Buarada yine test yaptim yine 2. Cizgiden eser yokk bat 6 ocakk
Ben hayatimda ilk kez alttan muayene oldugumda evli degildim akıntı kontrolu icin istemisti doktor mantar falan varsa gorelim diye ben de nutkum tutulmuş bi halde yatmıştim korka korka odadan ciktigimda tecavuze ugramis gibi hissediyodumneyse ki alıştim ama rezillik yani bu kadinlarin katlandigi durumlar
şişştttttne bu bunalım haller kızzzzzzzzzz
ayıp oluyo amaaa ablalarınaaa bak karta kaçtıkkkk 4. seneme girmişimki bideeee
evliliğinin tadını çıkar yelizimmmm çok takılmaaaa şimdiden
hem daha zaman var testte çıkmamış olabilirrrr
Ben oyle dusunmuyorum canm yaa yapi meselesi bu.Yani bana sanki ben cocugum olunca bi evliligin tadini cikarmaya baslicakmisim gibi geliyor.yani benim aileye evlilige bakişim,sanki hersey cocukla tamam olacakmiş gibi.Zaten burda beni anca bi bebek kurtarir yasadigim bu ortamdan
Kızlar çok tşk ediyorum ben çok seviyorum böle şeylerle uğraşmayı keşke böle bi iş yerim olaymış :9;
Kızlar çok tşk ediyorum ben çok seviyorum böle şeylerle uğraşmayı keşke böle bi iş yerim olaymış :9;
Selam kızlarrr,,, ben çok geç giriyorum sanırım yazdıklarınızı okumakta epey zamanımı alıyo maşallah size
benaycım çok güzel olmuş çok beğendim ben ve bi kusur göremedim ayrıca
maalesef bende bu konularda çok beceriksizim
ve grip oldum çok kötü bi bana bulaşmadı diyordum ki eşim saolsun eve getirdi eee ondan da bana geçti
bu arada benim batta 8 ocak bakalım beklemedeyiz umudum yokta gerçi siz yine de bilin
Gecmis olsun canm dikkat et .benim de 6 sı hadi hayirlisiiiii
ayy keşke olsa bizde sende alırdık, kargoyla gönderirdin bize
sağlık taramasından geçtim biraz öncekan aldılar, duyma testi, akciğer grafisi, solunum testi
Tşk ediyorum hk arkadaşım.
Yelizcim onu düşünüyorum düşünmüyo değilimde ama benim işim ağır.. Bakalım zaten şimdilik tanıdıklara yapıcam hele bunu bi hediye edeyim.
Benim bebem zaten bu konuda şanslı olacak herşeyini ben yapmayı planlıyorum bakalım kısmet tabi..
Sizlerede yaparım inşAllah
Senden umutluyum ben bu ay ya hadi inşAllah
Canlarim merhaba. Nasilsiniz. Benim bulantilar bu ara daha cok artti. Annemde kaldim dunpatates haslamasi iyi gelio. Patates yiyorum surekli. Basa gelen cekilir artik.ins. cok uzun surmez. Yeni haberler var mi? Fundam dr a yrn gidiodun dimi. Ins guzel haberler verirsin bize. Yelizim seninde test yaptigini okudum. Daha cikmayabilir cnm.bata 4 gun varmis. Benayyy el isin harika olmus.bayildim. sosyalimm uzulme benimde elimden pek birsey gelmez:) oldugu kadar idare edioruz artik:) butun kizlari opuyorummmm
Canlarim merhaba. Nasilsiniz. Benim bulantilar bu ara daha cok artti. Annemde kaldim dunpatates haslamasi iyi gelio. Patates yiyorum surekli. Basa gelen cekilir artik.ins. cok uzun surmez. Yeni haberler var mi? Fundam dr a yrn gidiodun dimi. Ins guzel haberler verirsin bize. Yelizim seninde test yaptigini okudum. Daha cikmayabilir cnm.bata 4 gun varmis. Benayyy el isin harika olmus.bayildim. sosyalimm uzulme benimde elimden pek birsey gelmez:) oldugu kadar idare edioruz artik:) butun kizlari opuyorummmm
Bu sabah da test yaptim canm yine negatiff
Canmmm az kaldi azz dayann yakinda tadini cikarmaya baslayacaksin hamielligin insallahhh
Ayşemmmmm
ahh canımmm ne kadar ağır geçiyor senin yaa ama çok az kaldıııı bianda geçicek ve bu defada iştahın artacak herşeyi yemek isticeksinnnnn
Yarın sabah doktordayımmm canımmmm bakalım ne dicek
kocişte gitti ayfonda şuan çok güzelmiş oteli
dedim pekmez yemedin bu ara geçen ay güzel gidiyodu ama bu ay hiç ellemedi
orda ye bol bol dedim
kaplıcayada gircek acep iyi gelirmi kızlarrrrrrrrrrrrrr
Olsun hiç belli olmaz canım..
Sosyalim inşallh kız ne güzel olur..
Ayşemm saol tatlım.. Seninde az kaldı inşAllah geçecek bulantılar.. Böle de yazık insan harab oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?