ya kızlar ben neden yazdıklarınızı beğenemiyorum şöyle bi yazı çıkıyor
Bu yeliz07 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir
:44::44::44:
sen sormuştun ya ne tadevi gördün diye serephone kullandım 5 gün ondan sonra puregon diye bi iğne onuda 5 gün kullandım son olarak da çatlatma iğnesi yaptırmıştı doktor ondan sonra bebişime kavuştum darısı sizin başınıza inşallah en kısa zamandaözet olarak benim sorunum yumurtalarımmış bu sayede onu çözmüş olduk
Kız işteyim yagirdim mi çıkamıyom.. Kocam bile yarın izinli evde (( düşün yani işimi o derece ..
Tam tersi olması gerekirken kısmet işte
ya kızlar ben neden yazdıklarınızı beğenemiyorum şöyle bi yazı çıkıyor
Bu yeliz07 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir
:44::44::44:
Ben telden girdiğim için bilemiyorum canım beğen meğen
Kız Okuyorum tabiki de iş yerinde hızlı hızlı okuyorum sonra unutıyorumakşama okumak istesem bu kezde çatlıyorum ne oldu bitti diye
kızlar ben kaçar görüşürüz yarın öpüyorum hepinizi
kız nasıl yollamış kivay beeee daha neler göreceğiz
hemde tatlı bi oğlan doğmuş yaaaa
o değilde kadın nasıl enjekte etmiş spoşları
Günayydıınnn kızlarr..
Habere şok oldum.. Millete bak yaaBizimkiler uzun yolada gitmiyo anam nasıl oluyo bu iş anlamadım :) direkt müdehale ama
telefonunu alıp sormak lazım , hacı nasıl yaptınız siz bu işi diye
ya kızlar artık alıntı yaparkende mesaj geliyor sürekli kutuyumu takip edeceksin ne kadar saçma olmuş bu yeni sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?