Ağlayakta gözden mi olak???

bende yaşadım aynı şeyiiiii binadaaa

Kiğizzzz amma yazmissinizz haa okuyamadimm telefonda nette sorun vardi anca acabildim sayfayii
Kiz fundoss bakk simdi ben ilaci kullancam gitcem kontrole cok azz zaman varr senin de o gun netlesecek ayy cok heyecanlii
Benim gorumce de hamile kizi olcak onu soyleyeyim yapsin bii ama o telefonla anlamaz yaninda olmam lazim
Benim doktor beni bugun azarladi sen beni kandirdinn diyee daha 8 ay olmamis evleneli bu ilaci artik kullanmak yok diyee bennde dedim onunuzde ddosyam var kendiniz dediniz cok istiyosun hamieligi ozaman hizlandiralim diyee allah allah bunamiş adam yaa

ayşemmm hamilelik takvimi yapmışsın maşallahhhhhh bende biraz geçsede şunlara bi kızsam diyodum, sedoşta gelirse yapsın hemen olmuyor böyle

Ayşemmmmm takvimin çooook güzellll
maviş mavişşş
ayyy kardeşimle ablamın doğum gününe yakınnn aslan burcuuuu
kızı çok akıllııı zehir gibi olur erkeğide titiz efendi

sagolunn canlarimmminss herkese ugur getirecekk
oyle miii:26:aslan burcu tanidigim yok pek. ins.dedigin gibi olur fundosumm

Kızzz bende baktımmm suriyeli isimleri varrrr
vayyy anasınıııı:44:

hee bende hep sosyalin adini merak ediyordumm.kendi gibi ismide guzell

kociss yardim etsin sana,bu ara cok yorulmaman lazim
kizlar ugur getirsin diye hamilelik takvimi yaptim.ins bu niyetle yaptigimm takvimm herkese ugur getirirr

sağol canım şımartma beni kız, inşallah uğur getirecek kuzum inşallah, önce fundoş haber verecek arkasından biz

bende yaşadım aynı şeyiiiii binadaaa

yalnız değilmişimmm

bu ay içeceğin son ilaç olur inşallah da gelir bebişin yelizimmm

kızlar ben çıkıyorum inşallah yarın netim bağlanırsa artık kota dolacak diye gelmemezlik yapmayacağım hepinizi öptüm, haydi selametle iyi geceler

sizin binada mı , zaten Suriyelilerin genelde istanbula göç ettikleri söyleniyor

He kızzz aidat tablosunda görüyoduk zaten site dolu lüks araçlarda dolu otopark sry arapça yazılı plakalı
aidatta mal sahibinin adı yaza ya kendi evleri hep
tamamda oy kullanmak re alaka

Tesekkurler sosyalimm
Ay bu begen butonu nereye gitti yaa

Yok çok şükürrr
üffff olmasında jelde kullanmadım bu defa çok zorrrr

Sizin nasıl gidiyo

yaa gecen esim yanimdaydi doktora sormaya utandim carsamba gittigimde soracam.
hamile kaldigimdan beri hic yapmadik ilk 3 ay tehlikeli diyolar ya birde.kanama falan olur diye korktum hem jelide soracam,hamilelikte zararli mi diye.

hamile kaldigimdan beri hic yapmadik ilk 3 ay tehlikeli diyolar ya birde.kanama falan olur diye korktum hem jelide soracam,hamilelikte zararli mi diye.

Yasak yok zararı yokmuşşş
soranvar
kızzz sor jeli ayyy evet
yavaşça şeyedin kızzzz
aaa siz şimdi regl olmuyonuzzz demiii
kız o filmdede kadının canına tak etmişti dimiiii

Neeeyyyy
Ayseeemm ciddi olamazsiinnnn

Yasak yok zararı yokmuşşş
soranvar
kızzz sor jeli ayyy evet
yavaşça şeyedin kızzzz
aaa siz şimdi regl olmuyonuzzz demiii
kız o filmdede kadının canına tak etmişti dimiiii

Yaa fundoss cok tatlisinnn:) ya birde cok kotuydum yaa adaminda birsey diyecek hali kalmadi,daha yeni yeni gozum aciliyor gerci bakalim bu halimde ne kadar surecek.
Ya ben nettende okumustum. Ilk aylarda kadinda isteksizlik oluyormus.4. Aydan sonrada tam tersi o filmdeki kadin fenaydi yaa
Doktora sorayim bende hem icim rahat etsin
Evet fundam regl olmuyoruz ama regl donemi geldiginde o sikintiyi cektim yine

Son düzenleme:
Buarada canmm kardesim sormustu doktoraa doktor cok sık yapmayin seyrek yapin demiss bidee yumusak hareketlere fazla zorlayici olmasin demişş

Fundoss kizz fotografin cok tatliii
Ya bende oraya bi turlu foto koyamadim.yalniz tabletin sarji bitti kapandi.tele gectim buda baya azalmis:) hicbir sey dayanmiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…