani. Insallahta gelecek oglusunn hadii opuyorummmm aksam gorusmek uzereee

Yelizimmm hosgeldinn. Allah kolaylik versinmben cok kiziyorum oyle annelere. Cocugunla hic ilgilenmez kendi keyfine bakar.cocukta evde ne var ne yok alt ust eder. Caktirmadan kizsaydin sende.yeni gelinsin birde esyalarin yepyeni,yazik yanii yalniz son yazdigina cok guldum

Yok yavrum bunlar cocuklarina kizinca küsüyolar daha once yasadigim icin ses etmiyorum.Sen nasilsinn kizz bulantilarin azalmistir insallahh

Yok yavrum bunlar cocuklarina kizinca küsüyolar daha once yasadigim icin ses etmiyorum.Sen nasilsinn kizz bulantilarin azalmistir insallahh

Aman cnm bi iyiyim bi kotuyum. Zaten su anda ruh halim cokmus durumda. Hormanlar beni mahvetti. Bugun saglik ocagindaki kadin 13. Haftada bulantilarin azalir dedi. Bakalim ins oyle olur. Hicbir sey yapmak istemiyorum bulanti butun hayatimi etkiliyo. Evden bile cikamiorum boguldum kaldim. Ayy ne cok dolmusummm simdi nereden sordum diyeceksin

Canim maalesef boylesine kutsal birseyin accik sıkıntısı da var ama gecicekk ikinci üç ayın da tam tersine cok enerjikk mutluu bebegimi daha iyi hissederek gecicek insallah sık dişini :) benim kizkardesim de 6 hafta olmak uzere masallahh kan testi de yapmasa hamileligini belli edecek zerre kadar belirtisi yok

Ayy masallah soylemesin kimseye nazar deger. Benim 5. Haftada basladi. Gun gectikce dahada artti. Yine bunada sukur diorum. Cok daha kotu olanlar varmis. Kardesininde bulantilari hic baslamaz insallah.

Ayy masallah soylemesin kimseye nazar deger. Benim 5. Haftada basladi. Gun gectikce dahada artti. Yine bunada sukur diorum. Cok daha kotu olanlar varmis. Kardesininde bulantilari hic baslamaz insallah.

İnsallah canimmm seninki de az kaldi yakinda sadece tadini cikarmaya baslicaksin hamileliginn.tatlı telaşlarin başlicak bebiş icin alışverişler falan ayyy ne hoş yaa masallahh.Benim de bi haftam kaldi :18: goguslerim şişti herzamanki gibi,kasıklarıma da ara ara sancı oluyor bi sag tarafa bi sol tarafa.Gecen ay bu da olmustu.Ama kardesimin de hamile kaldigi ay her ay adet yaklasinca olanlardan farkli bisey olmadi oyuzden yine de umutluyum

Sagoll canim benimmm bendede farkli birsey olmadi cnm. Adetime 2 gun kala sag kasigim ve sag bacagim agrimisti.sen hic belirtilere takilma. Koyuyuda yakaladin yine. Sendende umutluyum ben. Zaten biriniz acilisi yapacaksiniz ardindanda diger kizlar bir bir hamis olarak dokulecekler buraya haftaya hayirli haberleri verirsin ins bize canimmmm

İnsallahh canimm hayirlisi bakalimm

Selamm herkesee..

Valla ben en son haber veren olacam galiba üstüne siz ikinciyi bekliyo olursunu şubat a daha çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…