ayşem bu kasık ağrısı gaza benziyor değil mi ? yoksa ben mi öyle hissediyorum :26:
soğan suyu değildir canım ya, çatlıyor belki de yımırtı :)
belkı sogandandır canım ben ıctıgımde olmadı agrı ama her vucud farklı sonucta. bu ay cok duzenlı calıstınız olcak ıns sızınde bu ay :) yanı bu kdr calısmaya olmasında ne olsun dımı ama
3-5 tane yesen de yeter sanırım, o şaşkınlıkla her önüne geleni de yeme sakınsonra gelsin kilolar
bol bol meyvee tüketmekle başlayabilirsin ,
ben de hep onu düşünürdüm ne yemeliyim , çünkü çok makarna yerim ama bırakırım bebiş geldiğinde :))
siz eketen ve lizimcanla beraber araştırın sonra biz geldiğimizde yardımcı olursunuz
bende yakınlarımdan duyduklarımı sizinle hep paylaşırım canım :13:
aşılamayı pek önermiyolar canım ama normal yol gibi bişeymiş galiba spermleri yıkayıp rahme gönderiyorlarmış bana dr öle sölemişti
yaparsan direkt tüp bebek yaptır ne paranı ne kendini yıpratma demişti
yok cnm gaz degil. kasiklarim sizliyor ince bi agri var. bilemedim. egilemiyorum bile
sogandan olabilir cnm. zaten ilk defa bu kadar duzenli calistik. gecen 2 ay boyle duzenli olmadi hic. bakalim kismeti varsa bu ay gelsinn hayirlisiyla tabii..
evet canım doktorda söyledi ama erken mi hemen yaptrsam mı bılemıyorum çokta sabırsızım.
evet canım yumurtanın yakına yerleştiriyorlarmış. ücreti ne kadar oluyo biliyo musun?
pollen canım sen kan testini adetine kaç gün kala yaptırdın ve değerler kaç çıkmıştı ?
ne yumurtalama dönemimi anlayabiliyorum ne de hamile kaldığımı ben hislerimi mi kaybettim naptım
anladım canım. sizdeki problem neydi?
aşılamayı doktorum anlatmıştı ama tutmama sebebi nedir?
4 gun vardı 37 cıktı canım ıkı gun sonra gel bakalım artcak mı dedı yanı adteıme 2 gun kala tekrar gıttım 150 cıktı cok ıyı dedı toktorcum
inşallaaaaah tutar canım inşallaaaaah
inşallah 17 gün sonra o muhteşem haberi verirsin canım :109: sabırsızlıkla bekleyceğz
hakkında hayırlısı olsun
bencede ilkince vücuttan atmışsın canım adetle inş bu sefer tutunur bebişin
bu topic cok bereketli cnm. ins senin icinde bereketli olurrr
bende 3 gün kala yaptırdım 124 çıktı acil doktoru baktı adetin geçince bi hafta sonra tekrarla çok düşük dedi acaba ben adetimi 1 gün geçince (perşembe)tekrar yaptırıp cumartesi günü randevu aldığım kadın doğumcuya mı göstersem. sana düşük demedi mi doktorun
ben 1 yıldır deniyorum olmuyo canım beklemeli miyim?
kimi erken daha diyo kimi bekleme diyo bende şaşırdım
bende 3 gün kala yaptırdım 124 çıktı acil doktoru baktı adetin geçince bi hafta sonra tekrarla çok düşük dedi acaba ben adetimi 1 gün geçince (perşembe)tekrar yaptırıp cumartesi günü randevu aldığım kadın doğumcuya mı göstersem. sana düşük demedi mi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?