Ağlayakta gözden mi olak???

ya nevresim filan şöle sereserpe asıp kurutmak istiyom yoksa kullanmadığım odada peteğin yanında hemen kuruyodaaa yinede rahatsız ediyo kokusu nemi

ayyy yazık kızzz bizimkiylede hep akrabaları camış der bu bi gaza gelirrr vücut sırf kas oldu
bide bizim kötü huyumuz her akşam çay yaınıdada mutlaka aburcubur
şimdi meyve aldık bisürü her akşam çeşit çeşit hazırlıyo ama oda bıktırıyo ığğğ

kızlar keşke hiç kilo almadan yesek ben hiç durmam valla yemek yemeyi çok seviyommmmm :125:

tabi tabi birde niye beni engellemedin diyor.sen kendi nefsine soz geciremiyorsun,ben ne yapayim diorum benimkide ole kiz.dis gorunusune cok onem verir.ilk zamanlar. hem baskete hem maca gidiyordu..simdi birini birakti daha. birde kilosu yok yani.ama iste cok takintili.
en iyisi guzel yemekler yapmamak,koy onune yesillik yeterr

hepimizin koca bi bebegi var yanii kiz insan kiyamiyorda sonra yani ben ac yatmasinada dayanamiyorum,yengec burcunun ozelligi iste

Canım yatmayıncada daha beter tüketiyo.. Benimde içim gidiyo ama yat diyorum :))

Bende çok severim ama işte gene bende o özellik pek yok almıyorum çok.. Alıyorsamda dikkat ederim.. Kocamın boyuda benden kısa ya onun dikkat etmesi lazım

Geçenlerde diyo ki göbeğimi soranlara bizim hanımda olmadı bebk bekliyoruz diycem diyo gebertirim seni dedim ne demek yokmuş bende

hepimizin koca bi bebegi var yanii kiz insan kiyamiyorda sonra yani ben ac yatmasinada dayanamiyorum,yengec burcunun ozelligi iste

bak o doğrudur haaa benimkide kıyamazzzz bişey canım çekmesin içi gider
birde o öğlenleri güzel yer benim burda hep aynı şeyler
bana der ben et çok yiyom sana şunu alalım ye vitaminsiz kalma içim acıyo ben yiyince sen geliyon aklıma

ayyyyy benay koptummmmmmm pilava bayılır bide tavuk suyu olacak illa
kız bende anlamıyorum saf diyorum kahvatıda ye akşam yeme aynen kızzzzz 1 ekmeği yer taze olmasın napim diyo

Kız vala yazık onlara.. Bizimkide öle kıyamam ona.. Sabah beni gönderiyo üzülüyorum sana diyo ben rahat yerde çalışıyorum sen yoruluyorsun bide ben üste izin yapıyorum diyo.. Dedim ağalama yatıyon işte ben başımı taşlara vurayım :))

Bişi almak istediğinde hep beni düşünür sen ye önce diye senin ihtiyacın var diye.. Böle olmaları iyi ama srviyorum bu huyunu.. Bana hiç bişey kaldırtmaz mesela bebek olmaz sonra dio ayy severim onu ben

Bende pilav üstü tavığa bayılırım normalde pilavı o kadar sevmem ama tavuk koy üstüne hepsini yerim o derece :))

Allah kocalarimizi basimizdan eksik etmesin kizlarr. hicbir zaman yoklugunu gostermesin. bunlari dusununce bile icim cok kotu oluyor benim

Son düzenleme:
Allah kocalarimizi basimizdan eksik etmesin kizlarr. hicbir zaman yoklugunu gostermesin. bunlari dusununce bile icim cok kotu oluyor benim

Amin canım Rabbim korusun
Hamileliğin duygusal moduna ayşemde giriş yaptı kız üzülme neleri düşünüyo hele

canımm gözün aydın Allah nazarlardan saklasınn çok sevindimm , eşinede çok geçmiş olsun lizimim özlettin kendini
gunaydin kuzularimmmm bugunde midem bulanmadan uyandimmartik bitio galibaa

nasilsiniz canlarimm
lizonun oglu oluyormusss hayirli ugurlu olsunn ins. sedonun tahmini tuttu

ayşem bir sen hatırlamışsın tahminimi :82: çook önceden söylemiştim

oyy senin o bebişini sevsinler bulantılarım hafifledi senin nasıl ayşem

fundoşumm kız bana kayısı bile fayda etmiyor , ishal yapıcı herşeyi yiyorum ama geçmedi şu karnımın ağrısı senin batışların nasıl devammı

canlarııımm, sosyalim , benaycan, peri ,ezo , yeliz hepinize selam olsun

geldim yemeğe gtmiştimmmm

benayım ne güzel bünyen var senin kilo almıyonnn
boy uzun oluncada kiloyu kapatıyo evetr
bizdede onun akrabaları çok şakacıdır onlar hep der funda yerine sen doğuracan heralde diye

evet kız hoşuna gidiyo insanın böle düşünmeleri kız benimkide diyo benim işim iyi seninki kötü üzülüyorum diye

amin ayşemmmm aminnnnnn bende düşünüyom arada nasıl kötü oluyorum varyaa yola çıkınca filan özellikle
aman o düşünceler çok kötü yaaa aileyle ilgil iaklına geliyo insanın bazen korku kaplıyo içini

hosgeldin sedoskooo ohh sevindim cnm,benimde baya hafifledi.ins eski gunlere donmem.
evet sedo banada kiz demistin,bakalim tutacak mi
9. haftada bulantilar zirve yapmisti. 10. haftada birden kesildi. zombilikten cikiyorum yavas yavas
sen nasilsinnnn

Hoş geldin canım.. Ben kendi adıma iyiyim..

Senin durumunda zor.. Allah yardımcın olsun.. Bende kayısı biliorum oda yaramadı demek

yaa dunde film izlerken aglamaya basladim. bu ara dokunsan aglayacak moddayim

sedommmmmmmmmmmm nerdesin seeeeeennnnn özledimmmmm
kız kayısı bana çok yaradı ayyyy çok rahatttt siyahından yeee
batışlar devam ediyo canım birde karnımın ortası dokununca ağrıyo nefes alıp verirkende acıyo

ayşemmm bende dün dertli türküler eşliğinde ütü yaparkene ağla ağla mahvoldummm

hadi hep beraber aglayalimm

hosgeldin sedoskooo ohh sevindim cnm,benimde baya hafifledi.ins eski gunlere donmem.
evet sedo banada kiz demistin,bakalim tutacak mi
9. haftada bulantilar zirve yapmisti. 10. haftada birden kesildi. zombilikten cikiyorum yavas yavas
sen nasilsinnnn

hoşbuldum ayşemm inşallah gelmesin karnımın ağrısıyla bulantıları çekemiyorum , ya bir korkuda oluyor elimde olmadan acaba iyimi diye kafama takılmıyor desem yalan derim , neyse 2 hafta sabır ,

senin bel ağrıların var mı canım , benim bu sabah sol yanım tutuldu geç geldim işe zaten birini bulmuşlar şubat ayında başlatacaklar bir ay takılacak yanımda sonra eyvallah 5 ay da dinleneyim :93: bir şey daha sorucam canım ya acı yiyormusun , ben yemeden duramıyorum

kendimde karışık duygular içindeyim hisseden var mı beni

Hoş geldin canım.. Ben kendi adıma iyiyim..

Senin durumunda zor.. Allah yardımcın olsun.. Bende kayısı biliorum oda yaramadı demek

Allah iyilik , bebiş versin canım inşallah geçecek, sanırım yeşil çay içicem ona da iyi diyorlar

hadi hep beraber aglayalimm

Kızlar siz delimisiniz duruk yere niye geliyolar size.. Ağlamak yasak bilmiyonuz mu :))

Kızlar benimde bugün göğüslerim ağrımaya başladı.. 28 güne göre tam bugün ortası oluyo yum günü gibi ama benim malum 40 gün daha vardır diye düşünüyorum bakalım :)

Aminn canım.. Bitki çayları yasak değil mi canım.. Sanırım bi tek ıhlamur içiliyo diye biliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…