Ağlayakta gözden mi olak???

nasılsınız kızlar ben işteyim halen ama haftaya inşallah evimde olacam o zaman bütün zamanım size ait olacak bu arada kocişim ben artık evde olacam diye sınırsız internet bağlattı eve bide tablet aldırdım mı tamamdır bu iş

kızzz bende günlerdir sölüyom kimse kaale almıyooo her gece 2 sefer pijama değiştiriyorum saç köklerime kadar yastık çarşaf sırılsıklam kalkıyorum buz gibi
geçen uyku sersemi bady mi çıkardım yere şapppp diye bi yapıştı eşim yuhhhh o kadarmı ıslak dedi düşün
inşallah grip değilsin ama ben bu durumu çok yaşıyorum ve çok huzursuz edici bi olay doktora gitmeyi düşünüyorum bunun için hadi sen bi seferde ben çok sık yaşıyorum bu durumuuu :44:

bide yelizim bişi sorcammm yarın sabah dr gidicem yaaaaa
yum. bakcak alttanmı bakıyo karındanmı

tableti tt netin kampanyası varmış ondan alsaydınız

Benaycım ellerine sağlık çok başarılı çokkkk

Bana alttan bakmisti canm biliosun oyle daha net gozukuyo

onundamı var kızzz biz superonlineden aldıkkkkkk biraz minik ama iş görüyooo

ben tt net sandım ondan söyledim kızzz

Benaycım ellerine sağlık çok başarılı çokkkk

Eki Görüntüle 917547

çok güzel olmuş ellerine sağlık

aslında ttnet bağlattık ama onu sormak hiç aklıma gelmemişti bi araştırayım ben:82::82:

bi araştır ama ben Superonlinekini söyledim sanırım

çok güzel olmuş yaaa ellerine sağlık ben çok beceriksizim böyle şeyleri hayatta yapamam

kız bende öleyim haaa hayran kalıyorum böle yetenekleri becerileri olanlara yawwww
ama topiğimizde çok yetenekliler varrrr biri daha var hele ama o sölemeden söleyememmm
helal olsun valla diyorum bende zerre yok

bitek mutfak konusunda becerikliyimdir yemeklerim hamur işlerim çok beğenilir oda çok az rastlanır bi özellik değil

Bana alttan bakmisti canm biliosun oyle daha net gozukuyo

benimki zaten direk alttan bakmaya meraklı ilk gittimdede direk öle baktı hiç karnımı açmadı
ona göre hazırlıklı gidim bari :18:

benim hiç bi yeteneğim yok yemek konusundada iyi değilimdir, sanırım yukarıdan beni gönderirlerken %50 özelliklerim inmeden göndermişler

ben kendimi bildim bileli bu konularda beceriksizim liseye resim derslerimde herşeyi ablama yaptırırdım sen yemek konusunda iyiymişsin ne güzel bence bu da çok önemli bişey yemek konusunda çok iyi değilimde pasta börek falan iyiyimdir kendi çapımda tabi
özeline baksana

baktım canım da çok cazip değil sanki yada ben tablet piyasasını bilmiyorum:44:

benimki zaten direk alttan bakmaya meraklı ilk gittimdede direk öle baktı hiç karnımı açmadı
ona göre hazırlıklı gidim bari :18:

Ben hayatimda ilk kez alttan muayene oldugumda evli degildim akıntı kontrolu icin istemisti doktor mantar falan varsa gorelim diye ben de nutkum tutulmuş bi halde yatmıştim korka korka odadan ciktigimda tecavuze ugramis gibi hissediyodum neyse ki alıştim ama rezillik yani bu kadinlarin katlandigi durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…