- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
günaydın canım, gelmez mi tabi ki geliyor
ne provası kızzz
diğer konuda riske atma derim canımmm :126:
Canim benim gogus agrim olmadi.sadece bata 2-3 gun kala goguslerimin ustunde bi hassasiyet olmustu.normalde her tarafi agrirdi hatta yururken bile sizlardi hic ole bise olmadi. Birde ben hamile kaldigim ay ole cok adet sancisi falanda cekmedim. Herkes adet olacakmis gibu oluyor ya. Bende oda olmadi. Sadece sag kasik ve sag bacak agrisi birde yuzum ates gibi yaniyordu. Hee birde battan bi gun once basim donmeye basladi. Butun belirtilerimi yazdim cnm:)
Hem belki tek fundamm. Yumurta cok diye hepsi tutacak degil yaa sadece sansin yuksek. Su an icin bir belirti yasamaman cok dogal.sen icini ferah tut
tamam canım haklısınız belirti aramayacam daha bekliycem sabırla gelmemesini kırmızıların
ne olur olsun yaaa o kadar çok istiyorum kiiii
doktorlar iğneden 14 gün geçmeden sakın test yapmayı ndiyolarmış cuma yapsaydım yanışlcaktık kızlar
Hakkina en hayirlisi olsun.dualarimiz seninlee..
Kizlar ben simdi hazirlanmaya basliorum.bugun doktora gidecem yaa. Doktorum 12 de ama kesin bekleyeem yine. Cikinca haber veririm size.hepinizi opuyorummm
Hakkina en hayirlisi olsun.dualarimiz seninlee..
Kizlar ben simdi hazirlanmaya basliorum.bugun doktora gidecem yaa. Doktorum 12 de ama kesin bekleyeem yine. Cikinca haber veririm size.hepinizi opuyorummm
sakalımız yok ki sözümüz dinlensin sana söylemiştim hatırlarsan hatta yelizle birlikte söyledik
yine kimse yokkkkkk çok boşladı hatunlar burayııııı alacakları olsunnn
ben artık çok gelmeyenlere yazmıyorum zaten tepkimi öyle koyuyorum kuzu anlarlarsa geri kalanda yeter birbirine merak etme sen
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Şahin bakışlar sezdim aman Allah'ımmmmmm
ya işi olanı anlarımda ama sadece soru sormaya gelenleri anlamıyorum , ya hep gel yada hiç gelmeyanlış düşünmüyorum herhalde :26:
Canım bende mesela çok giremiyorum ama muhabbeti yakalarsam sohbet ediyorum.. Yakalayamazsam zaten uçup gidiyo o kadar hızlı oluyor ki.. Ama dertlerinizi okumak dertlerimi yazmak çok mutlu ediyor beni.. Nerde olsa aklımdasınız işe gelirken bile diyorum acaba kızlar naptı açıp bakayım
ben artık çok gelmeyenlere yazmıyorum zaten tepkimi öyle koyuyorum kuzu anlarlarsa geri kalanda yeter birbirine merak etme sen
ya işi olanı anlarımda ama sadece soru sormaya gelenleri anlamıyorum , ya hep gel yada hiç gelmeyanlış düşünmüyorum herhalde :26:
aynen canımmmmm bende öle yapıyorum valla
senin için demedim zaten peri üstüne alınma geçenlerde giremedin mesela netim bozuk diye haber verdin en azından bundan bahsediyorum ben
Ay ne bilem o şahin bakışları görünce dedimmm pençelerin de çıkardı şimdi çizecek yüzümü
Canım benim yaaaaaaaa
o kadar korkunçmu yazdım kız
sen ben benay yeliz ayşe sedoş peri ezo yeteriz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?