Ağlayakta gözden mi olak???

yaa dunde film izlerken aglamaya basladim. bu ara dokunsan aglayacak moddayim

fundoşumm , balkıızsın senn ayşemde gülkızz niye ağlıyosunuzz kııızzz çılgınlar

sabah bizim gorille konuştuk birini bulmuş ama sağolsun ne zaman gelsin diye sordu bana haftaya mı yoksa ay başımı diye , o da görüyor burada fenalaştığımı , çünkü bazen ağlayacak gibi oluyorum , senden bir şey isteyemiyorum üzülüyorum dedi , olur mu dedim ne demek, sinir oluyorum bazen ( izin konusunda ) ama iyidir gerçekten Allah razı olsun...

eşim alacaktı hemen aradım söyledim siyahından almasını

fundoşum yaklaşıyor günleer başka bir şeyler oluyor mu hiç :44:

Aminn canım.. Bitki çayları yasak değil mi canım.. Sanırım bi tek ıhlamur içiliyo diye biliyorum ama

evet canm bitki çayları yasak ama yeşil çay 1 bardak içilebiliyormuş diye duydum, içime kurt düşürdün
dr. arayıp sorar öyle içerim :44:

eşim alacaktı hemen aradım söyledim siyahından almasını

fundoşum yaklaşıyor günleer başka bir şeyler oluyor mu hiç :44:

kız bende acı delisiyim sonrada çekiyorum acısınııı
benayımmm belirti varsa çalışma yap bol bolllll seninki yiyomu k.boynuzu kızz alsın hemen yemiyosa bak

gorilmiiiiiiiii ayyyyyy noldu diyo burdakiler bi kahkaha patlattım ki sormaa

siyahının tadı pek güzel değil sarınınkini seviyom ama siyah daha faydalıymış sosyalim uzman ya bu konuda o dediydiii
valla çok bi rahatladım onunla

evet canm bitki çayları yasak ama yeşil çay 1 bardak içilebiliyormuş diye duydum, içime kurt düşürdün

ben hiç sevmiyom yeşil çaaaay ıhhh

belirti yanlarda arada oluyo canım biri dokunuyo kaçıyo sanki karnımın ortasıda hep ağrıyo garip bişekilde göğüslerde filan hiçbişey yok

evet acısını çekiyorum bende

ya bu beğeni mesaj yazma seçenekleri ne sinir olmuş

hadi hep beraber aglayalimm

oldu canım mendilde ister misinnnn

başgan keser bizi kızzzzz başlığımıza aykırı bir durum istediğin şeyyyyyy nayırrrr nolamazzzzz

kör bıçakla keserimde sizi içinizdeki minnoşlara dua edin
artik cok gec,azari her turlu yicezzzz

uleynnnnn bi öğle arasına çıktık oku Allah okuuu

sedoşummmm hoş geldin kuşummm

ayy ben bugün neden bu kadar mutluyummm ki acaba

ben hiç sevmiyom yeşil çaaaay ıhhh

belirti yanlarda arada oluyo canım biri dokunuyo kaçıyo sanki karnımın ortasıda hep ağrıyo garip bişekilde göğüslerde filan hiçbişey yok

ya senin şu belirtileri anlatma şekline haayranımm

bu hafta sonu her yöreden oynarız inşallah

evet acısını çekiyorum bende

ya bu beğeni mesaj yazma seçenekleri ne sinir olmuş

şikayetimiz memnuniyetsizliğimiz gerekli mercilere iletildi merak etmeyin benim gibi yazan çok bu yeni dekoru hiç beğenmedik diye

ayyy dilommmmm Allah bozmasınnnn hep öle ol inşallaaaah kız miniğin mi oluştu acep ondanmıııı
e malum h.sonu yoğun geçti

ateşe göre henüz yumurtlayamadım sanırım ben boşuna çalışmışım hafta sonu, o değildi sırt üstü yatmaktan affedersiniz totom uyuşuyor

yelizzz daha uyanamadı sanırım, şimdiye çoktan gelirdi :44:

ya senin şu belirtileri anlatma şekline haayranımm

bu hafta sonu her yöreden oynarız inşallah

bu kız hiç ofise gitmiyor ozaman yahuuu bazen evde çalışıyom dediydi e bu uykuyla gerçi gece çalışırda çok tembel çokkkkk

kız napim aynen öle oluyoooo amaaa
ayyyyyyy inşallaaaah ayaklarımız su toplasın tepinmektennnnnnn :87: siz böle amaaaa

hoşbulduk sosyalim kes o iki cadıyı da canom bebişlerine dokunmadan :93: :93:

hep mutlu ol

bende bugün öyleyimm ,sabahı saymıyorum

ateşe göre henüz yumurtlayamadım sanırım ben boşuna çalışmışım hafta sonu, o değildi sırt üstü yatmaktan affedersiniz totom uyuşuyor

bende hiç yatamıyom öle ya yan yatacam yada çapraz eşim bazen diyo nasıl beceriyosun onu yaaaa resmen çapraz oluyosunnn ama çok seviyo o hallerimi ısırıyo minik çocuk gibi yatakta fır dönyo diyo

kızzzzzzzz o kadar program indirdinnnn onlar ne diyo yaaaa

bende eşim afyondan döndüydü yaaa pazar akşamı o zaman keşke çalışmasaydım yaaa ptesi salıda dr dedi 3 gün üstüste kız
etkilermi acaba azmı olmuştur pekmezde yemedi o hafta

inşallah fundoşum da o zaman sende :87: böyle olacaksın , tepinmeyi düşünmüyosun heralde

inşallah fundoşum da o zaman sende :87: böyle olacaksın , tepinmeyi düşünmüyosun heralde

kızzz deme bölee heyecanlanıyommmmmm ayyyy acaba minnoş içerdemiiii :44:
öğrenmenin bir yolu olsa keşkem

hoşbulduk sosyalim kes o iki cadıyı da canom bebişlerine dokunmadan :93: :93:

hep mutlu ol

bende bugün öyleyimm ,sabahı saymıyorum

kıyamam ki kız nasıl keseyimmm

programlar falan hikaye canım en iyisi ateş ölçmede dur bakalım beklemedeyiz fudoşum olan oldu bugün dpo 7 desin cumartesi test yapsan acaba çıkar mı diye düşünüyorum, hadi çıktı diyelim yanıltır mı bizi şimdi bunları düşünelim, yada acaba şöyle mi yapsan perşembe kan versen sonra cumarteside kan versen artışa mı baksak acaba:44:

ayol iki defa kanmı verimmmm hayır ver diyosanız hemencik gidim verim çıkacaksa

Kız senin iyiliğin için bacım

Kız bizim önemli günler başladı bugünden sonra zorlu günler bizi bekliyor

Yemeye yiyoda keçiboynuzu unutuyoruz biz onun sıkıntısı var :)
Siyahtan bende alıcam daha zamanı gelmedi benim için bebiş olsun hele

Ndden acaba bacım..
Senin program ne diyodu ki canım.. Ben geçen haftayı savsakladım yanlış hesap yapıyorum diye bu iki haftaya önem vercez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…