Ağlayakta gözden mi olak???

Bi sürü etiket yaptım telefom geldi gitti hepsi ya (

Kız funda sen beni öldürcen anam :)) tarih hesabı bile yapmış..
Seni çok iyi anlıyorum ama çok dillendirme bak sonra Allah korusun bişi olmaz ise çok üzülürsün canım.. Bende bu ay senden umutluyum biliyorum ki geldi bebişlerin ama çok dillenip isteyince olmaz ya onda. Korkuyorum sadece.. En az bizde sen kadar heyecanla bekliyoruz ve bence batı bekle derim hepimiz çatlayalım

Ayrıca iş yerinde küfüre takılma bakarsın dava bize gelir ama gelip adam tarama yaparsa.. Sen kaç tabii olma orda..

Sosyalim benimde değişik kız ben hiç takip neyimde etmiyorum Allah a emanet gidiyorum.. Bu ay ne adam gibi yememe dikkat ediyoru. Ne de folik asit alıyorum saldım çayıra mevlam kayıra seninde belki geç oluyo yum.. Yada oldu haberin yok

Benim de eylüüüülll zatenn dogdugum ayy ayrica eylull ayı hep bi ayri olmusturr bebegim de gecen ay olsaydi eylulde dogacaktii

kız napimmmmmmmm tamam tamam heyecan doruktaaaaa bekleyekkkkk

ayyy hasta yaa adam açar açmaz sıraladı lafları inşallah miniğim gelirde hemen kaçarımmm
kız hiç düşünmedim haaa doğru ya
bizim avukat açtı zaten hakaret ve dinleme için bilgilerini sözleşmesini filan verdim

inşallah kısa zaman da kaçacaksın canım :109:

cuma günü idrar testi mi yapmaya karar verdin

inşallah kısa zaman da kaçacaksın canım :109:

cuma günü idrar testi mi yapmaya karar verdin

cuma pozitifi görürsem ctesi gelmem işe
evettttttttttttt cumaaaaa mübarek gündeeeeeee :18:

gidip direk yapabiliyomuydum kız unuttum bir sefer yapmıştım ama
doktora gerek yok değilmi

hemen ertesi günüü iple çekiyorum kızz o günü

kan testi mi yaptırıcaksın , eğer öyleyse gebelik için gidip başvuruyorsun yapıyorlar , ama ilk idrar testi yapacaksın dimi

Canm hastaneye gore degisiyo burda ozellerde yapiolar hemen devlette olmuyo ama doktorun istemesi lazim
İse gitmicen miiiiii
Ben de insanlar hamile kalinca hayatlari bianda degisir saniyodum ama bize oyle gelio canmm karnindakilerle birlikte ayni tas ayni hamam devam edersin
Yalniz karnindakiler yazmisim farkinda degilimm

hemen ertesi günüü iple çekiyorum kızz o günü

kan testi mi yaptırıcaksın , eğer öyleyse gebelik için gidip başvuruyorsun yapıyorlar , ama ilk idrar testi yapacaksın dimi

kızzzzz valla gelmemmmmm ptesi gelirim konuşurum ama ctesi gelmem kocişimle kutlama yaparımmmm
karnımdakilermiiii ölem ben onlaraaaaa
kız wc gittim de hakaten şeyimin üst kısmı tam karnım değil çok ağrıyorrrr çok gaip

Ayyyy hadi hayirlisii fundosssss iyi dusunelimm iyi olsunn
Buarada mryme sorcaktimm bu serophenden sonra nekadar boyutta kac yum olusmus diye bide hcg degeri kac cikmis ama gitmiss
Az kaldı kığııızzzzzzz bugunu sayma 3 gun geccek 4. Gun testt en gec 2 saat sonra sonucc ayy cok heyecanlii bence idrar testi falan yapmaa

Haa sen hamile kalinca direkt işi birakicam diosun yaniiii sebepp??

çatlaksın sen , ama evde skılacağını düşündüğün için gidersin sen bana öyle gibi geliyor

heyecan ve korkuuuuu yaşıyorummmm cuma akşamı vereyim ama değilmi süreçte uzar doğruluk payıda daha net olur
bir sefer vermiştim eşimle 7-8 gibi
gece 11 de aradılar gitmeye üşendik mahalledeki hastane hemde
arayıp öğrenin dedi
çocuğa sordum
değeri söledi o ne dedim yani hamile değilsiniz dedi
böle kaldımmm çok utnadım bozuldum

eşimde hehhh bekleyemedinnn gitti 45 tl dedi hemen arkasından geldi kırmızızlar
ama 10 gün geçmiştiiiiiiiiiiii

Ayni gun icinde cok buyuk bi fark olacagini sanmiyorum canmm bence gun icinde verrr aksama halay cekelimmm

Haa sen hamile kalinca direkt işi birakicam diosun yaniiii sebepp??

çatlaksın sen , ama evde skılacağını düşündüğün için gidersin sen bana öyle gibi geliyor

kız napim bu cumartesiler beni çok yıpratıyor tek bir gün yetmiyor çok zor gerçekten
2 buçuk senedir burdayım hiçbişeye vakit ayıramıyorum

ayşemde evde sıkılıyomuuu demi ayşem miniğin varlığı yeterrrrr

birkaç zaman önce kendin söylediğin için demiştim , varlığı yeter tabii ki

evde zaman gecmior fundam.ben arada anneme gidiom.oyle iyi geliyorkiii.
keske yakin olsak.birbirimize gider gelirdik kizzzz

Ayni gun icinde cok buyuk bi fark olacagini sanmiyorum canmm bence gun icinde verrr aksama halay cekelimmm

bencede sabah erkenden ver,2 saat sonra alirsin hemenn aksama kadar catlarsin yoksaaa

birkaç zaman önce kendin söylediğin için demiştim , varlığı yeter tabii ki

evde zaman gecmior fundam.ben arada anneme gidiom.oyle iyi geliyorkiii.
keske yakin olsak.birbirimize gider gelirdik kizzzz

tamam o haldeeeee

benmi dedim hiç hatırlamıyom evet evet hatırladım evdeyken sıkıldım demiştim ama hamiş olunca başlarım oda hazırlamaya erkenden

he kızzz ne güzel olurduuu

sedommmmmmmmm kaçtınmı hain kadınnnnnnnnn
bende kaçar canlarımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…