Ağlayakta gözden mi olak???

hee birde fiyatini yazmaya unuttum. ben 3500 e anlasmistim cnm.zaten taksit yapiyor her yer.2 sene yavas yavas oduyosun iste.

Ayy ben de 27 yim.yarin kontrole gittigimde bi dis doktoruna da goruneyim barii kizz ayy heyecanlandimm genclik zamanlarimdaa babam 5 cocuk okuttugu icinn zaten bize anca yetistigi icinn yapamadikk bizim orda 5 bin liraya falan mal oluyor sorayim
Bakayim burda nekadarmiss bidee renksiz teller falan varmiss bi sorayim bakiim

hee birde fiyatini yazmaya unuttum. ben 3500 e anlasmistim cnm.zaten taksit yapiyor her yer.2 sene yavas yavas oduyosun iste.

Yaa supermissss ayy yarin kessin gitcemmm isin biraz kotu gorunme kismi var ama olsun okadarr sonra rahat ediyosun sonuctaa

hic gec kalmis sayilmazsin. bizde oyle cnm 4 cocuk.ona sira gelmedi bi turlu. ise girince ilk isim tel taktirmak oldu:)
bi kac yere git herkes farkli fiyat soyluyor. ben baya arastirmistim. birde renksiz telleri benim doktor hic tavsiye etmiyor.hem etkisi daha azmis,hemde daha pahaliymis.birde seffaf teller cay kahve icince sarariyor hemen. demire hic bir sey olmuyor:)

Yemege gittim yazamadim
Sed fatma kizlar sagolun daaha iyiyim
Aysem oh teli cikardgnda disler super olacak
Ayse bnm nicki de degis "os" eklemissin herkesin ismine

Valla benim ise girince de firsatim olmadii babamin isler isyi gitmiyorduu iki uc sene evi idare ettim cocuklarin okullari falan gerci hala öyle bi turlu bana sira gelmedi lazere de baslamistim yarida biraktim ben heralde 30 dan sonra baslicam kendime bakmaya

Fundos besizlere hamile bayan ne oyle ya aman Allahim
Sok oldum o kadar siser mi

Siz bi de buna bakinn bu manyakk kadin Angelina Jolie ye kafayi takmis ona benzemek icin yapmadigi sey yokk estetikler falann.6 tane cocugu varkenn sperm bankasindan sperm alarak tup bebek yontemiylee 8 bebege hamile kaldii sonra da yardim kampanyalari baslatti baya tepki almisti zamaninda

Ayyyyy bu ne kizzz aman Allahin korkuncccc bisey bu hepsi saglikli olurmu yaff

Kiz gozlerm acildi
Fundos ucuz diodum ama ikiz olsun yeter
Yelizcim aklima gelmisken ne zmndan beri istiyodnz bebisi

Evlendigimden beri canmm yani 7 aydir.gerci istesem de kalamazmişim Ben 2 operasyon gecirdim biri kapali ameliyatt biri de sezaryen seklinde tuplerimde yapisiklik falan vardi cocukken oldugum bi ameliyatta doktor benim karın bolgemi birbirine katmiş onlar duzeltildi falann gebe kalman kolay gozukmuyoo demisti doktor 6 ay icinde kalmazsan hemen tedaviye baslicaz demisti dee ben daha erken basladim :))
Bu durum da evlilligimin ilk ayında oldu kist aldiracaktim baska seyler cikti iste nasil herseyde bi hayir vardir

Valla kızlar 8 ve 5 izler felaket yani.. Hem hamilelik halini düşünemiyorum hemde sonrasını.. Allah' ım hayırlısını versin de zor be kuzular.. En ideali ikiz

Kızlar tşk ediyorum sizlerede kolay gelsin ce afiyet olsun.

Ayşecim zorlada olsa yerim artık yapacak bişi yok günkurusu iyiyse

Ay cnm zorluklar olmus ins bundan sonra saglikli olur hersey bebiste tez zamanda gelir bekltmz annesini

Evet canmmm bitane olana bile ikiz diyince benim arkadaslarim sen delirdin mi tovbe de pisman olursun sonra diyolarr kaldi ki sekiz tanee aman yarabbimmm

Evet yelizim.. Kendimi 3 üz bile olsa o hamile halimle düşünemiyorum büyük bi mucize

başlığımız 3. sayfaya düşmüş çok zor buldum

günaydın kızlar, hayat nasıl

benayım geçmişi okudumda sarı kayısıda bol miktarda kükürt var o yüzden kahverengi yani gün kurusu kayısıyı yemeni öneririm

Gunaydin sosyalimmm. Uzun bi aradan sonra erkenciyim:)
Bende gun kurusu kayisi icin islenmemis oldugunu ve o yuzdende daha saglikli oldugunu duymustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…