Ağlayakta gözden mi olak???

haber falan yok kuzu, sen nerdesin bu arada neden çok sık girmiyorsun artık batınıda söylemedin

cnm benim bat belirsiz biliyosunuz o yüzden sen belirsiz yaz tablet yok cnm kayınçom aldı bugünde laptop var,napıyım çalışmalara devam işte belki gülüceksiniz ama bazı şifalı eller vardır hadisdede geçiyor bi kadın duydum baya yaşlıymış bebek isteyenleri ovuyomuş ama malesed eşim götürmedi bi umut belki dedim ama gidemedim regliyken gitmek gerekiyormuş

vardır tabi ama son çare olarak bence onlara gitmek gerekiyor sen şimdi doktoruna git güzel düşün iyi yapmış eşin seni götürmemekle

cnm ovucaktı sadece inat ettim dr a gitmiycem dedim bişey yok diyorlar süt hormonumda düşmüş anlamadım bende

olur mu öyle şey inat ettim falan, klomeni var yumurta takibi var aşılaması var tüp bebeği var, hiç bir şey olmasa bile 1 sene bekleyen insanlar var

olur mu öyle şey inat ettim falan, klomeni var yumurta takibi var aşılaması var tüp bebeği var, hiç bir şey olmasa bile 1 sene bekleyen insanlar var

aslında bu ay gidilmesi gerekiyor dr zayıfla öle gel dedi okdr çok istedimki 5 kilo vermişim eşimin test yaptırması gerekiyor eşim gitmem ben diyor sorun sende düzenli regli bile olmuyorsun dedi

Son düzenleme:
aslında bu ay gidilmesi gerekiyor dr zayıfla öle gel dedi okdr çok istedimki 5 kilo vermişim eşimin test yaptırması gerekiyor eşim gitmem ben diyor sorun sende düzenli regli bile olmuyorsun dedi

Allahım bu erkekleri sen ıslah et şu mübarek kandil günü kilo almak adeti çok düzensizleştiriyormuş iyi yapmışsın kilo vermekle hsg çektir kuzum eşinide ikna et sorun varsa ve çözülürse o zaman bebişin gelir

hsg den çok korkuyorum aynen cnm ya ikna edemedim 3 aydır evet verdim biraz cnm inş gerek kalmaz tedaviye diycem ama zor gibi

hsg den çok korkuyorum aynen cnm ya ikna edemedim 3 aydır evet verdim biraz cnm inş gerek kalmaz tedaviye diycem ama zor gibi

hsg den korkmana hiç gerek yok adet sancısı gibi bir şey 30 sn de bitiyor, hadi ezo yaparsın sen bunu kız bunu yapamazsan doğumu nasıl yapacaksın, gerek kalmaz tedaviye tabi ki yeter ki sorun çözülsün

hsg den korkmana hiç gerek yok adet sancısı gibi bir şey 30 sn de bitiyor, hadi ezo yaparsın sen bunu kız bunu yapamazsan doğumu nasıl yapacaksın, gerek kalmaz tedaviye tabi ki yeter ki sorun çözülsün

inan doğumdan hiç korkmuyorum bundan niye böle korktum anlamış değilim hala doğum canından can ayrılıyo bilmiyorum bundan böle korkuyorum işte ilginç

inan doğumdan hiç korkmuyorum bundan niye böle korktum anlamış değilim hala doğum canından can ayrılıyo bilmiyorum bundan böle korkuyorum işte ilginç

canının acıyacağından mı korkuyorsun yoksa sorun çıkacağından mı önce buna bi karar verelim :44:

Günaydın canlarçok uyumaktan başım çatlıyo
çalışmada olmadı gece sabahta çünkü karnım çok ağrıyo
Yani iğneden sonra 3 kez napim canım yanıyo
Bence catlayan catlamistir, diger baslikta bi arkadas var catlama ignesinden 36 saat sonra calisma oluyor sadece 1 kez simdi iklzlerine hamile

canının acıyacağından mı korkuyorsun yoksa sorun çıkacağından mı önce buna bi karar verelim :44:

acıyacandan kimisi beni çok korkutuyor

Günaydın canlarçok uyumaktan başım çatlıyo
çalışmada olmadı gece sabahta çünkü karnım çok ağrıyo
Yani iğneden sonra 3 kez napim canım yanıyo

hmm iğnemi kullanıyosun kendinmi vuruyosn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…