folidace almıyormusun yoksa sen
evet canım yarın gelip bağlayacaklarmış bi aksilik çıkmasa burdayım bu arada benim adım dilek ya
3 yıldır karşı komşunun ismini bilmiyordum sürekli abla deyip duruyordum, biraz önce haberlerde seçmen listeleri açıklanmış dedi bende bakayım dedim internette aynı apartmanda oturduğun herkesin ismini yazmışlar sitede sonunda karşı komşumun ismini öğrenmiş oldum
ayşemmm hamilelik takvimi yapmışsın maşallahhhhhhbende biraz geçsede şunlara bi kızsam diyodum, sedoşta gelirse yapsın hemen olmuyor böyle
Ayşemmmmm takvimin çooook güzellll
maviş mavişşş
ayyy kardeşimle ablamın doğum gününe yakınnn aslan burcuuuu
kızı çok akıllııı zehir gibi olur erkeğide titiz efendi
hee bende hep sosyalin adini merak ediyordumm.kendi gibi ismide guzell
kociss yardim etsin sana,bu ara cok yorulmaman lazim
kizlar ugur getirsin diye hamilelik takvimi yaptim.ins bu niyetle yaptigimm takvimm herkese ugur getirirr
bende yaşadım aynı şeyiiiii binadaaa
Kiğizzzz amma yazmissinizz haa okuyamadimm telefonda nette sorun vardi anca acabildim sayfayii
Kiz fundoss bakk simdi ben ilaci kullancam gitcem kontrole cok azz zaman varr senin de o gun netlesecek ayy cok heyecanlii
Benim gorumce de hamile kizi olcak onu soyleyeyim yapsin bii ama o telefonla anlamaz yaninda olmam lazim
Benim doktor beni bugun azarladi sen beni kandirdinn diyee daha 8 ay olmamis evleneli bu ilaci artik kullanmak yok diyee bennde dedim onunuzde ddosyam var kendiniz dediniz cok istiyosun hamieligi ozaman hizlandiralim diyee allah allah bunamiş adam yaa
Kızzz bende baktımmmsuriyeli isimleri varrrr
vayyy anasınıııı:44:
sizin binada mı , zaten Suriyelilerin genelde istanbula göç ettikleri söyleniyor
kızlar ben çıkıyorum inşallah yarın netim bağlanırsa artık kota dolacak diye gelmemezlik yapmayacağım hepinizi öptüm, haydi selametle iyi geceler
gorusuruzz sosyalimmm,cicekler icin tesekkurler
fundos bu aksam calisma yok muuu
sağol canım şımartma beni kız, inşallah uğur getirecek kuzum inşallah, önce fundoş haber verecek arkasından biz
yalnız değilmişimmm
bu ay içeceğin son ilaç olur inşallah da gelir bebişin yelizimmm
Yok çok şükürrr
üffff olmasında jelde kullanmadım bu defa çok zorrrr
Sizin nasıl gidiyo
yaa gecen esim yanimdaydi doktora sormaya utandimcarsamba gittigimde soracam.
hamile kaldigimdan beri hic yapmadikilk 3 ay tehlikeli diyolar ya birde.kanama falan olur diye korktum hem jelide soracam,hamilelikte zararli mi diye.
yaa gecen esim yanimdaydi doktora sormaya utandimcarsamba gittigimde soracam.
hamile kaldigimdan beri hic yapmadikilk 3 ay tehlikeli diyolar ya birde.kanama falan olur diye korktum hem jelide soracam,hamilelikte zararli mi diye.
Yasak yok zararı yokmuşşş
soranvar
kızzz sor jeli ayyy evet
yavaşça şeyedin kızzzz
aaa siz şimdi regl olmuyonuzzz demiii
kız o filmdede kadının canına tak etmişti dimiiii
Neeeyyyy
Ayseeemm ciddi olamazsiinnnn
Buarada canmm kardesim sormustu doktoraa doktor cok sık yapmayin seyrek yapin demiss bidee yumusak hareketlere fazla zorlayici olmasin demişş
Yesss bebegimm6 haftadir dukkan kapalii musteri kan agliyor
Kiz birde aksamlari daha kotu oluyordum yaa onu dusunecek halim olmadi hic:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?