Lizimm öncelikle geçmiş olsun diliyorum.. Okurken kendi tahminim kızdı ama tutturamadım
Hayırlı olsun canım.. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın.. Dikkat et kendine.. Zor bi akşam yaşamışsın..
Sosyal ve yeliz siz gibi bende ard arda düşünüyorum ya bakalım..
Bende önce kız iki tane üçüncü erkek istiyorum
kız o zaman hem gebelik hem anne konularında beraber oluruzbenim oğlum tuvalet eğitimide yok benim kızım parmağını emiyor, aynı zamanda ayy karnımda ki tekme attı yok çok kilo aldım onları konuşuruz kız
yelizin ilki kız olacak benay seninde oğlanbakalım tutacak mı
yok canım yapmadım daha evdeki sütü içe içe bitirdim yarın markete gidecem o zaman alıp yaparım haber ederim size dekız sen süt testi yapmış mıydın, bu arada lizim öğrenmiş minnoşun cinsiyetini pipili geliyormuş bi tane
Ben kaçarrrr uyıycammm iyi gecelerrrrr
Ayyy inşAllag kız.. Ben razıyım yeterki ilkini bi alalımda diğerlerinde rahat bekleriz nasılsa bi tane var diye
İlkinin heyecanını konuşmak daha başka olur ama.. Yok kırkı ne zaman çıkacak dişi be zaman çıkacak falan
Yaaa önce illa hayırlısı ama deme bana oğlan
yok canım yapmadım daha evdeki sütü içe içe bitirdim yarın markete gidecem o zaman alıp yaparım haber ederim size delizo çok zor bi akşam geçirmiş ama sonu iyi bitmiş çok şükür ben titili istiyorum ama kısmet artık
iyi geceler canım dikkat et kendine ve civcivlerine
yok canım yapmadım daha evdeki sütü içe içe bitirdim yarın markete gidecem o zaman alıp yaparım haber ederim size delizo çok zor bi akşam geçirmiş ama sonu iyi bitmiş çok şükür ben titili istiyorum ama kısmet artık
iyi geceler canım dikkat et kendine ve civcivlerine
ayy hayali bile güzel kığıızzzzz
içimden öyle geldii banane oğlan işteee
ayy hayali bile güzel kığıızzzzz
içimden öyle geldii banane oğlan işteee
hadi bakalım bekliyoruz haberlerini, ayşemin ki oğlandı değil mi , sedoş yapmadı sanırım ayy hatlar iyice karıştıneyse yarın bu konuya bi açıklık gelir artık
Sosyalcim zorla şunu dedirtceninşAllah bu söze dua kapın kapalıdır
Şaka bi yana ben çok isterim kızım olmasını ya bana da sanki bu yüzden erkek olur gibi geliyo.. Kısmet artık bakalım tutacak mı
Benkmkinide tahmn et
kız Rabbim bilir bakma bana öyle söylediğimi, gönlüne göre versin Rabbim benoşumm hayırlısı
bilemedim seni canım yaa:44:
Ben olamıycam.. Hızlı hızlı okuyuncada unutuyorum sonra
Herkes konuya cevap verirken başlık kısmına kız erkek yazsın karışmamezber yaparız.. Gerçi lizi ezberledik ya olsun
Ayy sosyall kiz mi dionnnn yaa ne heycanli
Aman olsun da saglikla ne olursa olsunn kığızzzzz benim bi bebek bohcam var gormeniz lazim ama tammen kiz cocuk icin hazirlanmis durumdaa
Annemin ben dogmadan kendisi işledigi zıbınlaa uğur bocekli kundak :)) ha bide benim ilkokul 5. Sinifta yaptigim kalp desenli pembe bi dantel vardi pike icin 2 metre haa vay ben neymişiimmm ben senelerce o pikede yattim cocuklugumdan berii dugune yakin da annem o danteli söküp böldü bi bebek pikesi yastigi falan yapti ama hepp pembee
Hic kizim olmazsaa kalicaklar oolee ayy gelsinler artik yaa
Ayy sosyall kiz mi dionnnn yaa ne heycanli
Aman olsun da saglikla ne olursa olsunn kığızzzzz benim bi bebek bohcam var gormeniz lazim ama tammen kiz cocuk icin hazirlanmis durumdaa
Annemin ben dogmadan kendisi işledigi zıbınlaa uğur bocekli kundak :)) ha bide benim ilkokul 5. Sinifta yaptigim kalp desenli pembe bi dantel vardi pike icin 2 metre haa vay ben neymişiimmm ben senelerce o pikede yattim cocuklugumdan berii dugune yakin da annem o danteli söküp böldü bi bebek pikesi yastigi falan yapti ama hepp pembee
Hic kizim olmazsaa kalicaklar oolee ayy gelsinler artik yaa
evet canım ya ama kız isteyenlerin genelde erkek bebişi oluyomuş amannn sağlıklı olsunda ha pipisi olmuş ha titisi farketmezHoş geldin canım.. Sanırım çoğunluk titiden yana gibi ya hayırlısı..
hadi bakalım bekliyoruz haberlerini, ayşemin ki oğlandı değil mi , sedoş yapmadı sanırım ayy hatlar iyice karıştıneyse yarın bu konuya bi açıklık gelir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?