Ağlayakta gözden mi olak???

Aysemm Allah gonlune gore versin insalllahhh

Fundosumm bence aynen oyle olucakk :))

yaa fundoss ne yaptin sennkadin gocmuss tek basina hicbir sey yapamaz insan yaa,Allah yardimcisi olsunnn

kız ben dedim yaaa 6 ay her hafta iğne vuruldum neyseki değer düşmüşşşş çokşükürrrr
aman evdesin boşverrr kim görcek kızzz

inşallah yelizim inşallaah

sedom yok kıymalı ama salça koymuyomuşsun ekşitiyomuş mideyi çok bilmiş çok uzmandır ukaladır birazda
anlatışını sölüyom makarnayı haşlıyon süzüyon soğanla kıymayı kavuriiiiiiisiiiiiiiinnnnn
baharat ekle makarnayıda koy içine üzerine sarımsaklı yoğurt yap
dadına doyamazsın o camış kocana ver bayılır
kaynanana yapıypodum ben hep istiyodu diyo
karısı ingilterede ya özlemiş herhal

off bende bendeee kabak domasıııı ayy onumu yapsam kıymam çözlmüştür gelmeden çıkardıydım buzluktra

bende tırstım ayşemmm :18:

ben taşıyamaz öne doğru devrilirdimm

fundoş seni hayal edemiyorum

kız yataktan kalkarken kocan olmadan aslaa kalkamazsın bizim patronlar hep tüp bebek ya çocukları onlar anlatıyo ikiz olduğu haldeee

niye kız yakışmazmıııı

fundosum tirsamaa senin ikiz yada tekizz en cok tekiz hissediorum amaa
masallah kayinpedere bak.ne de hamarat.bende kabak dolmasini cok severimm immm onu yap bencee

çatlaaakksın seen ama kıymalı makarnayaa sarımsaklı yoğuurtt hiç olmaz gibi geliyor :26:

sphagetti yapıyorum ooff süpeeer oluyor ,acılı olacak... şimdi olsa da yesem

aminn yelomm hepimizin insallahh
bencede fundosda pipiler titilerrrr ne ararsan bulacaksinn

fundosum tirsamaa senin ikiz yada tekizz en cok tekiz hissediorum amaa
masallah kayinpedere bak.ne de hamarat.bende kabak dolmasini cok severimm immm onu yap bencee

ayyy sorma insanın ömrünü yer çok konuşuyorrrr eşim tel çalınca babaaaaaaaaaaaaaannn diyorum sakınnn ben yokum spordayım bak söleme diyo
beni esir alıyo adam neler anlatıyo neler
herşeye karışır neyseki kociş ona çekmemiş bazen diyom bebeğim dedesine çekermi

cekebilir fundosssen cok soyleme yinee
yaa yazdiklarim gitmio,forum kafayi yedii

çatlaaakksın seen ama kıymalı makarnayaa sarımsaklı yoğuurtt hiç olmaz gibi geliyor :26:

sphagetti yapıyorum ooff süpeeer oluyor ,acılı olacak... şimdi olsa da yesem

kızzzz canım çektiiiiii

benayda burda sesi çıkmıyoooo

ben kaçtımmmmmmmm kızlar

Bak ben geldim herkes kaçtı

Gelemedim bugün hiç işten.. Ancak okudum yorumlara koptuklarım oldu özellikle telli bebiş ile titi pipiye

Bende titili bebek istiyorum inşAllah önce hayırlısı tabi..

Gün kurusu kahverengi olan kayısı değil mi ? Malatyalı birine sipariş vermiştik kayısı al diye ondanda almış ama ben sevmedim onu sarı daha güzel o olmaz mı kabızlığa

Yemek yapıcam bende gelirim yine canlarrrr

Aysem yaa sen tek mi takiyosunn yaa ben de istiyorumm bir aydir kafama taktimm onceden bi firsatim olmadi accik gec kaldim biliyorum amaa sen kac yasindaydin bide nezamandir takiyosunn bi doktora gitmedim henuz ama cogu kisi bosuna taktirma bu yastan sonra olmaz diyor bide accik pahaliymis duyduguma goree

Hosgeldin sekerimmmm ben de yemek yapiyorumm kocam tee gece gelcekk ama yavas yavas hazirliom istee

evet cnm telliyim ben:) 2012 agustosta taktirdim cnm.doktor 2014 agustosta cikaririz demisti ama gidisata .gore belli olacak tabi. 25 yasindayim cnm. vala ne teyzeler geliyor tel taktirmak icin.istiyorsan bence hemen git doktora.ilk aylar zor gecior ama sonra alisiyorsun. birde temizligine cok onem vermen lazim.ben 10 gundur dislerimi fircalayamiorum dis etlerim kizardi hemen.gargara falan veriyor doktor.bir sekilde hallediyorsun temizliginide.
sana tavsiyem oyle bi dusuncen varsa hemen git.yasini bilmiorum ama yasin hic onemi yok.dis cok onemli cunku.

benayimm sari kayisida iyi ama bu gun kurusu kayisi islenmemis diye biliorum. o yuzden daha faydalii.
bende yemek yapmaya calisiorum.sanada kolay gelsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…