Ağlayakta gözden mi olak???

pollenim nasıl gidiyor varmı sıkıntı inşallah iyisin hoşsun
nasıl duygular yaşıyon canım taze hamişim

bende cok agladim dun gece
olmadi olmuyor
cok aci cekiyorum gece 5 e kadar dusundum dusundum agladim

belkide pkoyum belkide sol tup kapali o yuzden olmuyor
bilmiyorum
Rabbim bilir en guzel gununu

ama icim boyle bir qarip
19aydir herdefasinda husranla karsilasmak beni yikiyor

bugun gozlerim cok aciyor dun cok agladim ya
ben ne zaman herkese mujde vericem
esim annem babam kardesim ablam tum akrabalar o mujdeyi verecegim gunu beklerler
ama yok heray yok annem diyorum
Allahim yuzumuzu guldur evlatla dualarimizi kabul et kucagimizi bos birakma nolur
kalbim cok acir anne olamiyorum yanar yanar aglar
yuzumuze kalbimize evimize sevinc ver evlat ver
Mucizemi ver YaRabbim sana yalvaririm

bizimde bebegimiz olsun hayirli evlat saglikli guzel hayirli zamanda olsun insallah
bu kuluna da annelik nasil bir hiss yasat Ya Rabbim

Kiyamam sana..
Neden kendini harab ediyorsun ?
Allahin bildigi senin bilmedigin bir gun var ve bir sebep var..
Sen hayirlisiyla istemiyor musun ? Iste o hayirli gun bugun degil o yuzden olmuyor..
Ama bu demek degil ki hic anne olamayacaksin..
Neyin oldugunu bilmiyorsan eger bi kontrole gidip baktir, en azindan icin rahat eder gerisi Rabbime kaldi dersin..
Ben oyle yapiyorum Tam 2 senedir istiyorum bende.. dogru duzgun tedaviye baslayali 1 sene oldu sayilir..
Bebegin yaratilmasi zaten bir mucize degilmidir
O spermlerin rahimden gecip tuplere ilerlemesi yumurtayla bulusmasi olaganustu birsey elbette..
Allahin ozel gucleri sayesinde oluyor vucudumuzdaki butun olaylar.
Allah ilk once Hz Ademi yaratmis ve onun cani çok skldIgI yalniz kaldigi icin onun kaburga kemigindeki butun hucrelerden de Hz Havva yi yaratmis..
Allah senden dua bekliyor bu sekilde kendini hirpalaman dopru degil..
Sen mantikli dusun ayakta ol ki bedenin de buna cevap versin, stresten uzak durmalisin..
Ve unutma Allah bir annenin evladina olan merhametinden daha merhametlidir.. Uzulme olur mu olacak insAllah..

Son düzenleme:

benimde 16 ekim son adetim 31 inde doktor yumurtan gelişmiş demişti 35 günde bir adet oluyorum sanırım. aslında hiç olmuyorum da en son soğan suyuyla öyle olmuştu onu baz aldım. her gün iki katı oluyosa perşembe 2000 olması lazım benim :) teşekkür ederim canım :)

canımm kıyamam elbette Allahın insanlara verdiği vermediği herşeyde bi hayır vardır. Hayırlı olan zamanı bekliyorsun sen de bu dediklerin engel değil hamileliğe elbette seninde bebeğin olacak. Ama ilk önce insanlara müjde verememe stresi olmayacak, düşüncesini at kafandan. Rahatla biraz kafanı boşalt

Son düzenleme:
pollenim nasıl gidiyor varmı sıkıntı inşallah iyisin hoşsun
nasıl duygular yaşıyon canım taze hamişim

cok ıyıyım fundacımm ama halsızım ya sanırım hamıslıkten. duygu muygu yok bende hamılemıyım degılmıyım onu bıle anlamıorum o derece yanııı :) sen nasılsın calısmalar son buldu mu hala devam mı

hosgeldın canımmm :) gecmıs olsun yaa cocuklu olmakta zor galıba

sağol canıııım, aynen oda yolda öle söledi çok zor çokkk offff yapıp durdu tadını çıkar valla diyip durdu bizim hayat için
tabi bende çaaktırmıyom adama istedimi olmuyo demedim
hayırlısı dedim

evet herkes aynı seyı soyluo cocuksuzlugun keyfını cıkart dıolar ama bebek ısterken pek keyıf kalmıyor acıkcası

aminn canım kısa zamanda inşallah gelir miniğin ,
yaşın kaç canım, bu kadar üzme kendini...10 sene bekleyen arkadaşı biliyorum

Anneliği Allahın izniyle hayırlı evlatlarla yaşayalım canımm hepiiimiiiz

fundooş hoş geldin canım :))

çok geçmiş olsun ,

ohh süperrrr hep iyi ol inşallah
son buldurduk canım yaa ne bilim bitmiştir artık diye düşündüm gerçi bir gece ara verdik bugünde olabilir

hoşbuldum canııım sedommmm
çocuk çok yaramaz canım alnı dikişli düşmüştü o dikiş alınmadan kaşını yarmış şimdide

canlarım ben cıkıyorum eve gıdıp temızlık yapıcam yemek yapıcam off offf. opuyorum sızlerı aksam gorusmek uzereee

serçem yaa ne kadar karamsarsın daha yaşın çok genç sanırım 89 lu isen birde yeni evlisin
inşallah tez zamanda bebişin olur canım benim yaaa

vallahi yaramaz çocuk ooff birde böylesi var iştee fundoş

canlarım ben cıkıyorum eve gıdıp temızlık yapıcam yemek yapıcam off offf. opuyorum sızlerı aksam gorusmek uzereee

görüşürüz canmm iyi akşamlar

ne güzel yazmışsınnnnnn

serçem canım arkadaşım ağlamakla bazı şeyler gerçekleşmiyor malesef seni çok iyi anlıyorum bende çok ağlıyorum kendimi harap ediyorum yok yok olmuyor ilaçla bile yumurtalarım büyümedi bu ay okadar yıkıldımki doktorun yanından çıktım ağla ağla bir hal oldum allahım bizide bu şekilde sınıyor yapılacak bişey yok çok acı ama dua etmekten başka tedavi olmaktan başka çare yok allhımın gönlü olsun ve evlatlarımızı versin hayırlısıyla inş kendini üzme sen tadavi oluyormusun şuan kuzum

adının yanında öle yazıyooo aysemizinde 88 yazıyo ya ordan şeyettim

evet büyük ihtimalle
funda bende bizim kılkuyruğa söyledim...
ee u e kem küm etti gözleri bir aşağı bir yukarı ne gıcık bişey , Allahıım zorunlu olmasam hiç uğraşmam :99:
şunun şu hareketlerine sinir oluyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…