amiiin canım hepimizinkini
sidikle sivilceler mii geçiyooo daha neler duyucam yaa
pekii sen yaptın mııbebeklerin sidiğini sürsek olmaz mı
fundoş kız sidikli kızlar oluruz o zaman
sende yap bide not al ki ilerde söylersin bize kuzum testin doğruluğunu test etmiş oluruzbu arada oğluşun hayırlı olsun demişsin anlamadım kuzum ya :44:
Allahim doktorr bu hastalarla icerde yarim saat ne yapiyorr yahuu ağaç oldukk öfff bu sefer kocam da yanimdaa hayatta alttan muayene olamamm zaten 10 kat giyinmişim israr etcem olmamak icinn
çökelek gibi olursa bozuluyormuş hani şöyle pütür pütür olur ya onun gibi sanırım, sedoşum bunu yap sonra not al bakalım doğru mu değil mi bize sonra söylersin, şimdi buraya yazarsan unutulur
sende yap bide not al ki ilerde söylersin bize kuzum testin doğruluğunu test etmiş oluruzbu arada oğluşun hayırlı olsun demişsin anlamadım kuzum ya :44:
he kızzzz ama yapmadım yapsammıki iğrenççççççççççççç
bebişinkini sürerim sürmemmiiiiii içerim bile diyomuşum hehehehehehe
kız ayşem hatları karıştırdı sen copy paste yapmışsın ya kız demiş oğlum oldu onu sen dedin sandı herhal
unutulmaz sosyalim buraya da yazıcammben sayfa sayısını hatırlatırım unutursanız
kız süt testinde oğlun olacağı çıkmadı mı ayşe de onu tebrik etmişşyani bencee
unutulmaz sosyalim buraya da yazıcammben sayfa sayısını hatırlatırım unutursanız
kız süt testinde oğlun olacağı çıkmadı mı ayşe de onu tebrik etmişşyani bencee
Kizlarr kardesimin mesajini aktariyorumm
''Gordükkkkk.kalbi pit pit atiyo.saglikli dedi.o alet 10000 uzeri olcmuyodur biseyler ters gitseydi bile ayni kalmaz deger duşerdi dedi.fotografini aldik sana gondercemcok sukur abla cok korktum''
Ay cok mutlu oldum yaa cokk sukurr bakk alette sorun varmiss
kız doğru yaa anam anam ben unutsam senle fundoş unutmaz zatengeri aldım sözlerimi
ironi yapmış sanırım ayşemmm bana
yapan kisinin oglu hayirli olsun yazmak istemistimm:) yanlis yazmisim.
kizlar simdi tanidigimiz var. onu aradim. sut deneyini soylemek icin. onunda kizi olacak belli oldu.simdi deneyi yapacak. deneyin dogrulugunu gorecez simdi:2:
bu arada aklimiza takildi.sutun ustune isemesi zor olacak dedionce isese sonra ustune sut dokse birsey olur mu
yapan kisinin oglu hayirli olsun yazmak istemistimm:) yanlis yazmisim.
kizlar simdi tanidigimiz var. onu aradim. sut deneyini soylemek icin. onunda kizi olacak belli oldu.simdi deneyi yapacak. deneyin dogrulugunu gorecez simdi:2:
bu arada aklimiza takildi.sutun ustune isemesi zor olacak dedionce isese sonra ustune sut dokse birsey olur mu
he kızzzz ama yapmadım yapsammıki iğrenççççççççççççç
bebişinkini sürerim sürmemmiiiiii içerim bile diyomuşum hehehehehehe
kız ayşem hatları karıştırdı sen copy paste yapmışsın ya kız demiş oğlum oldu onu sen dedin sandı herhal
kız doğru yaa anam anam ben unutsam senle fundoş unutmaz zatengeri aldım sözlerimi
ironi yapmış sanırım ayşemmm bana
ayyyy merak ettim çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ayy kızlar şunlara bakı ndüğün için kurtarıcı ne kadar uygunlarrrrrrrrrrrr
https://www.limango.com.tr/kampanya/siyahin-buyusu/kadin/
öyle yapsın zaten sütün üstüne nasıl şey yapacak ki ilahiiiama hemen döksün sütü beklemesin
Yalniz nimetin ustune işemekk beni de bi duşundurdu haa
Yok fundoş benim doktor hastalarla satranc oynuyo galibaa giren yarim saatte cikiyo
bebişinkini bende sürerimhee bu arada anne sütü cildi güzelleştiriyormuş duymuş muydunuz...ya acaba gerçek mi bunlar
fundoş kız düşün bizde bişeyler uyduruyormuşuzmesela bebek kakası tüyleri yok ediyormuş diye sallasak, eminim yapmayan kalmaz
hele ki fundoş biz yapıpta yazmayalımm bak gör o neler eder
İvittt guzelmiss gercektenn ben de ara ara alıyorum boyle elbiseler denk geldikce gercekten kurtarici oluyolarr dugun yemek vs icin
ayy kizlarr yapiyorr. birazdan arayacak.cok heyecanlandim.
ay buda öle sanmışşşşşşşşşşşşş
bu akşam yapın mutlakaaaa merak ettim çokkkk
kız şu azeri hatunlara sorun hele hamile olup olmadınıda bu tarz yöntemlerle erken öğrenme varmıymış karbonatı biliyom heee
evet kızz bende öyle anladım ne biliyimm
fundoş çok güzeller yaa , uzun süredir netten almaya tövbe etmiştim tövbemi bozdurma bana :93:
ayşemm sabırsızlıkla bekliyorum haberiiibakalım tutacak mıı
Kardesime soyledim hayatta yapmam carpilirizz kizimm diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?