Kizlarr ben galiba grip oluyorum.Yada eşiginden döndüm bilmiom bunu yataktan cikinca anlicam
Dün feci baş agrim vardi ama soguk alginligi agrisi yani.Gece de ateşim cikti sabaha kadar defalarca sirilsiklam olup ustumu degistirdim başlamadan bitmiştir insallah.Sizler nasilsiniz bakiim?
Bide kasiklarim cok agriyor (her zamanki gibi)
nasılsınız kızlar ben işteyim halen ama haftaya inşallah evimde olacam o zaman bütün zamanım size ait olacakbu arada kocişim ben artık evde olacam diye sınırsız internet bağlattı eve bide tablet aldırdım mı tamamdır bu iş
tableti tt netin kampanyası varmış ondan alsaydınız
tableti tt netin kampanyası varmış ondan alsaydınız
kızzz bende günlerdir sölüyom kimse kaale almıyooo her gece 2 sefer pijama değiştiriyorum saç köklerime kadar yastık çarşaf sırılsıklam kalkıyorum buz gibi
geçen uyku sersemi bady mi çıkardım yere şapppp diye bi yapıştı eşim yuhhhh o kadarmı ıslak dedi düşün
inşallah grip değilsin ama ben bu durumu çok yaşıyorum ve çok huzursuz edici bi olay doktora gitmeyi düşünüyorum bunun için hadi sen bi seferde ben çok sık yaşıyorum bu durumuuu :44:
bide yelizim bişi sorcammmyarın sabah dr gidicem yaaaaa
yum. bakcak alttanmı bakıyo karındanmı
onundamı var kızzz biz superonlineden aldıkkkkkkbiraz minik ama iş görüyooo
aslında ttnet bağlattık ama onu sormak hiç aklıma gelmemişti bi araştırayım ben:82::82:
çok güzel olmuş yaaa ellerine sağlıkben çok beceriksizim böyle şeyleri hayatta yapamam
ben tt net sandım ondan söyledim kızzz
çok güzel olmuş ellerine sağlık
bi araştır ama ben Superonlinekini söyledim sanırım
Bana alttan bakmisti canm biliosun oyle daha net gozukuyo
kız bende öleyim haaa hayran kalıyorum böle yetenekleri becerileri olanlara yawwww
ama topiğimizde çok yetenekliler varrrr biri daha var hele ama o sölemeden söleyememmm
helal olsun valla diyorum bende zerre yok
bitek mutfak konusunda becerikliyimdir yemeklerim hamur işlerim çok beğenilir oda çok az rastlanır bi özellik değil
ben kendimi bildim bileli bu konularda beceriksizim liseye resim derslerimde herşeyi ablama yaptırırdımkız bende öleyim haaa hayran kalıyorum böle yetenekleri becerileri olanlara yawwww
ama topiğimizde çok yetenekliler varrrr biri daha var hele ama o sölemeden söleyememmm
helal olsun valla diyorum bende zerre yok
bitek mutfak konusunda becerikliyimdir yemeklerim hamur işlerim çok beğenilir oda çok az rastlanır bi özellik değil
özeline baksana
benim hiç bi yeteneğim yok yemek konusundada iyi değilimdir, sanırım yukarıdan beni gönderirlerken %50 özelliklerim inmeden göndermişler
benimki zaten direk alttan bakmaya meraklıilk gittimdede direk öle baktı hiç karnımı açmadı
ona göre hazırlıklı gidim bari :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?