Herkes nereye gitti yahuuu
Haklısın canım dedim ya grçen ay kesin gidecektim güya tegl olunca kaldı..
Canım bide doktorum yok benim araştırıyorum..
Şı anda 3 yer var aklımda. Hiç olmadı zaten fundanın doktoruna gideceğim bakalım.. Normalde ben yum hesabını yanlış yapıyormuşum bu ay 40 güne göre yapıcam olmazsa zaten 6 aya girmiş olacağımız için mecbur gidecem
Haklısın canım dedim ya grçen ay kesin gidecektim güya tegl olunca kaldı..
Canım bide doktorum yok benim araştırıyorum..
Şı anda 3 yer var aklımda. Hiç olmadı zaten fundanın doktoruna gideceğim bakalım.. Normalde ben yum hesabını yanlış yapıyormuşum bu ay 40 güne göre yapıcam olmazsa zaten 6 aya girmiş olacağımız için mecbur gidecem
Ozaycım bende daha fol yok daha yumda yok
Gezinirken denk geldim bakayım dedim
Sosyal bu ay olursa kız diğer aylar erkek
Herkes nereye gitti yahuuu
bu ay sıkı çalışmak lazım o zaman, ben ona inanmıyorum bu arada çoğu kişinin yanlış çıkmış
ayy ben dün uyuyakalmışım
Gunaydinn sosyosss, dun benimde bacaklarima kramp girdi hep. Biraz yoruldum ondan oldu heralde.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende dün sızmışım eeee ama normal o kadar ye sonra 1,5 lt pet suyu devir şiş
Gunaydinn sosyosss, dun benimde bacaklarima kramp girdi hep. Biraz yoruldum ondan oldu heralde.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende dün sızmışım eeee ama normal o kadar ye sonra 1,5 lt pet suyu devir şiş
Gunaydin cnmmmm.ne guzel yaaa su icebiliyorsun. Benimde artik baslamam lazim. Dun vitamin icecem simdi,hapida cok buyuk yapmislar ama:) vitamini 3 e boldum ole ictimm. Tabi keserkende bir bolumu ziyan oldu. Annem kiziyor sonra.sen kucukluguuden beri hap icemezdin,haplari oyuncak yapardin hep diye. Buyuk haplari cok zor iciyorum yaaa.bogazimdan gecmio
günaydın canlarımmmmayşem çok yorma kendini can taşıyorsun içinde vayyy fundoşşşş hanım geliyor mu yoksa kız minnoşlar
ayyy o kramplar çok kötü yaaaa
kız ne yoruyon kendini yaaa o kadarrr
mide bulantın geçti dimi dipcik gibisin artık yerini aldın yine
ben artık belirti melirti hissetmiyom galiba hmiş değilim
günaydın canlarımmmmayşem çok yorma kendini can taşıyorsun içinde vayyy fundoşşşş hanım geliyor mu yoksa kız minnoşlar
Sesim oralara geliyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Sizleri sevdiğim hissediliyor muuuuuuuuuuuuu....
Nasılsınız?
Illa belirti olacak diye bi sart mi var fundosum. Benim yumdan sonraa taa 10. Gunumde sag kasik ve sag bacak agrisi olmustu. Ondan oncede hicbir belirti yasamadim ki hatirlarsin belki bu ayda birsey olmayacak falan diodum. O yuzden kendimizi sartlandirma yokkkkolursa Allahtan olmazsada Allahtan..
Aslinda cok birseyde yapmadim ama ayakta cok kalmak yordu heralde. Ama cok fena kramplardi. 10 dk bacagimi oynatamadim. Netten baktim hamileligin son aylarinda kramp olurmus.
Hosgeldin pericannn
Iyiyiz cok sukur sen nasilsinnn
Ne guzell mesajlar yolluyorsun ole
geliyo geliyooo perican iyiyiz sen nasılsınnnn
ayşemmm evet ama çiftse üçse yada olmalı gibi geliyo bana
ayşem göğüs ağrısı ne zaman başlamıştı
evet doğru hayırlısı olsun
Sesim oralara geliyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Sizleri sevdiğim hissediliyor muuuuuuuuuuuuu....
Nasılsınız?
benim kardeşimde öle kızzz boğazıma takılıyor der içmez
ama bazısıda eşşek kadar hakaten
sosyalim hiççç belirti yokkkkkolanda gitttiiiii
İyiyim canım benimmmmmmmm şükürr... Günlerin geçmesini beklemekten yorulucam heee
Sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün de prova yapcam
günaydın canım, gelmez mi tabi ki geliyor
belirti arama bak ilk gebeliğimde hiç belirti olmadı adet olacam diye bekledim bekledim 4 gün gecikince test yapmıştım
geliyo geliyooo perican iyiyiz sen nasılsınnnn
ayşemmm evet ama çiftse üçse yada olmalı gibi geliyo bana
ayşem göğüs ağrısı ne zaman başlamıştı
evet doğru hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?