Yazma baskan sevdigim insanlara cekerim ben
Ay korktum bi an degildr yaa oyle olsa yanma olmazmi hem
Antibiyotikte kullaniyom varsada yok olur belki
Cnm zaten agri fln olmuyo bnm kasiklarda akintidan anliyorm
10 dk ya gelirim kızlar
Ezo senin twitter varmiydi
Ayy o kimdi kizz batına iki gun kalann
Yaa varya yemin ederim ben simdiden yoruldum kendimi takip etmektenn Allah sizlere sabir versin ben daha 1 yili doldurmadan yıldım yanii
50 güne çıktı benimde ilk başlarda 40tı 57 felan oldu şaştı yani iyice uzadı
durmasın kız konuşun ne kadar konuşabiliyorsanız o kadar konuşun yeliz ve benay şikayetçilerdi bu durumdan çok yazalım kı onlar yetişemesin sayfalara
nasıl akıntı twinim , uzayan akıntı mı
slm kızlarr nasılsınız hayırlı kandiller diliyorum hepinize bu mübarek gecede Rabbim öncelikle size ve bebiş isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın,hamiş arkadaşlarıma ve bana hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsindünden bu yana baya kaynatmışsınız okuyacam diye canım çıktı
inş değildirde ne bilim oladabilr:44:
evet bi ikimiz varızz
slm kızlarr nasılsınız hayırlı kandiller diliyorum hepinize bu mübarek gecede Rabbim öncelikle size ve bebiş isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın,hamiş arkadaşlarıma ve bana hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsindünden bu yana baya kaynatmışsınız okuyacam diye canım çıktı
kız sen beni dinlemiyon mu
evet cnm fundacan ekliyse onunkinden bak anlarsın zaten bulursun yani beni
evet yeliz yaa ben bıraktım artık heralde olmuycak dedim
Tamam cnm bakarım
Cnm ne bu umutsuzluk simdi
Evet yaa seninde bayaa uzamış canım allah yardım etsin..
Kızzzz başkan valla protesto ederim.. Yarım saat uyuyakalmışım gitmiş gene
Hah benimki şu anda tamda anlattıkların gibi canım beyaz şeffat uzuyoda saolsun
Canım benim Allah razı olsun aminnn.. İnşAllah hepimizin bebişi olacak.. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşAllah..
Dinliyorum sosyalcan kizma cnm
Niye oyle dedinki
benoşummm bu geceyi kaçırma kız, ayrıca uyuyakalmada yoksa yakalayamazsın
twinim ben sana akıntı diyorum sen hala iltihap diyorsun kuzum ya, neden hep kötü düşünüyoruz ki az da iyi düşünelim
Evet yaa seninde bayaa uzamış canım allah yardım etsin..
Kızzzz başkan valla protesto ederim.. Yarım saat uyuyakalmışım gitmiş gene
Hah benimki şu anda tamda anlattıkların gibi canım beyaz şeffat uzuyoda saolsun
Canım benim Allah razı olsun aminnn.. İnşAllah hepimizin bebişi olacak.. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşAllah..
amin canım inşallah hepimizin duaları kabul olur bu mübarek gecedeaminnn cnm inş kabul olur dualarımız
iyiyim ben canım çok şükür sorun yaşamadım inşallah böyle devam eder Rabbim size de böyle kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallahAmin cnm sagol Rabbim dualarini kabul etsin hamislerin duasi kabul olurmuş
Sen nasilsin fatmacim
hoşbulduk canım nasılsın dün akşam başlamış çalışmalaramin canım hoş geldin
cnm 1 yılı geçtii ama napıyım
amin canım inşallah hepimizin duaları kabul olur bu mübarek gecede
iyiyim ben canım çok şükür sorun yaşamadım inşallah böyle devam eder Rabbim size de böyle kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah
hoşbulduk canım nasılsın dün akşam başlamış çalışmalar
amin canım inşallah hepimizin duaları kabul olur bu mübarek gecede
iyiyim ben canım çok şükür sorun yaşamadım inşallah böyle devam eder Rabbim size de böyle kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah
hoşbulduk canım nasılsın dün akşam başlamış çalışmalar
Cnm bizimde 1 yili gecti stres yok relax rahat ol bi sıkıntı yoksa zaten gelecek bebisler
Kiminin ilk 1 ayda olur kiminin 2 yil sonra olur bilemeyiz dimi gonlunu rahat tut olacak
Hem bak esra erolun bebegi 4 aylikti ama demek nasibi yokmus bu dunyada Rabbim aldi yanina o yüzden" O " vermiyosa vardir bi bildigi
kürtajdan sonra çok üzülüyordum sonra bi baktım neyin kafasını yaşıyorsun sen ya dedim kendi kendime
verende Allah alanda Allah herşeyin hayırlısı, vaktimiz var gelince ne yumurtaya bakar ne ovu testlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?