Ağlayakta gözden mi olak???

Fundoss kizz fotografin cok tatliii
Ya bende oraya bi turlu foto koyamadim.yalniz tabletin sarji bitti kapandi.tele gectim buda baya azalmis:) hicbir sey dayanmiyorr

Dimiiii yalnız 3 taneee niye öle bişey yaptım bilmiyommm
bande uyim kızlar yarın işş
yelizim ayşem iyi gecelerrr

Beğen gitmişşş
kalplerin altındada bişey var:44:
yelizin yeşil ayşenin beyaz:44:
hadi kaçtımm

kızlarrr nasılsınız gün içinde yazdıklarınızı okuyacam diye canım çıktı valla süt meselesi çok değişikmiş yarın evde yalnızken bi deneyeyim bu arada yelizcim kardeşin için çok sevindim iyi haberi okurken gözlerim doldu valla Rabbim kardeşinin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canmm tesekkurlerr butun hamişler icin insallahhh

beğen tuşu yıldız işareti olmuşşş

Günaydınnnnnn ahaliiiii yani beeen

ayaklarım bacaklarım uyuşuyor sürekliiii :44:

ayyy çok sıkıcı ayşemmmmmm
yum. hangi gündü bilmiyomkiii iğneye göre salı akşamı 9 daydı

benimde esim cumartesi yarim gun calisiyor.olu gibi gidiyor
ins. herkesin cumartesi gunleri calisma kalkarrrr
o zaman bugun 4. gunun sabret 6 gun daha, cuma yada cumartesi test yapariz artik

benimde esim cumartesi yarim gun calisiyor.olu gibi gidiyor
ins. herkesin cumartesi gunleri calisma kalkarrrr
o zaman bugun 4. gunun sabret 6 gun daha, cuma yada cumartesi test yapariz artik

gerçekten ayşem haftanın en kötü günü bana göre çok can sıkıcı bugün kalkıp işe gelmekk geçen sene eşimde öleydi ama bu yıl bu yeni işinde h.sonu yok ve o uyurken ben gidiyorum kıyamıyo bırakıyo çoğunlukla ama ozamanda üzülüyorum erkenden kalkıp uykusunu bozuyo geliyo o kadar yol diye
ama evde olduğunu bilmekte çok üzücüüüü ben burda o evde
talimatla iş yaptırıyorum

evet canım sabretmekten başka çarem yok

Rabbim islerinizi eksik etmesin yinede. yoklugu cok daha zor.. seninde bebis gelince mis gibi evinde olacaksin ins. o zaman ne haftaici ne cumartesi sendromu olmayacak
bak ben yumdan 12 gun sonra test yapmisim ,simdi hesapladim.belli belirsiz cikmisti cizgi,hatirlarsin belki.biz en iyisi pazar gunu test yapalim.garanti olsun cnm.

e zaten pazar günü bat kızzz

gunaydinn lizocann
nasi oldu cnm,toparlayabildin mi biraz

lizommmmmmmm hoşgeldin nasılsınnnnnnnn

Hosbuldum canlarim
Annemdeyim yagli balli kafaltilar yapiyorum
Ben mide bulantisi icin rapor aldim ama gecti benim bulantim. Sadece sabah ve aciktigimda cok az.
Neler odu ben yokken bakim bu sut mevzusu ne
Pazartesne kadar burdayim evde cok sikiliyorum pzrtsde ikili testim var o yuzden gidicm
Hepinizi cok ozledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…