Ağlayakta gözden mi olak???

5 gün var dimi yarın idrar testine başla bence o silik çizgiyi görene kadar her sabah senden çok umutluyuz hadi sedcim takip et

Yaaaaaaa bende belirti istiyommmm bende çift çizgi istiyommmm :84:

fundacım seninle ilgili ne hissediyorum biliyomusun. bence yumurtlamayla ilgili sorunun var senin de çatlamasıyla veya yeterli boyuta ulaşmasıyla ilgili. kan değerlerine bidaha baktırıp incir havuç kürünü denesen yada bal tarçın çörekotu o ay hamile kalcaksın gibi hissediyorum

yok canım benim prolaktin yüksek incirde iyice yükseltiyomuş sakın yapmayın diyor kür uzmanı
soğana güveniyom bugün 15. günüm ama sabahalrı içemedim 4 gündürbidahaki ayda 10 günlük kürü yapacam
bide herkesi şaşırtıyomuşum
ama dr gidicem bidaha dedin gibi bi baktiim

bal tarçın ç.otu nu hazırladım uygulamadım yaa kist te yapabiliyomuş ya ters tepip ondan korktum ama soğan hep faydalı kötü bişeyi yan etkisi filan yok nedense ona çok güveniyorum

Yaaaaaaa bende belirti istiyommmm bende çift çizgi istiyommmm :84:

aynen canom hayırlısı aralıkta olursa başak burcu oluyor :))
fundaam ciddi seninle aynı durumdayız, hamile kaldığında kendin çıkmak istersen bir şey alamazsın onların seni çıkarması lazım...ben şöyle yapmayı düşünüyorum bebiş geldiğinde izinlerimi kullanıcam , rapor alıp gelmicem , sonra o beni çıkaracak dayanamaz zaten ( şimdiden hastaneye gittiğimde buranın geleceği var bir şey varsa söyle strese sokma beni dedi, piis ) düşün artık fundam....bebiş geldiğinde , strese girip eğer bu durum seni çok üzecekse o zaman hiç uğraşma, bende çok stres yapacağm o zaman biliyorum bakalım zaman neyi gösterecek...

belirtilerle kandırıyorum kendimi

5 gün var dimi yarın idrar testine başla bence o silik çizgiyi görene kadar her sabah senden çok umutluyuz hadi sedcim takip et

Bence beklese daha iyi yaaa adeti geçerse yapsın yada belirti artarsa

Yahuu ayşenurum nerde çok özlediiiim

liziiiim benimle ilgili bişey hissediyor musuun :93:

aynennn bende gelmeyecem diyorum sürekli kaytaracam kıııız bunlar bigün gelmeyince maaştan kesiyor biliyormusun
yani çok etkilemez onları ama sinir etmek için rapor ayarlarım ödetirim
izinlerimide kullandım
zorla yolladılar para vermemek için çık çık diye

evet canımm 5 gün var yarın idrar testi yapıcam zaten, ertesi gün kan vermeye gidicem ama başka bir şey için, varsa eğer bebiş çıkar inşallah lizimcann

yuuh gelmediğin günün bile parasını kesmek ne demek, gerçekten çok fenalarmış
canım dayanabilirim dersen eğer dayan çünkü bebiş varken çok zor olacak fundoşuum

bu arada Ayşeem yook ya

evet canımm 5 gün var yarın idrar testi yapıcam zaten, ertesi gün kan vermeye gidicem ama başka bir şey için, varsa eğer bebiş çıkar inşallah lizimcann

kan testimiiiiii varsa çıkar zaten hadi inşallaaaaaaaaahhhhh
sorması ayıp ne için verecn kan niye sölemiyon bacısı

yuuh gelmediğin günün bile parasını kesmek ne demek, gerçekten çok fenalarmış
canım dayanabilirim dersen eğer dayan çünkü bebiş varken çok zor olacak fundoşuum

bu arada Ayşeem yook ya

vallaha billaha da öleee
şükret yani senin kılkuyruğa
dayanacammmmm

canlarimmmm gunaydinn

bugun annemdeyimm,gecmisi hizli hizli okudumm hemen

nasilsiniz sekerlerrr

ehliyet için :93: sonra demeyin gelmişsin 30 yaşınaa

seni gördüm daha iyi oldum minikkuşummmmm

hımmmmm aman olsun ben yıllar önce aldımda noldu cüzdanda oturuyo
ehliyet için izin mi alacan yani sen
adamı delirticek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…