Ağlayakta gözden mi olak???

:119: :78:

teşekkürlerrr kızlar yaaaaaaaaaaa ayyy ne tatlısın kızzzzz

doğum günün kutlu olsun canım, inşallah bu yeni yaşın hayatına güzellikler katsın en önemliside hayırlısıyla sana bebekler getirsin

benim sayemde olan hiç bir şey yok ayrıca, siz o kadar güzel kalpli o kadar iyi insanlarsınız ki hayatımda yaptığım en iyi işlerden bi tanesi sizin gibi arkadaşlarla tanışmaktı hepiniz iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum gerçekten, beraber gülüp beraber ağlıyoruz beraber test sonuçlarını bekleyip, beraber tahlil sonuçlarımızı yorumluyoruz, çalışmalardan sonra yine beraberiz daha ne yapabiliriz ki

ne güzel arkadaşlarım var benim gerçekten türkiyenin heryerinden
sizi tanıdığım için çok mutluyumm
sosyal bizde doğu görevimizi malatya istiyoruz inşallah

Kod:

kesinlikle memleketim diye söylemiyorum gözü kapalı yazacağınız bir yer malatya pişman olmaz mısınız , buyurun gelin keşke gelseniz ne güzel olur

neden yüzüme vuruyorsun sürekli

Teşekkürler canımmmm tek temennimiz bu yönde 2014 de hepimiz anne olalım inşallaaaaah
öle valla yaa içimizi döküyoruz en özel anlarımızı bile konuşuyoruz. daha ne olsun yeriniz çok farklı
en güzelide gülüp eğleniyoruz çok fazla bu bizim için en önemlisi
gelirsin belki diye yazıyom kızzz

bende çok mutluyum yaaaa
tayin işiniz var değilmi sizin aaa kız malatya güzel bir şehir inşallah istediğiniz gibi olur
ohhh sosyalde ordaaa beraber büyütürsünüz minikleri

nasılsınız kızlar ne var ne yok ben bugün çok kötüyüm dün eşimle annesi yüzünden çok kötü tartıştık bütün gece uyuyamadım şuan işteyim ve başım ağrıyor sinirden ilaç alamıyorum ne yapacam bilmiyorum bu gece yılbaşı ve ben yılbaşını evimde geçirmek istemiyorum
neyse sizinde canınızı sıkmayayım sabah sabah
fundoşum doğum günün kutlu olsun canım bu arada inşallah bi sonraki doğum gününde kucağında bebişinde olur

bakarsın sende uğrarsın bu tarafa belli olmaz bu işler

nasılsınız kızlar ne var ne yok ben bugün çok kötüyüm dün eşimle annesi yüzünden çok kötü tartıştık bütün gece uyuyamadım şuan işteyim ve başım ağrıyor sinirden ilaç alamıyorum ne yapacam bilmiyorum bu gece yılbaşı ve ben yılbaşını evimde geçirmek istemiyorum
neyse sizinde canınızı sıkmayayım sabah sabah
fundoşum doğum günün kutlu olsun canım bu arada inşallah bi sonraki doğum gününde kucağında bebişinde olur

oyy kuzum ne oldu ki, neden böyle oldun bakayım sen

oyy kuzum ne oldu ki, neden böyle oldun bakayım sen

en son benim iş mevzusunda yaptıklarını biliyorsunuz zaten o sadece bana karşı şimdiye kadar yaptıklarının sadece biri ve ben artık görüşmek istemiyorum o kadınla. eşim her onun yanına gidip eve döndüğünde bende kusur aramaya başlıyor. dünde öyle oldu bi de üstüne annem bize gelecek diyor bu gece için bende istemiyorum gelmesini ne yüzle geliyor dedim. benimki zaten dolduruşa gelmiş birbirimize girdik

canım bizde seni çok özledik geçmiş olsun hayatım inşallah hemen geçirirsin bebişine iyi bak kuzum inşallah dualarınız kabul olur öptüm

bakarsın sende uğrarsın bu tarafa belli olmaz bu işler

Fatmammm bu kv den çok çekiyorsun neden bu kadar uğraşıyor yuvanızla yaaa
canımız sıkılmaz öle düşünme

ayrıca çok teşekkür ederim canım.
inşallah canım inşallaaaaahhhhh

olurmu olur kızzzz geçen vedat milör arapgirde bi et yedi benimkide çok iştahlıdır
taktı ona gidip yiyelim mutlaka diye sırf onun için gelebiliriz
tabi erzincana geçerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…