Ağlayakta gözden mi olak???

Fundammmm testmi yapican ne zaman yapicaksin kiz erken degilmi ay cok soru sordum

Tamam canım süperr cuma günü öğleden sonra halay mendillerini hazırlayın.. Çok güzel halay başı olurum ama muhtemelen sonlara katılırım takipte olucam

Oldumu dersiniz salya sümük ağlarım kız beeen

twinimmm

Hayırlısını versin Allahımmm hayırsızsa olmasın hepimiz için canlarım sizin desteğiniz varya negatifte çıksa canımız sağolsunnn

yemeğim pişti canlarım bi yiyek hele

Son düzenleme:
Hayırlısını versin Allahımmm hayırsızsa olmasın hepimiz için canlarım sizin desteğiniz varya negatifte çıksa canımız sağolsunnn

Tabi cnm herseyin hayirlisi cnm bnm afiyet olsun

Evett fundoşumm herseyin hayirlisii sen icini ferah tutttt

Oldumu dersiniz salya sümük ağlarım kız beeen

twinimmm

Twinn gene geldim ama sen gittin..

Lizim hoş geldin.. Bende aynı mantıktayım başka bi test yokmu ay ondan yapsın mesela yüzük testi

Fundacım emin ol kendimmiş gibi sana da üzülürüm canım ama ağlamak yok hayırlısı demekki demek var o yüzden ne olursa olsun durmak yok yola devam.. Cezaevindeki adamla karısını düşün

Yaa evett laf aramizda aslinda ben de o fikirdeyimm bidaha kimseye yap demicemm

bi deli anıma denk gelirse yapabilirim ama şuan yapmayı düşünmüyorumm :44:
çokk uzak kaldım sizden çokkk, ah şu telefonum yapılaydı internetsizlik ne zormuş
şimdi kocacıma telefonun modemini açtırdım laptoptan bağlandım
ben bugün gittim özele paraları bayıldım ikili test yaptırdım, ultrasonları bebeğin cinsiyetini bile göremeyecek kadar kötüymüş
devlete gitmem gitmem dedim ama nasıl bi ultrason bebeğin bütün hareketlerini kafasını çevirişi kolları bacakları oynayışı herşeyi o kadar net göstermişti ki dün
kızlar devlet hastanelerini hafife almayınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…