aynennnnn!!!!!!! duyun sesimizi !!!!!!
yaa evde bissuru isim varr,hic yapasim yok. 1 aydir. yalandan is yapiorum evde..oylede icime sinmiyor hic.bi guc gelsede kalksam,baslasam temizligee
ohh masallah fundamm. sen isleri bitirmissin.. benimde mutfak dolaplari,buzdolabi falan var.utum var.camasir yikamam lazim.nerden baslayacagimi bilemedim:26:
evet sosyalimm,yavas yavas yapicam ztn..esimde. gec gelecek,aksam maci var. yemek derdimde yok.bi salata yaparim. yeter ona
ayşem karnımdaki ağrı nasıl biliyomusun
hani içeri çekersin ya öle yaptığım zaman işte çok garip bi ağrı oluyo nefesim kesiliyo
ilk defa başıma gelen bişey
Benim de işlerim çok yoğunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm ileitm hatlarının direklerinin koordinatları rakamlar beynimde uçuşuyr
anladim cnm.kiz ilactandir belki..bak yelizde sancim var yazmis.
ins. cok uzun surmez cnm.
ya bizdede ayni dert,camasir bitmiyor.askiligin bos kaldigi gun yokas,topla yerlestir,utulee gina geldi artikkk
Allah yardimcin olsun pericann
inşallah canım adet gecikmesi yapmasındaaaa
ahh sorma kışın içerde kurutuyorum birde deterjan kokusu çekiyoruz bide
Ayy kızlar olsunda hayırlısı ile sulanabilirsinizevett evet kizi olanlara sulanicaz artik
benim çamaşır hç bitmiyo anlamıyorum tam kurutup katlıyorum hoppp yenileri iki kişi olduğumuz halde
ayyy benimkide kendine göre yap ben yemek yemicem artık diyo ton balığı ile salata yicekmişşş
bende bu akşam kızlarla taksime gidicem bi etkinliğe aç ye yemeğini dedim gelmiyosan yok sen git çift katlıyla dön ben seni alırım diyo spora gidicem çok aksattımdedim
yapmaz ins cnm.. biz iyi dusunelim.
camasirlari evde kurutmakta hic iyi degil.ev kokuyor sonra
Ayy kızlar olsunda hayırlısı ile sulanabilirsiniz
Benimkide kız tejime başlamış öle diyo ama dayanamaz.. Dün salata yedik bizde ki ben çok severim salata işimede geliyo tabi :)) bakalım kaç gün sürcek..
Ayşecim yorma kendini yavaştan yap nasılsa işler hiç bitmiyo.. Benimde dünya kadr
Ayy kızlar olsunda hayırlısı ile sulanabilirsiniz
Benimkide kız tejime başlamış öle diyo ama dayanamaz.. Dün salata yedik bizde ki ben çok severim salata işimede geliyo tabi :)) bakalım kaç gün sürcek..
Ayşecim yorma kendini yavaştan yap nasılsa işler hiç bitmiyo.. Benimde dünya kadr
ayşem benim giriş kat balkonum kedi doluyor diye cam balkon yaptırdım sözde orda kurutucam diye ama bir kez denedim 3-4 gün kaldı ıslaktı çamaşırlar
neyseki çok büyük kocamaan bir oda oldu fırınım orda orda pişiriyom fırınlık şeyleri koltuk bile var en azından onun için iyi oldu
evet evde rutubet yapıyor
benayım bizimkide hep öle diyo ama dün 6 gibi yedik iyide yedik ama saat 10 da tutturdu tostta tosstttyok dedim yiyip yatamayız aç yatıcaz
ağlaya ağlaya yattı
kendi spor yapıyo düzenli beni düşünmüyo koca p.polu diyo bide utanmaz
ayşem benim giriş kat balkonum kedi doluyor diye cam balkon yaptırdım sözde orda kurutucam diye ama bir kez denedim 3-4 gün kaldı ıslaktı çamaşırlar
neyseki çok büyük kocamaan bir oda oldu fırınım orda orda pişiriyom fırınlık şeyleri koltuk bile var en azından onun için iyi oldu
evet evde rutubet yapıyor
benayım bizimkide hep öle diyo ama dün 6 gibi yedik iyide yedik ama saat 10 da tutturdu tostta tosstttyok dedim yiyip yatamayız aç yatıcaz
ağlaya ağlaya yattı
kendi spor yapıyo düzenli beni düşünmüyo koca p.polu diyo bide utanmaz
ayy benoss bizdede ayni muhabbet oluyor. rejime giriyor en fazla 3 gunbenimde isime gelio salata hazirlamak
temizligin sonu yok zaten,o kadar nankor bi is
simdiden bitmior,cocuk oldugunda ne yapacaz kizlar:18:
demekki herkeste ayni sey yasaniyorbizimkide oyle 7 de salatayi yiyor.sonra 10 gibi,acaba birseyler mi atistirsak tost mu yapsan demeye baslio bende kiyamiorum yapiorum sonra sabah uyanir uyanmaz tartiya cikiyor,soylenmeye basliyor
Bende evde kurutuyorum yerim yok
Aynısını yaşadık kızlar bizde yemeği yedik bayada çok yaptım iyice doysun diye salatayı.. Saat 10 u geçti acıktım bişimi yesemsonrada yok yok yemeyim diyo :1 çok göbeklendi bizimki.. Gene sizinkiler spora gidiyo bizde o da yok.. Arkadaşları hep dalga geçiyo üzülüyo yazık
birde kızıyo demi sonra niye durdurmadın
yaza fit gircekmiş hasbammmmm
ben bayanım ben dikkat etrmiyom sana noluyo diyom
kız bende çok mutlu oluyorum yemek yapma diyinceeee
birde kuru pilav yada tavuk pilav yaptımmı nasıl mutluuuuuu oh oh yapıyo
sonrada kızıyo bidaha böle yemekler yapma kendine yapp
şişiyomuşşş mayışıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?