ben bekliyorum yarın test yapmak istiyorum perşembe kan testi ( ehliyet için ) o da varsa çıkar
Funda çalışma bitti...Ayşenur bitmek üzere , son keyif yapıyorlar
kızlar dışarı çıkıyommmm
sosyal test yapsanaaa yaaaa
gelene kadar uslu durun öpüyorummmm canlarımmm iyiki varsınızzzzz
kizlar cok yazamiyorumm.arada bakiyorum.
ayy sedd keyif yapiyolarr yazmisbizimde son 3 deneme falan kaldi. cuma kapanisi yaparizz
sosyalcimm ins vardir biseylerrr
merhaba kızlar nasılsınız cok gıremıyorum gırdıgımde de gecmısı okuyamıorum herseyden bır haberım. yenı hamıle haberı var mı lızımden sonra. sosyal ınsallah hamılesındır canım sende bu ay herkes hamıle kalcak ınsallllaaaaaahhhhh
merhaba kızlar nasılsınız cok gıremıyorum gırdıgımde de gecmısı okuyamıorum herseyden bır haberım. yenı hamıle haberı var mı lızımden sonra. sosyal ınsallah hamılesındır canım sende bu ay herkes hamıle kalcak ınsallllaaaaaahhhhh
eketen var canım silik çizgi çıkmış idrar testinde bide birisi daha vardı nickini hatırlayamıyorum şuan
iyiyiz canıım sende iyisindir umarım
eketen silik çizgi gördü , benim sayılı günlerim 5 günüm var :18:
ohh ohhh artsın hamıslerr gelsın bebıslerrr... sedos az kalmıs ınsallah sende hamıssındır ben 4 gun kala yapmıstım golge gıbı cıkmıstı canım sen ne dusunuosun beklıycen mı gunune kdr
yok canım ben bekleyemem yarın yapıcam testertesi gün kan testi vericem ( ehliyet için ) , inşallah sırayla takip ederiz sizi pollencan senin nasıl gidiyor , bol bol ceviz yeme zamanları
son 3 denemee cuma günü kapanış, yani 3 gün fuulll , amanıınn
çift çizgili testler diliyorum hepimizee inşallah :18:
ay anlamıyorum kı nasıl gıdıo bısı hıssetmıorum sımdılık sürekli çişim gelio amaceviz bugun yemege basladım gunde 2 tane yeter mı kı ? ne yıycemı sasırdım kız :)
ay anlamıyorum kı nasıl gıdıo bısı hıssetmıorum sımdılık sürekli çişim gelio amaceviz bugun yemege basladım gunde 2 tane yeter mı kı ? ne yıycemı sasırdım kız :)
cevizmi niye? ilk 3 ay yediklerin farketmiyo diye biliyorum
yok kizz. bi bu aksam bide persembe olur. sonraa kapaniss
sagli sollu kasik agrisi yasiyorumm yaabu kadar uzun surmezdi yum donemimde:44:
sogan suyundan mi acaba:44:
yok kizz. bi bu aksam bide persembe olur. sonraa kapaniss
sagli sollu kasik agrisi yasiyorumm yaabu kadar uzun surmezdi yum donemimde:44:
sogan suyundan mi acaba:44:
öylemiymiş :26: ceviz beyin gelişim için iyi diyorlar ya
merhaba canım,
aşılama yaptırdın sanırım. benimde gidişat aşılamayı gösteriyor. ben tüpler temiz çıkarsa ara vermeyi düşünyorum hemen aşılama olmasın diye düşünüyorum. senin fikrin nedir?
nerde ne kadar nasıl yapılıyo aşılama?
ikiz olma ihtimali var mı bilgi verir misin?
Canim ben yurtdisindayim..
Ucretsiz yapiliyor asilama sigorta karsiliyor..
Ikiz olma ihtimali var evet yumurta sayisina gore ve asilamada enjekte edilen sperm sayisina gore..
Cogul gebelik sansi yuksek yani..
Asilama islemi agrisiz, hic birsey hissetmiyorsun ve toplam 3-4 dk suruyor
Allah büyük hep böyle sevmediğim şeylere muhtaç bırakıyor beni
incir havuç ağzıma sürmem kürüne muhtaç kaldım kaşlarım döküldü sarımsağa muhtaç kaldım şimdide ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?