Cnm şeffaf yok uzayan degil bugün az mesela bu kadr fzla akintim olmzzdi adet sonrasi
Bugun12.gun
ben sizi söyleyecem eşlerinize
çamaşırın ıslanıyor mu kuzu pekı ıslaklık hissetmen lazım
yapmazki bizim sosyal baskanimiz
ben sizi söyleyecem eşlerinize
cnm iltihap olmasınn:44:Cnm şeffaf yok uzayan degil bugün az mesela bu kadr fzla akintim olmzzdi adet sonrasi
Bugun12.gun
Evet ezom ya ne olacak bu halimiz
Arada bir yanimdayken bakiyorum sonra görür diye hemen kapatiyorum
Dun biraz vardi bugun yok cnm
haa işte böyle dedin ya ben nasıl söyleyeyim şimdi, bütün entrikalarımı aldın gittin
yumurtlaman yakın bu 3 günü kaçırmayın derim ben sana
ne kadardır düşünüyosun cnm ilaç vermiş ya dr merak ettim
sağol canım benim kız oturma odasına bi güneş vuruyor anlatamam mayışıp kalacam birazdan , ayy burada ezan okunuyor şimdi, Rabbim hamiş olanlara sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, sonrada biz hamile kalalım ve bizde alalım inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza, aminnnnn
çok söyleniyorlardı kimse yok diye ama
yelizimmmmm
fundoş sakın üşütme gebertirim senibanyoda kalsın bırak
sölemeee
cnm iltihap olmasınn:44:
bilmiyorum cnm ya yok ben hiç yanında girmiyorum nadiren duştayken bazen duştanda şipşak çıkıyo anacımm
sölemeee
cnm iltihap olmasınn:44:
bilmiyorum cnm ya yok ben hiç yanında girmiyorum nadiren duştayken bazen duştanda şipşak çıkıyo anacımm
Ezocumm biz evlendigimizden beri istiyoruz daa doktor hizlandirmak icin verdi ilacc ama bu son bu ay da olmazsa 1 yili doldurana kadar kendi halime birakacak beni
Sosyalimmmmmm
hani doğuda kız çocuklarını okula göndermeyenlerle gidip devlet büyükleri konuşuyor eşlerinizle toplaşıp acaba biz mi konuşşak koca bunları foruma gönder kampanyası başlatayım en iyisi
hani doğuda kız çocuklarını okula göndermeyenlerle gidip devlet büyükleri konuşuyor eşlerinizle toplaşıp acaba biz mi konuşşak koca bunları foruma gönder kampanyası başlatayım en iyisi
Ya napiyim ki huyum kurusun yag cekmekte üstüme yoktur
calismalara basladk cnm keciboynuzu pekmezide yiyor
Cnm ins değildir ama iltihap olsa sarimsi olmazmi
Bnde oyle okuyup hizlica cikiyorum
Cnm ins değildir ama iltihap olsa sarimsi olmazmi
Bnde oyle okuyup hizlica cikiyorum
ezoyla twini foruma gönder
vayyy yağ demek yazdım bunu bi yere
tamam canım böyle devam
kız iltihap değildir, yumurtlamadan önce çamaşırın ıslanacak kadar su gibi bi akıntı olursonra ki 2 gün içinde yumurtlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?