Ağlayakta gözden mi olak???

Anladim canmm darisi basimiza insallahhh

Ben telden girdiğim için bilemiyorum canım beğen meğen

Kız Okuyorum tabiki de iş yerinde hızlı hızlı okuyorum sonra unutıyorum akşama okumak istesem bu kezde çatlıyorum ne oldu bitti diye

Ben telden girdiğim için bilemiyorum canım beğen meğen

Kız Okuyorum tabiki de iş yerinde hızlı hızlı okuyorum sonra unutıyorum akşama okumak istesem bu kezde çatlıyorum ne oldu bitti diye

yarın bende çok giremeyeceğim senin gibi arada girerim herhalde işlerim var 2 aydır erteliyordum artık yarın yapayım

Ben de cikiyorum kizlar şarjim bitmek uzere hepinizi opuyorumm iyi geceler hepinizee Allah bu mubarek gecede dualarimizi kabul etsin insallahhh

Günayydıınnn kızlarr..

Habere şok oldum.. Millete bak yaa Bizimkiler uzun yolada gitmiyo anam nasıl oluyo bu iş anlamadım :) direkt müdehale ama

hemde tatlı bi oğlan doğmuş yaaaa
o değilde kadın nasıl enjekte etmiş spoşları

Günayydıınnn kızlarr..

Habere şok oldum.. Millete bak yaa Bizimkiler uzun yolada gitmiyo anam nasıl oluyo bu iş anlamadım :) direkt müdehale ama

telefonunu alıp sormak lazım , hacı nasıl yaptınız siz bu işi diye

ya kızlar artık alıntı yaparkende mesaj geliyor sürekli kutuyumu takip edeceksin ne kadar saçma olmuş bu yeni sistem

telefonunu alıp sormak lazım , hacı nasıl yaptınız siz bu işi diye

ya kızlar artık alıntı yaparkende mesaj geliyor sürekli kutuyumu takip edeceksin ne kadar saçma olmuş bu yeni sistem

ayyyy evet yaaaa burdan duyurulur yetkililere yeni uygulamayı beğenmedikkkkk biz kullanıcılarrrrrr kk yönetimmmmm :117:

Hayır adam neye koymuş kaç gün olmuş o nasıl yaşamış nasıl kadına yükleme yapmışlar hep bi soru işareti.. Gerçi yılların birikimide vardır

Evet sosyal kötü olmuş mesaj olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…