Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy yazık esra erol 4 aylık hamileymiş bir oğlu vardı ya birde kızı olacakmış ama dün bebeği kaybetmiş ne acı yaaa

ohh afiyet bal seker olsunnn
ya benimde bulantilar geciyor mu ne. 2 sabahtir ogurmeden kalkiorum. forumlara baktim.10 haftada birden bulantisi kesilen cok var. bulanti var ama az. keske hep bole kalsam.2 gundur normal insanlar gibi yasayabiliorum cok sukur
nee ikili test miiiicinsiyeti belli olabilir cnm.hadi insallah.

o zaman cumartesi yapiyoruzz,karar verildiii

ohhh yarasınnnnnn
bulantın geçmesine çok sevindim ikinizindeeee
sende aç bırakma kendini canım sürekli masanda tut bişeyler bulantı başlamadan engelle
izin alman çok iyi oldu lizommm
ikili testte çıkıyormu ayyyyyy lizommmm cinsiyetini öğrenip gelirsin inşallah aramızaaa
oyy maşallaaahhhhhh

ayşemmmm inşallah çabuk geçer bu bir hafta

artık şu düşüncedeym kist olmasında varsın hamile olmim bu ay
kist oluşursa birkaç ay korunma var çünkü

Ayy yazık esra erol 4 aylık hamileymiş bir oğlu vardı ya birde kızı olacakmış ama dün bebeği kaybetmiş ne acı yaaa
Cok uzuldum yaa cinsiyeti bile belliydi neden kaybetmis acaba

Aysem senn icin cok sevindim artik biraz rahatlamissindir bu mide bulantisi cok fena bisey
İkili testim dundu aslinda ama doktor anlasmazligi yuzunden pzrts gunune kaldi
Cinsiyet cogu zaman blli oluyomus ama yanilma payi buyukmus hayal kirikligi yasayan tanidigim cok oldu o yuzden ben meraktan sorsamda inanmayacagim
Hamilelik takvimini yesinler seninn onuncu haftayami girdn sen ayy zaman ne cabuk geciyor
Fundosum senin ucuzlerde pek bi afili olmus icine mi dogdu nedir

ayyy şu beğenme ne kadar uğraştırıcı
kız evet yaaa kilosu boyuda maşallah minicik

kız hakkaten haa civciv koymak istedim böle yumurta kabuğundan çıkarken
bunu gördüm çok hoşuma gitti hareketliydi aslında ama burda kıpraşmıyor
sora dedim aaa 3 tane üçüz gibi ayyy olsa ne güzel olur ilkte korktum ama yok yaaa çok güzellllll keşke olsa

Canlarım napıyosunuz çok özledim hepinizi bugün gece dönüyorum yarın sabah evimdeyim Allah izin verirse dün akşan şeffaf akıntım geldi acaba bugün mü yumurtluyorum ama kociş yok yarın yapsak sonundan falan yakalarmıyız ki :)) yeni hamişlerimiz var mı hamişlerimiz nasıl bulantılarla

keşke erken dönseydin saboş kaçırma bugünleri
kocişi özlemişsindirde şimdi oda öledir bence karşılaşır karşılaşmaz başlayın çalışmalara ço ketkili olabilir

İnsalla allah hayirli evlatlar versin bi sferde tek nefeste
Anaamm tabletle yazmakta pek ugrastirici
Sbry hosgeldin canim

nedeni belli degilmis,arastirdimda bulamadim birsey.cok uzuldum ama.
evet lizo yanilma payi yuksekse ama pipi falan gorursee hic yanilma payi olmazhayirlisi artik cnm.
tesekkur ederim.takvimlerimiz topige ugur getirir ins. pazartesi 11. haftadan gun almaya baslayacaz artik

evet yaa begenmeyi cok kotu yapmislar.eski hali ne guzeldi.
fundosun civcivleri yakinda gosterecek kendinii
hosgeldin saboroyy iyi diyelim iyi olsunn.bulantilarda bu ara iyi cok sukur.
seffaf akinti yumurtlama habercisi.gelir gelmez hemen calisma yaparsiniz

kocişi özlemişsindirde şimdi oda öledir bence karşılaşır karşılaşmaz başlayın çalışmalara ço ketkili olabilir

Sbry hosgeldin canim

Hoşbulduk tatlım

Doğru söylüyosun canım aslında bu hafta dönücektim de annemler göndermek istemedi bidaha yaza anca gelirsin diye benimde kalasım vardı kaldım ölelikle inş sonundan yakalarız bu özlemlede yapışır hemen belki annesine :))

Canlarim ben kacar yigencan uyandi beni birakmaz daha opuldunuzz gun icinde ugrarim yine

öğlen oldu gerçi ama ben yeni uyandım dün gece matrix vardı onuncu izleyişim ama takıldım kaldım gece çok geç yattım bu yüzden anca uyanabildimnasılsınız canlarım ayşem,lizim,fundoşun,saboroy iyisinizdir inşallah

hosgeldin cnmm bende tam gidiordum.sanada bi merhaba diyip ole cikayim dedim. bu ara bendede uyku hali daha bi artti. bugun 10 da uyandim.benim icin cok buyuk birsey bu
idare ediyoruz iste cnm,sende iyisindir ins,kendine cok dikkat et.opuyorum senidee

Canlarim ben kacar yigencan uyandi beni birakmaz daha opuldunuzz gun icinde ugrarim yine

İyiyiz tatlım sen nasılsın sürekleyici olunca film insan kendini alamıyo

Sbry hosgeldin canim

Aminnnn lizommm
he kız çok zor akşam bende mahvoluyom hep yanlış yazıyo bide

ayşemmm güle güle iyi gezmeler bak bulantıların geçtiği nasılda belli dışarı atıyon hemen kendiiniii

fatmamm hoşgeld,n canım bittimi işler ben iyiym canım gün sayıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…