Bi sürü etiket yaptım telefom geldi gitti hepsi ya(
Kız funda sen beni öldürcen anam :)) tarih hesabı bile yapmış..
Seni çok iyi anlıyorum ama çok dillendirme bak sonra Allah korusun bişi olmaz ise çok üzülürsün canım.. Bende bu ay senden umutluyum biliyorum ki geldi bebişlerin ama çok dillenip isteyince olmaz ya onda. Korkuyorum sadece.. En az bizde sen kadar heyecanla bekliyoruz ve bence batı bekle derim hepimiz çatlayalım
Ayrıca iş yerinde küfüre takılma bakarsın dava bize gelirama gelip adam tarama yaparsa.. Sen kaç tabii olma orda..
Sosyalim benimde değişik kız ben hiç takip neyimde etmiyorum Allah a emanet gidiyorum.. Bu ay ne adam gibi yememe dikkat ediyoru. Ne de folik asit alıyorum saldım çayıra mevlam kayıraseninde belki geç oluyo yum.. Yada oldu haberin yok
Aynen evde zaman gecmiyor gercektenn
Hem senin annen varmis yakinda ne guzell bende kimse yokk
kız ben yumurtlamadım ben geç yumurtluyorum biliyorum kıığğızzzz
biz varız ya aşk olsun
fundoş kan testini devlet hastanelerinde acilde yaptırabiliyorsun yani bizim burada böyle :44: acile giriş yapıyorsun sonra hemşireye betahcg baktırmak istiyorum diyosun yapıyorlar, en son ağustosta yaptırmıştım ama:44:
gorusuruzz fundamm
ama yinede insan bi ugras istiyorr yelizimm. sende orada kafa dengi komsu bulursun insallahh.
ben çıkıyorum kızlar yemek yiyecez daha sonrada misafirliğe gideceğiz 10 gibi falan gelirim
Kizlar nasilsnz ben geldim yine herkes gitmis
Ay lizim in oglu mu oluyomus masallah topigimz bebislerle dolsun inss
Tamam sosyalimm gorusuruzz
Twincan evett lizime ogluş geliyoo darisi başimizaaaa
kız ben yumurtlamadım ben geç yumurtluyorum biliyorum kıığğızzzz
biz varız ya aşk olsun
fundoş kan testini devlet hastanelerinde acilde yaptırabiliyorsun yani bizim burada böyle :44: acile giriş yapıyorsun sonra hemşireye betahcg baktırmak istiyorum diyosun yapıyorlar, en son ağustosta yaptırmıştım ama:44:
Yeliz cnm nasil oldugunu sormustum ama isin var galiba ciktin
Hadi yaaa aman izin alcam iki tane var yakında ama tıklım tıklım acimde bile en az bi saat bekliyosun
akşam olurmu kızzz 6 da
Yaa aksam olmaazzzz gunduz yappp
Canım sabah işe gelirken tam hastanenin önünde iniyorum yarım saat erken gelirim
hemen veririm kanı
en geç öğlende alırım
Özel hastane mi funda
Canm kusura bakmaa o ara eşim geldi de yemek hazirladim falan giremedim tekrar iyiyim tesekkurler sen de iyisindir umarimm
Hosbulduk tatlim nasilsinBen geldimm..
Kız yeliz tek sen değilsin canım bizmde yok kimsemiz..
Burasıda olmasa gerçekten çekilmez..
Twin hoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?