Bende evde kurutuyorum yerim yok
Aynısını yaşadık kızlar bizde yemeği yedik bayada çok yaptım iyice doysun diye salatayı.. Saat 10 u geçti acıktım bişimi yesemsonrada yok yok yemeyim diyo :1 çok göbeklendi bizimki.. Gene sizinkiler spora gidiyo bizde o da yok.. Arkadaşları hep dalga geçiyo üzülüyo yazık
birde kızıyo demi sonra niye durdurmadın
yaza fit gircekmiş hasbammmmm
ben bayanım ben dikkat etrmiyom sana noluyo diyom
kız bende çok mutlu oluyorum yemek yapma diyinceeee
birde kuru pilav yada tavuk pilav yaptımmı nasıl mutluuuuuu oh oh yapıyo
sonrada kızıyo bidaha böle yemekler yapma kendine yapp
şişiyomuşşş mayışıyomuş
hepimizin koca bi bebegi var yaniikiz insan kiyamiyorda sonra yani ben ac yatmasinada dayanamiyorum,yengec burcunun ozelligi iste
ya nevresim filan şöle sereserpe asıp kurutmak istiyom yoksa kullanmadığım odada peteğin yanında hemen kuruyodaaa yinede rahatsız ediyo kokusu nemi
ayyy yazık kızzz bizimkiylede hep akrabaları camış der bu bi gaza gelirrr vücut sırf kas oldu
bide bizim kötü huyumuz her akşam çay yaınıdada mutlaka aburcubur
şimdi meyve aldık bisürü her akşam çeşit çeşit hazırlıyo ama oda bıktırıyo ığğğ
kızlar keşke hiç kilo almadan yesek ben hiç durmam valla yemek yemeyi çok seviyommmmm :125:
hepimizin koca bi bebegi var yaniikiz insan kiyamiyorda sonra yani ben ac yatmasinada dayanamiyorum,yengec burcunun ozelligi iste
Kız bu adamlar çok komik... Pilavla mutlu oluyorlar :)
Bizimki bugün evde izinli aradı daha kahvaltı yapmamış niye dedim çünkü zayıflayacakmış iyide kahvaltı yapmamakla zayıflanmaz en önemli öğün diyorum yok diyo.. Ekmek yemesen olacak be adam diyorum tamam diyo ama akşamları 1 ekmeğim tek başına yiyo.. Bende ekmek yemem mesela belli yemeklerde sadece
bak o doğrudur haaa benimkide kıyamazzzz bişey canım çekmesin içi gider
birde o öğlenleri güzel yer benim burda hep aynı şeyler
bana der ben et çok yiyom sana şunu alalım ye vitaminsiz kalma içim acıyo ben yiyince sen geliyon aklıma
ayyyyy benay koptummmmmmmpilava bayılır bide tavuk suyu olacak illa
kız bende anlamıyorum saf diyorum kahvatıda ye akşam yeme aynen kızzzzz 1 ekmeği yer taze olmasın napim diyo
Kız vala yazık onlara.. Bizimkide öle kıyamam ona.. Sabah beni gönderiyo üzülüyorum sana diyo ben rahat yerde çalışıyorum sen yoruluyorsun bide ben üste izin yapıyorum diyo.. Dedim ağalama yatıyon işte ben başımı taşlara vurayım :))
Bişi almak istediğinde hep beni düşünür sen ye önce diye senin ihtiyacın var diye.. Böle olmaları iyi ama srviyorum bu huyunu.. Bana hiç bişey kaldırtmaz mesela bebek olmaz sonra dioayy severim onu ben
Bende pilav üstü tavığa bayılırım normalde pilavı o kadar sevmem ama tavuk koy üstüne hepsini yerim o derece :))
Allah kocalarimizi basimizdan eksik etmesin kizlarr. hicbir zaman yoklugunu gostermesin. bunlari dusununce bile icim cok kotu oluyor benim
eşim darp raporu aldı, ama karakolda ikna etmişler şikayetçi olma diye. oda zaten asaletimi almadım hiç uğraşlara girmeyim dedi şikayetçi olmadı. 3 kişi eşime saldırırken insanlar hep kocamı tuttu onları tutan yok. eşimde arabadan gaz aldı sıktı artık kendini savunmak için. ben hiç hakkımı helal etmiyorum onlara hala sancım var
sosyall de geldiiii artıkk sölüyorum cinsiyetimiziiii
oğluşumuz geliyooo el bile salladı anneciğine
gunaydin kuzularimmmmbugunde midem bulanmadan uyandimm artik bitio galibaa
nasilsiniz canlarimm
lizonun oglu oluyormussshayirli ugurlu olsunn ins. sedonun tahmini tuttu
Amin canımRabbim korusun
Hamileliğin duygusal moduna ayşemde giriş yaptıkız üzülme neleri düşünüyo hele
Canım yatmayıncada daha beter tüketiyo.. Benimde içim gidiyo ama yat diyorum :))
Bende çok severim ama işte gene bende o özellik pek yok almıyorum çok.. Alıyorsamda dikkat ederim.. Kocamın boyuda benden kısa ya onun dikkat etmesi lazım
Geçenlerde diyo ki göbeğimi soranlara bizim hanımda olmadı bebk bekliyoruz diycem diyogebertirim seni dedim ne demek yokmuş bende
Kız vala yazık onlara.. Bizimkide öle kıyamam ona.. Sabah beni gönderiyo üzülüyorum sana diyo ben rahat yerde çalışıyorum sen yoruluyorsun bide ben üste izin yapıyorum diyo.. Dedim ağalama yatıyon işte ben başımı taşlara vurayım :))
Bişi almak istediğinde hep beni düşünür sen ye önce diye senin ihtiyacın var diye.. Böle olmaları iyi ama srviyorum bu huyunu.. Bana hiç bişey kaldırtmaz mesela bebek olmaz sonra dioayy severim onu ben
Bende pilav üstü tavığa bayılırım normalde pilavı o kadar sevmem ama tavuk koy üstüne hepsini yerim o derece :))
Allah kocalarimizi basimizdan eksik etmesin kizlarr. hicbir zaman yoklugunu gostermesin. bunlari dusununce bile icim cok kotu oluyor benim
canımm gözün aydın Allah nazarlardan saklasınn çok sevindimm ,eşinede çok geçmiş olsun lizimim özlettin kendini
ayşem bir sen hatırlamışsın tahminimi :82: çook önceden söylemiştim
oyy senin o bebişini sevsinlerbulantılarım hafifledi senin nasıl ayşem
fundoşumm kız bana kayısı bile fayda etmiyor , ishal yapıcı herşeyi yiyorum ama geçmedi şu karnımın ağrısısenin batışların nasıl devammı
canlarııımm, sosyalim , benaycan, peri ,ezo , yeliz hepinize selam olsun
canımm gözün aydın Allah nazarlardan saklasınn çok sevindimm ,eşinede çok geçmiş olsun lizimim özlettin kendini
fundoşumm kız bana kayısı bile fayda etmiyor , ishal yapıcı herşeyi yiyorum ama geçmedi şu karnımın ağrısısenin batışların nasıl devammı
yaa dunde film izlerken aglamaya basladim. bu ara dokunsan aglayacak moddayim
sedommmmmmmmmmmm nerdesin seeeeeennnnn özledimmmmm
kız kayısı bana çok yaradı ayyyy çok rahattttsiyahından yeee
batışlar devam ediyo canım birde karnımın ortası dokununca ağrıyo nefes alıp verirkende acıyo
ayşemmm bende dün dertli türküler eşliğinde ütü yaparkene ağla ağla mahvoldummm
hadi hep beraber aglayalimm
başgan keser bizi kızzzzz başlığımıza aykırı bir durum istediğin şeyyyyyy nayırrrr nolamazzzzz
hosgeldin sedoskoooohh sevindim cnm,benimde baya hafifledi.ins eski gunlere donmem.
evet sedo banada kiz demistin,bakalim tutacak mi
9. haftada bulantilar zirve yapmisti. 10. haftada birden kesildi. zombilikten cikiyorum yavas yavas
sen nasilsinnnn
Hoş geldin canım.. Ben kendi adıma iyiyim..
Senin durumunda zor.. Allah yardımcın olsun.. Bende kayısı biliorum oda yaramadı demek
sedommmmmmmmmmmm nerdesin seeeeeennnnn özledimmmmm
kız kayısı bana çok yaradı ayyyy çok rahattttsiyahından yeee
batışlar devam ediyo canım birde karnımın ortası dokununca ağrıyo nefes alıp verirkende acıyo
ayşemmm bende dün dertli türküler eşliğinde ütü yaparkene ağla ağla mahvoldummm
hadi hep beraber aglayalimm
hoşbuldum ayşemminşallah gelmesin karnımın ağrısıyla bulantıları çekemiyorum , ya bir korkuda oluyor elimde olmadan acaba iyimi diye kafama takılmıyor desem yalan derim , neyse 2 hafta sabır ,
senin bel ağrıların var mı canım , benim bu sabah sol yanım tutuldu geç geldim işe zaten birini bulmuşlar şubat ayında başlatacaklar bir ay takılacak yanımda sonra eyvallah5 ay da dinleneyim :93: bir şey daha sorucam canım ya acı yiyormusun , ben yemeden duramıyorum
kendimde karışık duygular içindeyim hisseden var mı beni
Allah iyilik , bebiş versin canıminşallah geçecek, sanırım yeşil çay içicem ona da iyi diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?