Canım, "güldür güldür 4.bölüm müjdeli haber " şevket rolünü oynayan kisiye cok guluyoruz :) 01:04 ten sonra geliyor :))Kiz ne diye aratcaktim gecmise gitmim simdi
bizde hic komik bulmuyoz su skecleri filan bunu cok merak ettimmm
yazsana
Kiz tableti elimevzor aldim elinden dusmuyo noluyo sana diyo
bu ne yaaa iste rahat yok evdede bu
spora gitsede kurtulsam
Dün kocisini spora göndermek istemeyen funda simdi
Yum. Bitmek uzere sanırım :)))
günaydın kızlar
bizim iş bu ayda yaş gibi bu hafta tam yumurtlama haftam bugün yarın civcivlicem eşim 4-12çalışıyo yani gece 1-1.15de eve geliyor ben sabah 6.30kalkıyorum zatenbide adam yoruluyor tabi işte bende sabah erken kalkıcam uykusuz kalmıyim diye biraz
aceleye geliyor bu seferde adam stres yapıyo gelmiyor nolucak bizim bu halimiz acep:18:
Bu arada günaydın kızlar gece 1-2 ye kadar uyuyamadım o kadar çok ağrım varkieşim biraz ovdu belimi falan ama çokta işe yaramadı
geçmiş olsun canım , normal de yaşanıyor sanırım bu bel ağrısı
Günaydın kızlar
funda izledin mi akşam, yalnız skeç değil sadece şevketi bizim en komik bulduğumuz adam
çalışmalar ne zaman bitiyor cnm , bugün reglinin kaçıncı günü
günaydın kızlar
bizim iş bu ayda yaş gibi bu hafta tam yumurtlama haftam bugün yarın civcivlicem eşim 4-12çalışıyo yani gece 1-1.15de eve geliyor ben sabah 6.30kalkıyorum zatenbide adam yoruluyor tabi işte bende sabah erken kalkıcam uykusuz kalmıyim diye biraz
aceleye geliyor bu seferde adam stres yapıyo gelmiyor nolucak bizim bu halimiz acep:18:
önceki günler sanki adet öncesi sancıydı dün gece de adet olmuş gibi sancı çektim. bide çok yorucu bi gündü saatlerce ayakta kaldım 2.5 yaşındaki yiğenimi kucağıma aldım daha çok başı bişi olmaz dedim :44:
senin de az kaldı canım bat a belirtiler nasıl
önceki günler sanki adet öncesi sancıydı dün gece de adet olmuş gibi sancı çektim. bide çok yorucu bi gündü saatlerce ayakta kaldım 2.5 yaşındaki yiğenimi kucağıma aldım daha çok başı bişi olmaz dedim :44:
senin de az kaldı canım bat a belirtiler nasıl
izledik canım aynen yaaa ben bilmiyodum oynayan çağlar zaten o çocuk olay defalarca tiyatroda izledim süper oyunculuğu
tam tipik türk erkeği
çalışmalar bittiiiii pazar gecsi canım sende erkenmi bitirdfim
sabocum sabah daha iyiymiş sperm kalitesi mutlaka kalk çalışşşş
liziim ağır kaldırmaman gerek, sakıın canıım ,3 ay ı Allahın izniyle bir atlatırsın inşallahbenimde akşam sanki regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı...dün yemek yaparken
başım mı döndü gibi geldi ama değildi bence ( Ayşenur da çok uğraştırdı beniondandır belki ) psikolojikti kendi kendime güldüm... göğüsler de söylenen belirtiler oldu mu sende hani damarlar falan çıkıyormuş ya ?*
bende uyduruyorum heralde dedim başım dönünce ama dönmüştür yoksa nasıl kapılcaksın o hisse ayy sanki beni aynı belirtilerle takip ediyosun sedcim. göğüslerimde hiçbi hassasiyet yok ama evet herkesde damar belirleşmesi hassasiyet oluyomuş duşa girdiğinde üstünü değiştirdiğinde falan hissediliyomuş. sende varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?