Ağlayakta gözden mi olak???

Çift cizgi yani hamilee test amacından şaştii
Kiz calkalasin azcikk beklesinn

bak bakk nasılda merak ediyooo yapmam diyen kız şu doktora söle gir odasına aaaaa
şimdi çıkıp gidicek sende boşuna bekledin onca saat

Kizlarrr muhabbet almis basini gitmis sutten girip sidktn cikmissnz
Yelizcim yazdıklarını okurken dua ettim neyseki bebisi iyiyms kardesinin
Fundacim Cnnm nasilsin ayy ins guzel haberler verirsin ikizli haberler
Aysem makine bozuk demissin ya bak icine dogmus kiz bizim hakkimzda da tahmin yurutsene hamislerin hisleri gucludr derler
Sosyalcan nasilsin

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar kahverengi cizgiler daha cogalmis. kiz kendini gosterdii bende aaksm deneyecem kesin. simdi esim geliyomus. eve geciyorum ben. aksam devm ederiz.opuyorum hepinizii

bende yaptım kızlar hiç bir şey yoktu , bir bardaktan diğerine boşalttım bir şey göremedim

Son düzenleme:

kizlar kahverengi cizgiler daha cogalmis. kiz kendini gosterdii bende aaksm deneyecem kesin. simdi esim geliyomus. eve geciyorum ben. aksam devm ederiz.opuyorum hepinizii

inşallah twinimmmmmmm sıraylaaaa
tamam ayşemmmm yap haber et bakalım ne çıkcak ama çökelek olmamış kahverngi olmuş odamı sayılıyor
erkekse duru kalıyor ölemi hımmmm

bende şu karbonatımı yapsammm

kahverengi çizgiler miii ben öyle bişeye bakmadım ki tortu aradımm :44:

iyi akşamlar canım öpüyorum

yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz karbonatı okurken bi baktım senin yorum var allam yareppimmmmmmmmm koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende yaptım kızlar hiç bir şey yoktu , bir bardaktan diğerine boşalttım bir şey göremedim

oğluşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş oğluşumun arkadaşıııııııııııııııııııııııııııııı geliyoooooooooooooo

Amin cnmmmm
Kiz fundos nimet olunca insan biraz cekiniyor
Karbonat deneyen cok var ama galiba onun kimyasiyla alakali kabariyomus

Allahh allahh nerde kizz

karbonatla test yapmışlar sende demişsin gece gece çok güldüm eşimle kahkahayı patlattık Allahta sizi güldürsün
buda benim gibi kocişe yetiştiriyo ne duysa burda

Amin cnmmmm
Kiz fundos nimet olunca insan biraz cekiniyor
Karbonat deneyen cok var ama galiba onun kimyasiyla alakali kabariyomus

Hehh gördümm begenmelerdee evet kizz ben bi gece okumustumm onlari da cok gulmustumm haturladimm

yeaaa twinim 3 tl ye bi test al en güzeli demi bu ne yaaa
haa sen cinsiyete diyon ondada yüzük koyarlardı göbeğe odaha zararsız

bende görünce şok oldummmm bu bizim yelizmi diyede bakıyom tıklayıp resim yok ya

aynen cnmmm ya
Yuzuk nasil oluyomus gizz onu ilk defa duydum

oyy yerim senin oğluşunun popişinii ama bana kızmış gibi geliyor bazen

içine doğması önemli benim hep içime oğlan doğuyorrr
yaaa ben ne zaman belirti yaşıycammmm ne zaman öğrencem olup olmadını
sosyal kızıcak bana ama ben en erken kanda ne zaman öğrenirim yapsam olmazmııııı
sonuçta ilaç iğne kullanmış bol yumurtalı kadınım buna göre yapmam normal
bazende tüplerden korkuyorum ya kapalıysa yada kist olursa o kadar yıum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…