Ağlayakta gözden mi olak???

twini unuttum ben kız gelirse kızar bana buradan sevgilerimizi gönderiyoruz twine

off kızlar o kadar gerginimkiii adet öncesi hep böle olurum ben
işler işyerindekiler hepsine sövesim varrrrr

aman ağzını kötüye bulama gerginsin demek cano inşallah bu gerginliğin sonu iyi olur

inşallah canımmmmm çok gerginim hakkaten batıyor herşey her hareket
evime gitmek istiyommmmm

Bilmem içim titredi yani zaten soğuktayım titriyorum sen de yapma beeeeeeeeeeee

pardon o zaman
inşallah canımmmmm çok gerginim hakkaten batıyor herşey her hareket
evime gitmek istiyommmmm

benimde hiç iş yapasım yok cuma günü raporları teslim etmem lazım hiç umrum değil sanki muhtar yapacak benim işimi rekax takılıyorum saçma sapan bi haldeyim yani

sedom işteymiş iki gündür kız yazdı mali müşavir denetim varmış çok gerilmişşşş :26:

şu mesajlara girip silmekten iyice gerildim haaaa

Günaydın kızlarr

öpüyorum sizi....

sosyalim bişiler yazmış az biraz üstüme alındım sanki ama bişi diyemiyorum başkan sonuçta o ne derse vardır bir bildiği ben hepinizi çok seviyorum hergün girip konuşmasamda merak ediyorum takip ediyorum herkesi bunu bilin bana yeter

sözlerim sanada değildi kuzum , seninde bi tane çocuğun var bence yanlış anlamışsın bizde seni çok seviyoruz

Günaydın kuzularım ne var ne yok yeni haberlerimiz var mı bu evde kalmak bana yaramadı bi miskinlik hiçbişey yapasım yok

Neden tatlum memleketteydim pazar sabah geldim zaten bikaç gündürde k.v kaldım eşim gece vardiyasında diye giremedim o yüzden

çok boşladın burayı önceden ne güzel sohbet ediyorduk işten bi çıkış yaptın sanki burdanda çıkış yaptın
Kızzzzzzzz sakın küsme hep konuşşş say dök ama susmaaaaa

bi hamiş haberlerimiz gelse ne güzel olacak burası böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…