Ağlayakta gözden mi olak???

noluyo bakıyim burda sizi fazla boş bırakmaya gelmiyor bi bakıyorum sayfalar ilerlemiş

ayşem bu kasık ağrısı gaza benziyor değil mi ? yoksa ben mi öyle hissediyorum :26:

soğan suyu değildir canım ya, çatlıyor belki de yımırtı :)

yok cnm gaz degil. kasiklarim sizliyor ince bi agri var. bilemedim. egilemiyorum bile

belkı sogandandır canım ben ıctıgımde olmadı agrı ama her vucud farklı sonucta. bu ay cok duzenlı calıstınız olcak ıns sızınde bu ay :) yanı bu kdr calısmaya olmasında ne olsun dımı ama

sogandan olabilir cnm. zaten ilk defa bu kadar duzenli calistik. gecen 2 ay boyle duzenli olmadi hic. bakalim kismeti varsa bu ay gelsinn hayirlisiyla tabii..

aşılamayı pek önermiyolar canım ama normal yol gibi bişeymiş galiba spermleri yıkayıp rahme gönderiyorlarmış bana dr öle sölemişti

yaparsan direkt tüp bebek yaptır ne paranı ne kendini yıpratma demişti

ay zaten 63 kıloyum 100 kılo olurum dıe dusunuyorum ama bol bol su ıcıyorum bebegede ıyı gelıyormus hemde zayıflatıyor ya :)

evet canım doktorda söyledi ama erken mi hemen yaptrsam mı bılemıyorum çokta sabırsızım.

evet canım yumurtanın yakına yerleştiriyorlarmış. ücreti ne kadar oluyo biliyo musun?

yok cnm gaz degil. kasiklarim sizliyor ince bi agri var. bilemedim. egilemiyorum bile

sogandan olabilir cnm. zaten ilk defa bu kadar duzenli calistik. gecen 2 ay boyle duzenli olmadi hic. bakalim kismeti varsa bu ay gelsinn hayirlisiyla tabii..

benim de yum. dönemim de olmuştu ama ben sanki gaz sancısı gibi hissetmiştim ,
geçen günlerde de iğne batığı gibi ağrı çektim , gebelik oluşurken böyle ağrı olabiliyormuş diye bir yerde okumuştum,
yazıyı bulursam paylaşıcam canm

soğan bu kadar etkiliyor mu ki :26:

evet canım doktorda söyledi ama erken mi hemen yaptrsam mı bılemıyorum çokta sabırsızım.

evet canım yumurtanın yakına yerleştiriyorlarmış. ücreti ne kadar oluyo biliyo musun?

ben aşılama düşünmediğim için hiç araştırmadım canım fiyatını ama hastaneye göre fark ediyo fiyatlar bi araştır istersen olurda yaptırırsam tüp bebek yaptırıcam ben

hatta bana kalsa bidahaki ay başlıcam ben tedaviyede çevremdekiler tutuyo daha küçüksün diyolar dr larımda aynı şekilde

ne yumurtalama dönemimi anlayabiliyorum ne de hamile kaldığımı ben hislerimi mi kaybettim naptım

sen ne zamandır beklıyosun canım yaş kaç?

ben 1 yıldır beklıyorum yas 25.

işte tüp bebekte de garantı yok kı ya olmazsa zaman kaybetmeyıp başlayayım dıyorum

pollen canım sen kan testini adetine kaç gün kala yaptırdın ve değerler kaç çıkmıştı ?

anladım canım. sizdeki problem neydi?

aşılamayı doktorum anlatmıştı ama tutmama sebebi nedir?

Canim asilamada tutma orani cok yuksek degil ama cogu kiside ya ilkinde ya 2.cisinde yada 3.cude tutuyor..
Doktorun dedigi sey ilkinde tutmayabilir oldu ama hersey hazirdi gebelik icin hersey tamam dedi doktor..
Yani bu nasip meselesi gerci.. Sebepsiz infertilitedeki gibi dusun Rabbim verecekse veriyor..
Rahim filmi cekildim bu kez oyle yapildi insAllah tutar hayirlisiyla.
Bende poc var esimde de ufak bi sorun var sayisi ve kalitesi guzel sadece toplu halde hareket etme sorunu var..
6 milyon spermden 3 milyonunu enjekte ettiler dun..
Iclerinden birisi yada 2 si gidicek dolleyecek yumurtayi yani :)
Eger Allah nasip ettiyse senin sorunun ne peki ?

4 gun vardı 37 cıktı canım ıkı gun sonra gel bakalım artcak mı dedı yanı adteıme 2 gun kala tekrar gıttım 150 cıktı cok ıyı dedı toktorcum

bende 3 gün kala yaptırdım 124 çıktı acil doktoru baktı adetin geçince bi hafta sonra tekrarla çok düşük dedi acaba ben adetimi 1 gün geçince (perşembe)tekrar yaptırıp cumartesi günü randevu aldığım kadın doğumcuya mı göstersem. sana düşük demedi mi doktorun

inşallaaaaah tutar canım inşallaaaaah

inşallah 17 gün sonra o muhteşem haberi verirsin canım :109: sabırsızlıkla bekleyceğz
hakkında hayırlısı olsun

bencede ilkince vücuttan atmışsın canım adetle inş bu sefer tutunur bebişin

bu topic cok bereketli cnm. ins senin icinde bereketli olurrr

Allah razi olsun kizlar sagolun.. Allah sizinde gonlunuzdekini versin insAllah hayirlisiyla..

degerın kac cıktıgı onemlı degıl herkeste farklı cıkıyor onemlı olan hergun 2 katına cıkması lazım mıs benım 2 gun sonra tam 4 katı olmus hergun 2 katı artmıs yanı. ıyı dedı ultrasonda 2 aralıkta gorcez dedı vajınal ultrason dgl ama normal ultrasyon dıgerınde 5 haftalıkken gorunuyorms sanırım

bende cok agladim dun gece
olmadi olmuyor
cok aci cekiyorum gece 5 e kadar dusundum dusundum agladim

belkide pkoyum belkide sol tup kapali o yuzden olmuyor
bilmiyorum
Rabbim bilir en guzel gununu

ama icim boyle bir qarip
19aydir herdefasinda husranla karsilasmak beni yikiyor

bugun gozlerim cok aciyor dun cok agladim ya
ben ne zaman herkese mujde vericem
esim annem babam kardesim ablam tum akrabalar o mujdeyi verecegim gunu beklerler
ama yok heray yok annem diyorum
Allahim yuzumuzu guldur evlatla dualarimizi kabul et kucagimizi bos birakma nolur
kalbim cok acir anne olamiyorum yanar yanar aglar
yuzumuze kalbimize evimize sevinc ver evlat ver
Mucizemi ver YaRabbim sana yalvaririm

bizimde bebegimiz olsun hayirli evlat saglikli guzel hayirli zamanda olsun insallah
bu kuluna da annelik nasil bir hiss yasat Ya Rabbim

ben 1 yıldır deniyorum olmuyo canım beklemeli miyim?

kimi erken daha diyo kimi bekleme diyo bende şaşırdım

Canim sizde bir problem olmadigi halde mi olmuyor..
Bekleme bence git guzelce muayene ol..
Herseyin bir vakti var kader diyerek beklemekte olmuyor en azindan bi baktirirsin..
Klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalabilirsin sorun yoksa.. Allahin izniyle..
1 sene kendiliginden olmazsa sebep arayin diyor zaten doktorlar..
Adetlerin duzenli mi peki ?

bıde canım benım son adet tarıhım 22 ekım ben 13 kasımda gıttım 37 cıktı sonra 150 ıste sen kac gunde bı adet oluosun belkı ondan degısıyordur ben yumurtlama gunumden 11 gun sonra test yaptırdım 37 cıktı. bıraz karısık oldu ama anlatabılmısımdır umarım :)

hu huuuuuu ben geldiiim
yanımdaki arkadaşa telefon geldi karısından oğlunun kaşı yarılmış okulda döndük yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…