Ağlayakta gözden mi olak???

Ya cuma gitsem ne faydasi olucakki gecen sefer iste ilac bittikten sonraki 3. Gun cagirmisti ama benim yum. Gunum ondan 2 gun -3 gun sonra oldu bence.Amaann ben işimi garantiye alırr durumu da Allaha havale ederimm napimm

Ya cuma gitsem ne faydasi olucakki gecen sefer iste ilac bittikten sonraki 3. Gun cagirmisti ama benim yum. Gunum ondan 2 gun -3 gun sonra oldu bence.Amaann ben işimi garantiye alırr durumu da Allaha havale ederimm napimm

Öle olsun ozaman
üffff çok zor yaaaa ne oldu ne olacak düşün durrr
ben kan tahlili yaptırmak istiyom yaaa
kız kist olursa korunma var demi 2.3 ayy
ayyy Allahım hayırlısını versinnn

Fundos vucudunda betahcg vardir kan testi yaptirirsan zaten simdide cikar ayin 20 sinden once yapma bence

19 bat zaten beklicem ozaman ama sizide delirtip katil edecemm

Beraber bekleriz kizzzz ayip ettinnn
Canmm bende kist oldu yaa dr bir ay dogum kontrol hapi kullan dedii ben sogan suyu ictimm hem de calismalara ara vermemiş oldumm hem de kist gittii

Surgun inek diye bi film vizyona giriyormus bizim burada yasandi olay hasan kacan film yapmis onu

Beraber bekleriz kizzzz ayip ettinnn
Canmm bende kist oldu yaa dr bir ay dogum kontrol hapi kullan dedii ben sogan suyu ictimm hem de calismalara ara vermemiş oldumm hem de kist gittii

Surgun inek diye bi film vizyona giriyormus bizim burada yasandi olay hasan kacan film yapmis onu

Ayy uyuyukalmışımmmm eşim uyandırdııı
kızz bende öle yaparımmm

konusu ne kızzzz
biz dün kocişle açtık neşali günleri izledik hiç sıkılmıyoz yaa sirkeeee mimooooon ya ziyaaaa

Selammm kızlarrr

Sosyal hoşgeldi netin canım..

Yelizim bu durum bizde de var ve bnde sinir oluyorum.. Eşim de benim abartıyo her yerde elinde telefon sinir ediyo.. Çok kızıyorum.. Bende kızınca bırakıyo

İyi bişi değil en iyisi dip dibe

Çalışmayamı gitti sosyal nee

benaycım benimkide öleydi eve net alıncada bıraktı şimdi laptop hep elinde bende kızdım hdm kablo aldı ne izliyosa tv de
bu defa o kızıyo açıyorum bakmıyosun elinden düşmüyo o tablet diyo
ayy ne tatlı uyumuşum yaaa

Kesin ona gitti :))

Bizimde bu haftalar önemli ama bugün burdayız yarın kandil.. Artık hafta içinde çalışma yaparız bakalım

Kız benimkine çok kızınca oda bana buraya takılıyorum diye kızıyo ama ben takılmıyomuş gibi yapıp gene ona kızıyorum bırak diye teli bıraksa laptopu alıyo eline

İyi barii bu teknoloji kaynakli sorun bitek bende yokmuşş ama hic hos bisey degil gercektenn

Evett galibaa
Sosyall tableti birakmistir insallah birazdan alıp yine gelmesin buraya

Ayy uyuyukalmışımmmm eşim uyandırdııı
kızz bende öle yaparımmm

konusu ne kızzzz
biz dün kocişle açtık neşali günleri izledik hiç sıkılmıyoz yaa sirkeeee mimooooon ya ziyaaaa

Evett galibaa
Sosyall tableti birakmistir insallah birazdan alıp yine gelmesin buraya

Konusuna netten bak kiz tablette zor oluyor yazamasi
Sagol benayim artik kota derdi yok
Islem tamam kizlar ama yumurtlamadim sanirim ben akintim cok olmadi:44:

Selam kizlar ,benim bebek bugun 5 haftalik,gec dollenme olmus , bakalim neler yasanacak,su an bisi hissedemiom ,darisi herkese olsun, plan yapmayin, tarot vs fallara kanmayin , falla is olacaksa da olmaz, allaha birakin ,

İyi geceler bacılarım şu an itibariyle yola çıktım sabaha evimdeyim Allah izin verirse bu da demek oluyoki bol bol sizinleyim artık :)))

Ohhh yarasın sosyalimmm
ben gene sızdımmm kolumu kıpırdatacak nalim yok her gözümü açısımrda farklı film

bu gece bende çalışma olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…