sedommmmmmmmmmmm nerdesin seeeeeennnnn özledimmmmm
kız kayısı bana çok yaradı ayyyy çok rahattttsiyahından yeee
batışlar devam ediyo canım birde karnımın ortası dokununca ağrıyo nefes alıp verirkende acıyo
ayşemmm bende dün dertli türküler eşliğinde ütü yaparkene ağla ağla mahvoldummm
yaa dunde film izlerken aglamaya basladim. bu ara dokunsan aglayacak moddayim
sedommmmmmmmmmmm nerdesin seeeeeennnnn özledimmmmm
kız kayısı bana çok yaradı ayyyy çok rahattttsiyahından yeee
batışlar devam ediyo canım birde karnımın ortası dokununca ağrıyo nefes alıp verirkende acıyo
ayşemmm bende dün dertli türküler eşliğinde ütü yaparkene ağla ağla mahvoldummm
Aminn canım.. Bitki çayları yasak değil mi canım.. Sanırım bi tek ıhlamur içiliyo diye biliyorum ama
hoşbuldum ayşemminşallah gelmesin karnımın ağrısıyla bulantıları çekemiyorum , ya bir korkuda oluyor elimde olmadan acaba iyimi diye kafama takılmıyor desem yalan derim , neyse 2 hafta sabır ,
senin bel ağrıların var mı canım , benim bu sabah sol yanım tutuldu geç geldim işe zaten birini bulmuşlar şubat ayında başlatacaklar bir ay takılacak yanımda sonra eyvallah5 ay da dinleneyim :93: bir şey daha sorucam canım ya acı yiyormusun , ben yemeden duramıyorum
kendimde karışık duygular içindeyim hisseden var mı beni
Allah iyilik , bebiş versin canıminşallah geçecek, sanırım yeşil çay içicem ona da iyi diyorlar
Kızlar siz delimisiniz duruk yere niye geliyolar size.. Ağlamak yasak bilmiyonuz mu :))
Kızlar benimde bugün göğüslerim ağrımaya başladı.. 28 güne göre tam bugün ortası oluyo yum günü gibi ama benim malum 40 gün daha vardır diye düşünüyorum bakalım :)
fundoşumm , balkıızsın sennayşemde gülkızz niye ağlıyosunuzz kııızzz çılgınlar
sabah bizim gorille konuştukbirini bulmuş ama sağolsun ne zaman gelsin diye sordu bana haftaya mı yoksa ay başımı diye , o da görüyor burada fenalaştığımı , çünkü bazen ağlayacak gibi oluyorum , senden bir şey isteyemiyorum üzülüyorum dedi , olur mu dedim ne demek, sinir oluyorum bazen ( izin konusunda ) ama iyidir gerçekten Allah razı olsun...
eşim alacaktı hemen aradım söyledim siyahından almasını
fundoşum yaklaşıyor günleer başka bir şeyler oluyor mu hiç :44:
evet canm bitki çayları yasak ama yeşil çay 1 bardak içilebiliyormuş diye duydum, içime kurt düşürdün
dr. arayıp sorar öyle içerim :44:
kız bende acı delisiyim sonrada çekiyorum acısınııı
benayımmm belirti varsa çalışma yap bol bolllll seninki yiyomu k.boynuzu kızz alsın hemen yemiyosa bak
gorilmiiiiiiiiiayyyyyy noldu diyo burdakiler bi kahkaha patlattım ki sormaa
siyahının tadı pek güzel değil sarınınkini seviyom ama siyah daha faydalıymış sosyalim uzman ya bu konuda o dediydiii
valla çok bi rahatladım onunla
hadi hep beraber aglayalimm
başgan keser bizi kızzzzz başlığımıza aykırı bir durum istediğin şeyyyyyy nayırrrr nolamazzzzz
artik cok gec,azari her turlu yicezzzz
ben hiç sevmiyom yeşil çaaaay ıhhh
belirti yanlarda arada oluyo canım biri dokunuyo kaçıyo sankikarnımın ortasıda hep ağrıyo garip bişekilde göğüslerde filan hiçbişey yok
evet acısını çekiyorum bende
ya bu beğeni mesaj yazma seçenekleri ne sinir olmuş
oldu canım mendilde ister misinnnn
kör bıçakla keserimde sizi içinizdeki minnoşlara dua edin
uleynnnnn bi öğle arasına çıktık oku Allah okuuu
sedoşummmm hoş geldin kuşummm
ayy ben bugün neden bu kadar mutluyummm ki acaba
şikayetimiz memnuniyetsizliğimiz gerekli mercilere iletildi merak etmeyin benim gibi yazan çok bu yeni dekoru hiç beğenmedik diye
ayyy dilommmmm Allah bozmasınnnn hep öle ol inşallaaaah kız miniğin mi oluştu acep ondanmıııı
e malum h.sonu yoğun geçti
yelizzz daha uyanamadı sanırım, şimdiye çoktan gelirdi :44:
ya senin şu belirtileri anlatma şekline haayranımm
bu hafta sonu her yöreden oynarız inşallah
ateşe göre henüz yumurtlayamadım sanırım ben boşuna çalışmışım hafta sonu,o değildi sırt üstü yatmaktan affedersiniz totom uyuşuyor
bu kız hiç ofise gitmiyor ozaman yahuuu bazen evde çalışıyom dediydi e bu uykuyla gerçi gece çalışırda çok tembel çokkkkk
kız napim aynen öle oluyoooo amaaa
ayyyyyyy inşallaaaah ayaklarımız su toplasın tepinmektennnnnnn :87: siz böle amaaaa
inşallah fundoşum da o zaman sende :87: böyle olacaksın , tepinmeyi düşünmüyosun heralde
hoşbulduk sosyalimkes o iki cadıyı da canom bebişlerine dokunmadan :93: :93:
hep mutlu ol
bende bugün öyleyimm ,sabahı saymıyorum
bende hiç yatamıyom öle ya yan yatacam yada çaprazeşim bazen diyo nasıl beceriyosun onu yaaaa resmen çapraz oluyosunnn ama çok seviyo o hallerimi ısırıyo minik çocuk gibi yatakta fır dönyo diyo
kızzzzzzzz o kadar program indirdinnnn onlar ne diyo yaaaa
bende eşim afyondan döndüydü yaaa pazar akşamı o zaman keşke çalışmasaydım yaaa ptesi salıda dr dedi 3 gün üstüste kız
etkilermi acaba azmı olmuştur pekmezde yemedi o hafta
kıyamam ki kız nasıl keseyimmm
programlar falan hikaye canım en iyisi ateş ölçmede dur bakalım beklemedeyizfudoşum olan oldu bugün dpo 7 desin cumartesi test yapsan acaba çıkar mı diye düşünüyorum, hadi çıktı diyelim yanıltır mı bizi şimdi bunları düşünelim, yada acaba şöyle mi yapsan perşembe kan versen sonra cumarteside kan versen artışa mı baksak acaba:44:
evet canm bitki çayları yasak ama yeşil çay 1 bardak içilebiliyormuş diye duydum, içime kurt düşürdün
dr. arayıp sorar öyle içerim :44:
kız bende acı delisiyim sonrada çekiyorum acısınııı
benayımmm belirti varsa çalışma yap bol bolllll seninki yiyomu k.boynuzu kızz alsın hemen yemiyosa bak
gorilmiiiiiiiiiayyyyyy noldu diyo burdakiler bi kahkaha patlattım ki sormaa
siyahının tadı pek güzel değil sarınınkini seviyom ama siyah daha faydalıymış sosyalim uzman ya bu konuda o dediydiii
valla çok bi rahatladım onunla
ayol iki defa kanmı verimmmmhayır ver diyosanız hemencik gidim verim çıkacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?