Ağlayakta gözden mi olak???

aynen öle oldu vallah kızlar oda diyo bugün yokmu kaçırırsak sorarım ben sana
dedim bitti gitti ya silik artık çizgi ne biliyosun bittiğini diyor
kız napim gidince mayışıp kalıyorum sıcacık evimde

Günaydın kızlar

funda izledin mi akşam, yalnız skeç değil sadece şevketi bizim en komik bulduğumuz adam

çalışmalar ne zaman bitiyor cnm , bugün reglinin kaçıncı günü

Yazıyoooooooooooor yazıyoooor sedoş fundaya cevap yazıyorrrr

günaydın kızlar

bizim iş bu ayda yaş gibi bu hafta tam yumurtlama haftam bugün yarın civcivlicem eşim 4-12çalışıyo yani gece 1-1.15de eve geliyor ben sabah 6.30kalkıyorum zaten bide adam yoruluyor tabi işte bende sabah erken kalkıcam uykusuz kalmıyim diye biraz

aceleye geliyor bu seferde adam stres yapıyo gelmiyor nolucak bizim bu halimiz acep:18:

sbry cnm en azından gün aşırı çalışın biz gün aşırı bile çalışmadık 1 gün oldu 4 gün ara (küslük)sonraki günlerde oldu ama yum zamanı geçmişti. olacağı varsa bir kereyle bile olur canım

Bu arada günaydın kızlar gece 1-2 ye kadar uyuyamadım o kadar çok ağrım varki eşim biraz ovdu belimi falan ama çokta işe yaramadı

bebiş için her türlü fedakarlık yapılacak artık cnm :))

geçmiş olsun canım , normal de yaşanıyor sanırım bu bel ağrısı

önceki günler sanki adet öncesi sancıydı dün gece de adet olmuş gibi sancı çektim. bide çok yorucu bi gündü saatlerce ayakta kaldım 2.5 yaşındaki yiğenimi kucağıma aldım daha çok başı bişi olmaz dedim :44:
senin de az kaldı canım bat a belirtiler nasıl

Günaydın kızlar

funda izledin mi akşam, yalnız skeç değil sadece şevketi bizim en komik bulduğumuz adam

çalışmalar ne zaman bitiyor cnm , bugün reglinin kaçıncı günü

izledik canım aynen yaaa ben bilmiyodum oynayan çağlar zaten o çocuk olay defalarca tiyatroda izledim süper oyunculuğu
tam tipik türk erkeği

çalışmalar bittiiiii pazar gecsi canım sende erkenmi bitirdfim

sabocum sabah daha iyiymiş sperm kalitesi mutlaka kalk çalışşşş

hayatımda ilk defa kalktım sabah 6da duş aldım gece öle uyumuş kalmışım zaten benim için uykusuzluk falan problem değil canım

bebek için katlanıyoruz adamcağızama zor oluyo getiricez diye canımız çıkıyo

canım dikkat et çocuk kucaklamakta ne
ilk aylar asıl en dikkat edilmesi gereken zamanlar değilmidir.

sedooo hadi sıra sendeee

liziim ağır kaldırmaman gerek, sakıın canıım ,3 ay ı Allahın izniyle bir atlatırsın inşallah benimde akşam sanki regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı...dün yemek yaparken
başım mı döndü gibi geldi ama değildi bence ( Ayşenur da çok uğraştırdı beni ondandır belki ) psikolojikti kendi kendime güldüm... göğüsler de söylenen belirtiler oldu mu sende hani damarlar falan çıkıyormuş ya ?*

çağlar mı adı bilmiyordum... şevket yaa çatlaak

güzel sonuçlar oluur inşaallaaah canım , benim 16. günü sondu, 8. gününden başlamıştım

ama yok gibi geliyor fundam, senin gibi bende şu işyeriyle ilgili sıkıntıdayım biraz canım sıklıyor

Son düzenleme:

bende uyduruyorum heralde dedim başım dönünce ama dönmüştür yoksa nasıl kapılcaksın o hisse ayy sanki beni aynı belirtilerle takip ediyosun sedcim. göğüslerimde hiçbi hassasiyet yok ama evet herkesde damar belirleşmesi hassasiyet oluyomuş duşa girdiğinde üstünü değiştirdiğinde falan hissediliyomuş. sende varmı?

canım hayırlısı napalım artık bu ay olmazsa aralığa :44:
sedomm sorma bende düşünüyorum stres engel olurmu gebe kalmaya burdaki stres mutsuzluk
bide sana ne soracam ben şimdi hamile kalsam çıkmak istesem tazminat alıyomuyum
eşimle dün konuştuk oda çık diyo ama evdede sıkılırım şimdi bebek olmuş olsa çıkacam
gerçi siz varsınız sıkılmak mümkünmü

sende belirti var gibi hadi inşallah canım iyide çalıştınız
ama benim ovü. testleride saçma sapan çıktı ya ben biran evvel adet olup dr gitmeyi düşünüyorum

Yaaaaaaa bende belirti istiyommmm bende çift çizgi istiyommmm :84:

sende varsa bakacaktım lizimcaan ama yokmuş gerek yok bakmama...ciddi takip ediyorum arıyorum belirti sonra da kendime gülüyorum...ama hiç belirtim yok akıntı var sadece bide geçen günlerde ince belim ağrıdı, kasıklarımda iğne batığı gibi bişeyler oldu :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…