sende varsa bakacaktım lizimcaanama yokmuş gerek yok bakmama...ciddi takip ediyorum arıyorum belirti sonra da kendime gülüyorum...ama hiç belirtim yok akıntı var sadece bide geçen günlerde ince belim ağrıdı, kasıklarımda iğne batığı gibi bişeyler oldu :93:
Yaaaaaaa bende belirti istiyommmm bende çift çizgi istiyommmm :84:
fundacım seninle ilgili ne hissediyorum biliyomusun. bence yumurtlamayla ilgili sorunun var senin de çatlamasıyla veya yeterli boyuta ulaşmasıyla ilgili. kan değerlerine bidaha baktırıp incir havuç kürünü denesen yada bal tarçın çörekotu o ay hamile kalcaksın gibi hissediyorum
canım hayırlısı napalım artık bu ay olmazsa aralığa :44:
sedomm sorma bende düşünüyorum stres engel olurmu gebe kalmaya burdaki stres mutsuzluk
bide sana ne soracam ben şimdi hamile kalsam çıkmak istesem tazminat alıyomuyum
eşimle dün konuştuk oda çık diyo ama evdede sıkılırım şimdi bebek olmuş olsa çıkacam
gerçi siz varsınız sıkılmak mümkünmü
sende belirti var gibi hadi inşallah canım iyide çalıştınız
ama benim ovü. testleride saçma sapan çıktı ya ben biran evvel adet olup dr gitmeyi düşünüyorum
Yaaaaaaa bende belirti istiyommmm bende çift çizgi istiyommmm :84:
5 gün var dimi yarın idrar testine başla bence o silik çizgiyi görene kadar her sabahsenden çok umutluyuz hadi sedcim takip et
fundacım seninle ilgili ne hissediyorum biliyomusun. bence yumurtlamayla ilgili sorunun var senin de çatlamasıyla veya yeterli boyuta ulaşmasıyla ilgili. kan değerlerine bidaha baktırıp incir havuç kürünü denesen yada bal tarçın çörekotu o ay hamile kalcaksın gibi hissediyorum
aynen canom hayırlısı aralıkta olursa başak burcu oluyor :))
fundaam ciddi seninle aynı durumdayız, hamile kaldığında kendin çıkmak istersen bir şey alamazsın onların seni çıkarması lazım...ben şöyle yapmayı düşünüyorum bebiş geldiğinde izinlerimi kullanıcam , rapor alıp gelmicem , sonra o beni çıkaracak dayanamaz zaten ( şimdiden hastaneye gittiğimde buranın geleceği var bir şey varsa söyle strese sokma beni dedi, piis) düşün artık fundam....bebiş geldiğinde , strese girip eğer bu durum seni çok üzecekse o zaman hiç uğraşma, bende çok stres yapacağm o zaman biliyorum bakalım zaman neyi gösterecek...
belirtilerle kandırıyorum kendimi
5 gün var dimi yarın idrar testine başla bence o silik çizgiyi görene kadar her sabahsenden çok umutluyuz hadi sedcim takip et
aynennn bende gelmeyecem diyorum sürekli kaytaracam kıııız bunlar bigün gelmeyince maaştan kesiyor biliyormusun
yani çok etkilemez onları ama sinir etmek için rapor ayarlarım ödetirim
izinlerimide kullandım
zorla yolladılar para vermemek için çık çık diye
evet canımm 5 gün varyarın idrar testi yapıcam zaten, ertesi gün kan vermeye gidicem ama başka bir şey için, varsa eğer bebiş çıkar inşallah lizimcann
fundooş gördün mü aşağıda birileri gelllmiiş :93:
kan testimiiiiii varsa çıkar zatenhadi inşallaaaaaaaaahhhhh
sorması ayıp ne için verecn kan niye sölemiyon bacısı
yuuh gelmediğin günün bile parasını kesmek ne demek, gerçekten çok fenalarmış
canım dayanabilirim dersen eğer dayan çünkü bebiş varken çok zor olacak fundoşuum
bu arada Ayşeem yook ya
canlarimmmm gunaydinn
bugun annemdeyimm,gecmisi hizli hizli okudumm hemen
nasilsiniz sekerlerrr
canlarimmmm gunaydinn
bugun annemdeyimm,gecmisi hizli hizli okudumm hemen
nasilsiniz sekerlerrr
ehliyet için :93: sonra demeyin gelmişsin 30 yaşınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?