içine doğması önemli benim hep içime oğlan doğuyorrr
yaaa ben ne zaman belirti yaşıycammmm ne zaman öğrencem olup olmadını
sosyal kızıcak bana ama ben en erken kanda ne zaman öğrenirim yapsam olmazmııııı
sonuçta ilaç iğne kullanmış bol yumurtalı kadınım buna göre yapmam normal
bazende tüplerden korkuyorum ya kapalıysa yada kist olursa o kadar yıum.
haftaya bugün en sağlıklısı olur fundoş , şu korkularını artık bırak kenara yaa
bol yumurtalı kadınsınama sperm beğenmiyor senin yumurtaların , bu ay aşık olmuşlardır inşallah :127: haftaya pazarda düğünlerini yapar halay çekeriz inşallahh
Benay şimdi yazıları okuyor , tam bizim çıkışımızda gelip yazar
ben geldim siz nereyee diyee
yetişemezsen şimdiden öpüyorum senii canımm
istersen değiştirirsin fundoşum biraz da olsa
Ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkıyorum canlarımm
hafta sonu giremezsem hepiniziii öpüyorum
Ben haalen beklemedeyimm oturdugum koltuktan hamile kalcam az daha beklersemmm
Selam benn geldimmm
Dediğiniz gibi oldu napıyım tüm günü okumak zaman alıyo bide otobüste falan in bin kapanıyo tekrar gir siteye uğraşıyorum valla
Çok güzel sohbet olmuş gene süt olayını ilk duydum ama nimet olayına katıldım düşündürücü..
Fundacım yüzük bende yaptıydım 3 tane çıktıydı ilki benimde titi ikinci pipide üçüncüyü hatırlayamadım
Yeliz kardeşin için önce üzüldüm sonra çok sevindim canım darısı sana artık bi gir şu doktorun yanına. O değilde kız kocan onca saat nasıl dayandı anam :))
Sedam oğluş gibi olmuş senin süt test istediğinde oydu galiba hadi inşAllah..
Ayşem sende yapta çatlatma bizi nasılsa kimse unutmaz unutsa bile b12 si yüksek arkadaşlar var
Sosyalim seni unuttum sanma :)) süt ele başısıartık sende kalınca bu ay işk deneyen olarak yazarsın..
Twincim görüşemiyoruz ama dikkat et kendine.
Lizim e de geçmiş olsun diliyorum..
Unuttuklarımdanda özür diliyorum
Ben haalen beklemedeyimm oturdugum koltuktan hamile kalcam az daha beklersemmm
Kizlarrr muhabbet almis basini gitmis sutten girip sidktn cikmissnz
Yelizcim yazdıklarını okurken dua ettim neyseki bebisi iyiyms kardesinin
Fundacim Cnnm nasilsin ayy ins guzel haberler verirsin ikizli haberler
Aysem makine bozuk demissin ya bak icine dogmus kiz bizim hakkimzda da tahmin yurutsene hamislerin hisleri gucludr derler
Sosyalcan nasilsin
Ben gozuktum doktora kizlarr kistim gitmis cok sukurr sogam suyu ise yaradi demekki
Yine serophene verdi gunde iki kez yarin basliycamm yalniz igne vermicek galiba cunku kontrol gunu pazara denk geliyo 19 u yani cumartesi de doktor burda degilmis benim yumurtlama da 19 veya 20 simde olcakk 20 sinde kontrole gidebilcem.
İlaci da bu ikinci son olsun dedi bir yili doldurmadan bidaha ilac vermek istemiyorum seni dinlendircem biraz kendiliginden olmazsa 1 yil dolunca tekrar baslariz tedaviye dedi yumurta rezervim guzelmiss
Haa bide fundoss klomeni sordumm
Etkileri ayniymis yalniz klomen biraz icerigi yuksekmis yerli yapim ilac ben hastalarima yerli yapim ilac vermiyorum guvenmiyorum klomenin etkisi fazla oluyor iceriginden de şuphe duydugum icin tavsiye etmiyorum icin rahat olsun dedii
Ayşecim seninki sanırım pipili oluyoama bu testlere güven olmaz. Dedin ya sütü acaba çok mu koydum diye koptum yaa.. Sütü az dene bide
Yelizcim hadi gözün aydın canım herşey güzel.. Darısı inşAllah hemencik bebeğe canım..
ayy benoss merhaba tatlimmsimdi yaptim sut testini beklemedeyim.daha birsey cikmadi:) benimkide erkek galiba
ya birde kafama birsey takildi.ne kadar beklemek lazim acaba.sosyos onu soylemedi bak
yuhh daha bekliyomusunn kizzyaa fundos ne yazmis oyle doktor icin,o kadar şeye bakti alemsinn haa
yaa bende hicbir sey cikmiyorr bu testte,sut hala tazeligini koruyor. anam kizi kacirdikk bakk
Ben gozuktum doktora kizlarr kistim gitmis cok sukurr sogam suyu ise yaradi demekki
Yine serophene verdi gunde iki kez yarin basliycamm yalniz igne vermicek galiba cunku kontrol gunu pazara denk geliyo 19 u yani cumartesi de doktor burda degilmis benim yumurtlama da 19 veya 20 simde olcakk 20 sinde kontrole gidebilcem.
İlaci da bu ikinci son olsun dedi bir yili doldurmadan bidaha ilac vermek istemiyorum seni dinlendircem biraz kendiliginden olmazsa 1 yil dolunca tekrar baslariz tedaviye dedi yumurta rezervim guzelmiss
Haa bide fundoss klomeni sordumm
Etkileri ayniymis yalniz klomen biraz icerigi yuksekmis yerli yapim ilac ben hastalarima yerli yapim ilac vermiyorum guvenmiyorum klomenin etkisi fazla oluyor iceriginden de şuphe duydugum icin tavsiye etmiyorum icin rahat olsun dedii
Fundoss,sosyosss beklettim ama hic bozulma olmadi. O tanidigimizda hemen bozulma olmus ztn. Neyse hakkimiza hayirlisi:)
Birde forumlarda buldum genelde cogu kisinin dogru cikmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?