Ağlayakta gözden mi olak???

ben bekliyorum yarın test yapmak istiyorum perşembe kan testi ( ehliyet için ) o da varsa çıkar

Funda çalışma bitti...Ayşenur bitmek üzere , son keyif yapıyorlar

kizlar cok yazamiyorumm.arada bakiyorum.

ayy sedd keyif yapiyolarr yazmis bizimde son 3 deneme falan kaldi. cuma kapanisi yaparizz

sosyalcimm ins vardir biseylerrr

merhaba kızlar nasılsınız cok gıremıyorum gırdıgımde de gecmısı okuyamıorum herseyden bır haberım. yenı hamıle haberı var mı lızımden sonra. sosyal ınsallah hamılesındır canım sende bu ay herkes hamıle kalcak ınsallllaaaaaahhhhh

kizlar cok yazamiyorumm.arada bakiyorum.

ayy sedd keyif yapiyolarr yazmis bizimde son 3 deneme falan kaldi. cuma kapanisi yaparizz

sosyalcimm ins vardir biseylerrr

son 3 denemee cuma günü kapanış, yani 3 gün fuulll , amanıınn

çift çizgili testler diliyorum hepimizee inşallah :18:

eketen var canım silik çizgi çıkmış idrar testinde bide birisi daha vardı nickini hatırlayamıyorum şuan

iyiyiz canıım sende iyisindir umarım

eketen silik çizgi gördü , benim sayılı günlerim 5 günüm var :18:

eketen var canım silik çizgi çıkmış idrar testinde bide birisi daha vardı nickini hatırlayamıyorum şuan

iyiyiz canıım sende iyisindir umarım

eketen silik çizgi gördü , benim sayılı günlerim 5 günüm var :18:

ohh ohhh artsın hamıslerr gelsın bebıslerrr... sedos az kalmıs ınsallah sende hamıssındır ben 4 gun kala yapmıstım golge gıbı cıkmıstı canım sen ne dusunuosun beklıycen mı gunune kdr

ohh ohhh artsın hamıslerr gelsın bebıslerrr... sedos az kalmıs ınsallah sende hamıssındır ben 4 gun kala yapmıstım golge gıbı cıkmıstı canım sen ne dusunuosun beklıycen mı gunune kdr

yok canım ben bekleyemem yarın yapıcam test ertesi gün kan testi vericem ( ehliyet için ) , inşallah sırayla takip ederiz sizi pollencansenin nasıl gidiyor , bol bol ceviz yeme zamanları

yok canım ben bekleyemem yarın yapıcam test ertesi gün kan testi vericem ( ehliyet için ) , inşallah sırayla takip ederiz sizi pollencansenin nasıl gidiyor , bol bol ceviz yeme zamanları

ay anlamıyorum kı nasıl gıdıo bısı hıssetmıorum sımdılık sürekli çişim gelio ama ceviz bugun yemege basladım gunde 2 tane yeter mı kı ? ne yıycemı sasırdım kız :)

son 3 denemee cuma günü kapanış, yani 3 gün fuulll , amanıınn

çift çizgili testler diliyorum hepimizee inşallah :18:

yok kizz. bi bu aksam bide persembe olur. sonraa kapaniss

sagli sollu kasik agrisi yasiyorumm yaa bu kadar uzun surmezdi yum donemimde:44:

sogan suyundan mi acaba:44:

ay anlamıyorum kı nasıl gıdıo bısı hıssetmıorum sımdılık sürekli çişim gelio ama ceviz bugun yemege basladım gunde 2 tane yeter mı kı ? ne yıycemı sasırdım kız :)

cevizmi niye? ilk 3 ay yediklerin farketmiyo diye biliyorum

3-5 tane yesen de yeter sanırım, o şaşkınlıkla her önüne geleni de yeme sakın sonra gelsin kilolar
bol bol meyvee tüketmekle başlayabilirsin ,
ben de hep onu düşünürdüm ne yemeliyim , çünkü çok makarna yerim ama bırakırım bebiş geldiğinde :))
siz eketen ve lizimcanla beraber araştırın sonra biz geldiğimizde yardımcı olursunuz
bende yakınlarımdan duyduklarımı sizinle hep paylaşırım canım :13:

sagli sollu kasik agrisi yasiyorumm yaa bu kadar uzun surmezdi yum donemimde:44:

belkı sogandandır canım ben ıctıgımde olmadı agrı ama her vucud farklı sonucta. bu ay cok duzenlı calıstınız olcak ıns sızınde bu ay :) yanı bu kdr calısmaya olmasında ne olsun dımı ama

ayşem bu kasık ağrısı gaza benziyor değil mi ? yoksa ben mi öyle hissediyorum :26:

soğan suyu değildir canım ya, çatlıyor belki de yımırtı :)

öylemiymiş :26: ceviz beyin gelişim için iyi diyorlar ya

Allah büyük hep böyle sevmediğim şeylere muhtaç bırakıyor beni
incir havuç ağzıma sürmem kürüne muhtaç kaldım kaşlarım döküldü sarımsağa muhtaç kaldım şimdide ceviz

Canim ben yurtdisindayim..
Ucretsiz yapiliyor asilama sigorta karsiliyor..
Ikiz olma ihtimali var evet yumurta sayisina gore ve asilamada enjekte edilen sperm sayisina gore..
Cogul gebelik sansi yuksek yani..
Asilama islemi agrisiz, hic birsey hissetmiyorsun ve toplam 3-4 dk suruyor

anladım canım. sizdeki problem neydi?

aşılamayı doktorum anlatmıştı ama tutmama sebebi nedir?

Allah büyük hep böyle sevmediğim şeylere muhtaç bırakıyor beni
incir havuç ağzıma sürmem kürüne muhtaç kaldım kaşlarım döküldü sarımsağa muhtaç kaldım şimdide ceviz

en sağlıklı olan şeyler bunlar lizimcan, şimdi bebiş için yeme zamanı :112:
bebişin sana sevdirir inşallah

ben 1 yıldır deniyorum olmuyo canım beklemeli miyim?

kimi erken daha diyo kimi bekleme diyo bende şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…