Ağlayakta gözden mi olak???

10 dk ya gelirim kızlar
Ezo senin twitter varmiydi

evet cnm fundacan ekliyse onunkinden bak anlarsın zaten bulursun yani beni

Ayy o kimdi kizz batına iki gun kalann
Yaa varya yemin ederim ben simdiden yoruldum kendimi takip etmektenn Allah sizlere sabir versin ben daha 1 yili doldurmadan yıldım yanii

evet yeliz yaa ben bıraktım artık heralde olmuycak dedim

slm kızlarr nasılsınız hayırlı kandiller diliyorum hepinize bu mübarek gecede Rabbim öncelikle size ve bebiş isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın,hamiş arkadaşlarıma ve bana hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin dünden bu yana baya kaynatmışsınız okuyacam diye canım çıktı

50 güne çıktı benimde ilk başlarda 40tı 57 felan oldu şaştı yani iyice uzadı

Evet yaa seninde bayaa uzamış canım allah yardım etsin..

durmasın kız konuşun ne kadar konuşabiliyorsanız o kadar konuşun yeliz ve benay şikayetçilerdi bu durumdan çok yazalım kı onlar yetişemesin sayfalara

Kızzzz başkan valla protesto ederim.. Yarım saat uyuyakalmışım gitmiş gene

nasıl akıntı twinim , uzayan akıntı mı

Hah benimki şu anda tamda anlattıkların gibi canım beyaz şeffat uzuyoda saolsun

Canım benim Allah razı olsun aminnn.. İnşAllah hepimizin bebişi olacak.. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşAllah..

aminnn cnm inş kabul olur dualarımız

Amin cnm sagol Rabbim dualarini kabul etsin hamislerin duasi kabul olurmuş
Sen nasilsin fatmacim

amin canım hoş geldin

Dinliyorum sosyalcan kizma cnm
Niye oyle dedinki

benoşummm bu geceyi kaçırma kız, ayrıca uyuyakalmada yoksa yakalayamazsın

twinim ben sana akıntı diyorum sen hala iltihap diyorsun kuzum ya, neden hep kötü düşünüyoruz ki az da iyi düşünelim

benoşummm bu geceyi kaçırma kız, ayrıca uyuyakalmada yoksa yakalayamazsın

twinim ben sana akıntı diyorum sen hala iltihap diyorsun kuzum ya, neden hep kötü düşünüyoruz ki az da iyi düşünelim

Haklisin kuzu bide ezoya diom niye umutsuzsun kelin ilaci olsa
Tamam tatlim umut hep var

aminnn cnm inş kabul olur dualarımız
amin canım inşallah hepimizin duaları kabul olur bu mübarek gecede
Amin cnm sagol Rabbim dualarini kabul etsin hamislerin duasi kabul olurmuş
Sen nasilsin fatmacim
iyiyim ben canım çok şükür sorun yaşamadım inşallah böyle devam eder Rabbim size de böyle kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah
amin canım hoş geldin
hoşbulduk canım nasılsın dün akşam başlamış çalışmalar

cnm 1 yılı geçtii ama napıyım

Cnm bizimde 1 yili gecti stres yok relax rahat ol bi sıkıntı yoksa zaten gelecek bebisler
Kiminin ilk 1 ayda olur kiminin 2 yil sonra olur bilemeyiz dimi gonlunu rahat tut olacak
Hem bak esra erolun bebegi 4 aylikti ama demek nasibi yokmus bu dunyada Rabbim aldi yanina o yüzden" O " vermiyosa vardir bi bildigi

iyiyim canım başladı canım kendi çapımızda birşeyler yapıyoruz işte

Amin cnmmm sanada rahat hamilelik versin 9 ay hep boyle gecsin

ezocan sen konyadaydın dimi aslında benim doktora bi görünsen diyorum siz ne kadar zamandır bebiş istiyorsunuz. ben bu doktora gittim benden rahim filmi, kocamdan da test istedi yaptırdık ondan sonra verdiği tedavi ilk ay sonuç verdi çok şükür Allah razı olsun ondan

kürtajdan sonra çok üzülüyordum sonra bi baktım neyin kafasını yaşıyorsun sen ya dedim kendi kendime
verende Allah alanda Allah herşeyin hayırlısı, vaktimiz var gelince ne yumurtaya bakar ne ovu testlerine

kürtajdan sonra çok üzülüyordum sonra bi baktım neyin kafasını yaşıyorsun sen ya dedim kendi kendime
verende Allah alanda Allah herşeyin hayırlısı, vaktimiz var gelince ne yumurtaya bakar ne ovu testlerine

Evet kuzum aynen öyle bazen oluyo icimizde umut kaybi ama o zman Rabbimi dusunuyorum herseyi yaratmis bize bi bebek mi veremiycek diye hersey onun elinde ne zaman nasip etmisse o zmn olur
Bize sabri vermis ki nefes aliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…