Ağlayakta gözden mi olak???

Twincimm serophene kullaniyorum da yine bu ay yum gelistirici herhalde o erkenden başlatti agrilari

Benayım evett yeter ki gelsinlerr bizz her seyi cekmeye gonulluyuzz :))

sendemi ilaç kullanıyosun cnm ben epeydir giremiyorum ya,dra mı gitmiştin sende?

inş cnm bu mubarek gün rabbim isteyen herkese verir inş bol dua edicem

Valla canmm ne bileyimm gecen sefer kullandigimda bende yum gununden sonra cok agri olmustu.Ama bunda simdiden basladii ben de banyoyu yikicamm benim banyo cok buyuk diger tuvaletten hortum takiyorum anca oluyo diger turlu cesmeden doldur bosalt zor oluyo ama cesme suyu varyaa taş gibi sogukk ayaklarımı uşutmek istemiyorum
Benimki de supurur siler dee benim bugun evde hicc iş yapasim yokk

durmasın kız konuşun ne kadar konuşabiliyorsanız o kadar konuşun yeliz ve benay şikayetçilerdi bu durumdan çok yazalım kı onlar yetişemesin sayfalara

aynen cnm yetişemesinler

aman ayağına dikkat et cnm büyüklerimiz hep derler bizim burda ayağını üşütme taşa oturma çocuğun olmaz diye kızz benimki sakarr hiç yardım etmez anca sofraya yada yemek yaparken bazen elinde yiyecekle evde dolanır hiçde sevmem kızarım

sendemi ilaç kullanıyosun cnm ben epeydir giremiyorum ya,dra mı gitmiştin sende?

inş cnm bu mubarek gün rabbim isteyen herkese verir inş bol dua edicem

Yeliz en son dr da baya bekledin ne dedi dr

Aboo kizz yetişilmiyoo size de bugun herkes evinde anlaşilann :))
Ezocumm evett adet olunca gittim iste 5. Gun basladim daha once de kullanmistimm bakalim bu kez tuttururuz insallahh :))

Twincimm iste bi sorun yokmus kist vardi gitmişş yine başliyoruz yeni ay yeni umutlarr

Ayaklari sicak tut cnm yumoslar saglikli buyusun

ne kadardır düşünüyosun cnm ilaç vermiş ya dr merak ettim

Ayaklari sicak tut cnm yumoslar saglikli buyusun

Iyi cnm yeni umutlarla seni kim tutar cnm
Benimki evde degil ondan giriyorum rahat rahat

sihhatler olsun cnm
H.gldn
Ezonun dedigi gibi cenemz durmuyo yakinda kocalrda çildırır

sağol canım benim kız oturma odasına bi güneş vuruyor anlatamam mayışıp kalacam birazdan , ayy burada ezan okunuyor şimdi, Rabbim hamiş olanlara sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, sonrada biz hamile kalalım ve bizde alalım inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza, aminnnnn

alemsin sosyalcan kizlar yetisemesin diye hi tamam ucalim

çok söyleniyorlardı kimse yok diye ama

yelizimmmmm

fundoş sakın üşütme gebertirim seni banyoda kalsın bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…