Ağlayakta gözden mi olak???

ayy ben bunu yaparım patateside çok severim olur canım yaparım bunu kesin yani

Günaydın kızlaarr

hayırlı cumalar.... herkesin duası kabul olur inşallah

yappp sosyalimm. cok pratik hemde.ben kayinvalidemden gormustum. sonrasinda kizartmayi biraktim.patlicanida bu sekilde yapip firina atiyor. oda hic agir olmuyor.onuda tavsiye ederim:)

sedomm seni cok iyi anliorum.Allah yardimcin olsun. ogle arasinda hafif yemekler cikar ins. biraz olsun miden kendine gelir. zamanda cok hizli gecer ins.

hkbinicii hosgeldin cnm. sanada hayirli cumalarrr

ohh iyi barii. bizim yakaya gelmisss,keske bana caya gelseydiiumraniyede bana yakin hem:)
bende bugun iyiyken evi toplamaya calisiyorum. ne yapsam kardir:)

Selammm kızlar..

Ayşem ve sedam sizler için yazayım dedim.. bizim müdüründe kocaman ikizleri var maşallah eşek kadar olmuşlar.. onlara hamile iken bulantıdan falan hiç bişi yiyemezmiş sadece kivi ile beslenmiş başka hiç bişi yiyemiyordum diyordu.. isterseniz bide onu deneyin belki size de iyi gelir..

benim işlerim yoğun.. hafta sonu yine yokum.. şehir dışına çıkmaktan helak oluyorum artık..

dikkat edin kendinize..

Ayrıca sosyalim söylediğin kayısı şeyleri için mercii canım.. birinci ağız kayısı memleketinden bu haberleri duyunca insan daha bi bilinçlenmiş oluyor.. sevmesemde gün kurusu alıcam kesin

ohh iyi barii. bizim yakaya gelmisss,keske bana caya gelseydiiumraniyede bana yakin hem:)
bende bugun iyiyken evi toplamaya calisiyorum. ne yapsam kardir:)
ne güzel ayşem hep iyi , cıvıl cıvıl ol

benayım soğol canımm , herşeye tiksinerek bakıp zorla yemeye çalışırken ne garip ki en çok kivi yiyorum bende

Allah kolaylık versin işlerinde, tez zamanda da bebiş versin inşallah

Selam kizlarr nasilsinizzzz

selam canım ne yaptın doktor işini

al canım al , sonuçta hepsi elimizden geçiyor kayısıların

patlıcana karşı alerjim var canım ama patatesi kesin yapacağım

merhaba canım nasılsın. nasıl gidiyor hamileliğin. kaç haftalık oldun. umarım herşey yolundadır :)

hangi site anlamadım :44: burası mı

he kızzz ilk girdim çok farklıydııı şimdi yine aynı
sosyalimmmm beni ne kadan merak etmişsiniz çok mutlu oldummmm
bu arada bende lizimi merak edip yazmıştım faceden rapor almış evde telefonuda bozukmuş giremiyo bilginiz olsun inşallah tez düzelir

sosyalimmm gece şeyyyy oldu yaaa çok canım yandı kız batma oldu kasıklarımda ve daha var batma atış var bide
haa bide bu defa sanki hiç akmadı geri dışarı çok az :44: yorumlarınızı bekliyorum ayşemmmm dinle huuu

kız tabi merak ederiz neden etmeyelim aşk olsun canım benim hergün çalışılırsa sperm çıkışı az olur zaten ondan olabilir mi acaba

kız tabi merak ederiz neden etmeyelim aşk olsun canım benim hergün çalışılırsa sperm çıkışı az olur zaten ondan olabilir mi acaba

canımsınız valla bende özlüyorum gimeyince aklım burda oluyo haberde veremedim kızlara diyorum

yok kız ara verdik ya doktor dün için dedi hani salı oldu en son bide k.boynuzundan sebep iyiydi

ama salı çatladı zaten demi niye dünü sölediki kızzzz
ha bide hepsi aynı zamandamı çatlıyo kız

sedommmmm yelizimmmmm de burdaaa
sosyal çok geziyon sosyal onlinesin ama başka sayfalarda fink atıyon seni göremiyom

Kizlarr doktordayim 2 saattir sira bekliyorumm
Ya kizlar size bisey dicemm kardesimin 10 gun onceki hcg degeriyle bugunku ayni cikmis bu normal bisey degil demii

merhaba canım nasılsın. nasıl gidiyor hamileliğin. kaç haftalık oldun. umarım herşey yolundadır :)

canımm iyiyim çok teşekkürler umarım sende iyisindir bitanem bugün 10 hafta 1 gün oldu , bu süre birkaç gün fazla da olabilir kötü bir grip atlattım... şuanda bulantılar ve karın ağrısı dışında her şey yolunda şükür... sende miniğinin cinsiyetini öğrenecekmişsin , güzel annesi ciciler almış kuzusunaa ne güzel şeylerdi onlar :103: Allah bağışlasın canım bende merakla bekliyorum cinsiyet haberini, Her şey gönlünce olur dilerimm çok öptümm

Kizlarr doktordayim 2 saattir sira bekliyorumm
Ya kizlar size bisey dicemm kardesimin 10 gun onceki hcg degeriyle bugunku ayni cikmis bu normal bisey degil demii

2 saattir sıran gelmedimi kızzzzz
canım o dediğinden hiç anlamıyom ben yaaa
ayyyy çok merak ettim doktor ne dicek kızzz çabuk gir çık yaz
haa bide doktora sorsana kardeşinin durumunu gerçi sen sorarsın zaten ahbabına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…