Ağlayakta gözden mi olak???

Selamm herkesee..

Valla ben en son haber veren olacam galiba üstüne siz ikinciyi bekliyo olursunu şubat a daha çok var.

Ayy kızz ilahi Canimm hic belli olmazz o iş :) Allah er yada gec hepimize yasayicak insallahh ama keske zamanini bilebilsek

sabom kolay gelsin
inşallah gelmezzz kırmızılar canım açılışı yapıverde şenlenek yeni yıla girerken kııızzz

İnş kuzum ya beyaz akıntıda var 3gündür ama karnımda ağrıyo hayırlısı olsun tatlım artık

Ayy kızz ilahi Canimm hic belli olmazz o iş :) Allah er yada gec hepimize yasayicak insallahh ama keske zamanini bilebilsek

Orası öle tabi hiç belli olmaz da anam benimkide az buz değil ki 40 gün :) ona sebep dedim..

Sıpalar hayırlısı ile gelsinlerde bekleriz..

Benim bugün gene başım çok ağrıyo

Orası öle tabi hiç belli olmaz da anam benimkide az buz değil ki 40 gün :) ona sebep dedim..

Sıpalar hayırlısı ile gelsinlerde bekleriz..

Benim bugün gene başım çok ağrıyo

Gecmis olsun canm benim de belim valla
Kızz valla haa bizim sipalar ne şansli olcaklar amaa epey uzun zaman beklenen biri olmak bayaa bi ayricalik :)

İnşallah iyisinizdir kızlar, hepinizii çook özledimm Fundoşum,Ayşem,sosyalim,lizimim, benayy, twinn, ezo, sbry ,fatma,cansu, yeliz

nete hiç bakamadım bugün eşim de gitmedi evdeydi

gribim iyice ilerledi :2: boğaz ağrısından gece uyuyamadım , öğlene kadar uyudum sonra dr. gittim...pastil almıştım hastaneyi arayarak ama şimdi dr. um kullanma dedi ıhlamur içip ,limonla geçiştiriyorum ama çok kötü ağrısı dayanılmaz

Dikkatt edinn kötü bir salgın var çevremde, herkeste boğaz ağrısından sonra grip başlıyor ,annemler ,üst katta komşum...

bu arada teyzoşları , miniğim büyümüşş 8 hafta 4 günlük 2 cm , dualarımızı hep gönderiyoruz sizlere , ona diyorum ki hadi meleğim teyzelere dua edelim :109: sonra babaya anneanneye ablalaraa sıraylaa ediyoruz

sizi çok seviyorum kızlar , bakamıyorum eskisi gibi çok özlüyorumm muhabbetinizi ama hep aklımda ve dualarımdasınız... :103:

sbry ilk haber sendenn canom inşallahh

halayı görür görmezz hemen dalarım

Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah vee dularin da kabul olsun insallahhhh

Gecmis olsun canm benim de belim valla
Kızz valla haa bizim sipalar ne şansli olcaklar amaa epey uzun zaman beklenen biri olmak bayaa bi ayricalik :)

Sorma yaa pek şanslılar.. O kadar bekleniyorlar ki sevgi parlaması yaşayacaklar kesin

Canım benim çok geçmiş olsun.. Evet gerçekten salgın var ve hemen hamişler alıyo.. Bizim iş yerindeki hamilede hasta yazık.. İlaçsız Zor oluyodur ama mümkün olduğunca almamaya çalış canım..
Bizde sni özlüyoruz ve seviyoruz..
Ayrıca o güzel duaların için Allah razı olsun canım.. İnşAllah peşinden geleceğiz..

Dikkat edin kuzucukla kendine bitanem çok fazla bitki çayları içme canım tavuğu kaynat içine patates havuç falanda doğra küp küp onu ye kötü oluyo tadı ama dr bana öle sölemişti

İnş tatlım gelmiştir benim sıpada annesini daha fazla üzmez

Nasılsınız?

Ben bugün regl oldum sanırım kızlar az geliyor şu an ama... 2 aralıkta kürtaj olmuştum ya bugün 30. gün... Normalde 34 günde bir olurdum bi sıkıntı oluşturmaz herhalde di mi? O kadar mutlu oldum ki.. Bebeğime kavuşacağım günler yaklaşıyor diye seviniyorum.. Artık bu reglden sonra bi regl daha bekleyeceğim o kadar....

Gunaydin kizlar
Dun giremedim yine
Sed cnm sagol iyiym sen nasilsn
Yilin son gunu yeni yil size ve bana bebislerimizi getrsn
Bebisi olanlarada saglikli dogumlar nasip etsin
Mutlu seneler
Sosyal benay funda ayse sed fatma cansu yeliz peri liz sbry ve aklima getremedgm kizlr kusura bakmayin topigimiz cogalsin inns bebislerle

kızlar ne yapıyorsunuz

fundoşum az araştır, stress yapma sakın
sedoşum bizlerde miniğini öpüyoruz ama dikkat et kendine kesinlikle ıhlamurdan başka bitki çayı içme
peri çok güzel adet olman, kanaman fazla ve uzun sürebilir ondan dolayı korkma
yelizim kolay gelsin daha temizliği yeni bitirmiştin ama neyse artık
benoşum beraber hamile olduğumuzu açıklarız
ayşem bulantıların hemen hemen geçsin

sedom inşallah hemen iyileşirsin. senin randevun yoktu doktora mı gittin büyümüşmü miniğin
maşallah nazarlardan korusun rabbim sizi

pericim kürtaj etkiliyormus adet döngüsünü normal durum yani inşallah sana da günler hemencecik geçer

twin günaydın canım bi yazıp kaçıyosun hemen nasılsın desem cevap gelmeyecek

Hepinize günaydın canlarr
yeni bi film adı verecek yokmu bugün

sosyalim sende güzel haberlerle gel bi an önce inşallah
ne güzel herkese iyi dileklerin var

Benim zaten regl im 7 gün sürüyor daha da mı uzun sürecek abuu :S

pericim kürtaj etkiliyormus adet döngüsünü normal durum yani inşallah sana da günler hemencecik geçer

Sağol canım benim inşallahhh...

sende inşallah iyi haberlerle geleceksin, zaten ben çift sayıları daha çok seviyorum

sosyalim sende güzel haberlerle gel bi an önce inşallah
ne güzel herkese iyi dileklerin var

seni unutmuşum kuzum özür dilerim seni seviyorum ama bunu bil yeter, al buda oğluna

Benim zaten regl im 7 gün sürüyor daha da mı uzun sürecek abuu :S

Sağol canım benim inşallahhh...

evet kuzu uzun sürecek endişelenme

oyy oğlun dedin yaa
ilk oyuncağını da aldık teşekkür ederiz teyzesii

fundoşş gel kız doğumgünü kızıı bugün ne istersen o

Günaydınnnnnnnnnnn canlarımmmmmm kız dün izledim filmi eşim geç geldi o gelene kadar izledim ama sonuna yetişti oda merak etti çok beğendi
ağladım valla izlerken kadının yerine kendimi koydum

bakıyorum boşa çıktınız hanfendiiii

ayyy canımm sağollll ayrıca kutlaman içinde teşekkürlerrr ne güzel yaa tr. nin dört bi yanından arkadaşlarımız var bu topic sayesinde sosyal sayesinde
malatya ağrı konya izmir istanbul ankara her taraftan varrr arkadaşlarımızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…