Twincimm serophene kullaniyorum da yine bu ay yum gelistirici herhalde o erkenden başlatti agrilari
Benayım evett yeter ki gelsinlerr bizz her seyi cekmeye gonulluyuzz :))
Aynen benaycımmm
eşim sil süpür yaptı ham. Olduğumu düşünüyooo
yelizim bu ilacın etkileri ağırmış yaaa karnım taş gibiii
herkesin bu mübarek gecede duaları kabul olsunnnn hamişlerimiz bizler için dua edinnn
bi duşa girdim çıktım ne yazmışsınız be, iyi ki yazmayın dedik haaa
çenemiz durmuyoo
Aynen benaycımmm
eşim sil süpür yaptı ham. Olduğumu düşünüyooo
yelizim bu ilacın etkileri ağırmış yaaa karnım taş gibiii
herkesin bu mübarek gecede duaları kabul olsunnnn hamişlerimiz bizler için dua edinnn
bi duşa girdim çıktım ne yazmışsınız be, iyi ki yazmayın dedik haaa
durmasın kız konuşun ne kadar konuşabiliyorsanız o kadar konuşun yeliz ve benay şikayetçilerdi bu durumdan çok yazalım kı onlar yetişemesin sayfalara
Valla canmm ne bileyimm gecen sefer kullandigimda bende yum gununden sonra cok agri olmustu.Ama bunda simdiden basladii ben de banyoyu yikicamm benim banyo cok buyuk diger tuvaletten hortum takiyorum anca oluyo diger turlu cesmeden doldur bosalt zor oluyo ama cesme suyu varyaa taş gibi sogukk ayaklarımı uşutmek istemiyorum
Benimki de supurur siler dee benim bugun evde hicc iş yapasim yokk
durmasın kız konuşun ne kadar konuşabiliyorsanız o kadar konuşun yeliz ve benay şikayetçilerdi bu durumdan çok yazalım kı onlar yetişemesin sayfalara
sendemi ilaç kullanıyosun cnm ben epeydir giremiyorum ya,dra mı gitmiştin sende?
inş cnm bu mubarek gün rabbim isteyen herkese verir inş bol dua edicem
Yeliz en son dr da baya bekledin ne dedi dr
Ayaklari sicak tut cnm yumoslar saglikli buyusunValla canmm ne bileyimm gecen sefer kullandigimda bende yum gununden sonra cok agri olmustu.Ama bunda simdiden basladii ben de banyoyu yikicamm benim banyo cok buyuk diger tuvaletten hortum takiyorum anca oluyo diger turlu cesmeden doldur bosalt zor oluyo ama cesme suyu varyaa taş gibi sogukk ayaklarımı uşutmek istemiyorum
Benimki de supurur siler dee benim bugun evde hicc iş yapasim yokk
Aboo kizz yetişilmiyoo size de bugun herkes evinde anlaşilann :))
Ezocumm evett adet olunca gittim iste 5. Gun basladim daha once de kullanmistimm bakalim bu kez tuttururuz insallahh :))
Twincimm iste bi sorun yokmus kist vardi gitmişş yine başliyoruz yeni ay yeni umutlarr
Ayaklari sicak tut cnm yumoslar saglikli buyusun
Aboo kizz yetişilmiyoo size de bugun herkes evinde anlaşilann :))
Ezocumm evett adet olunca gittim iste 5. Gun basladim daha once de kullanmistimm bakalim bu kez tuttururuz insallahh :))
Twincimm iste bi sorun yokmus kist vardi gitmişş yine başliyoruz yeni ay yeni umutlarr
sihhatler olsun cnm
H.gldn
Ezonun dedigi gibi cenemz durmuyo yakinda kocalrda çildırır
alemsin sosyalcan kizlar yetisemesin diye hi tamam ucalim
Ya bnm 9 ve 10. Gunde akintim oldu niye öyle oldu anlamadim
Iyi cnm yeni umutlarla seni kim tutar cnm
Benimki evde degil ondan giriyorum rahat rahat
benimkide yokk cnm bende rahatım ikimizde kaça göçekkk
nasıl akıntı twinim , uzayan akıntı mı
benimkide yokk cnm bende rahatım ikimizde kaça göçekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?