Ağlayakta gözden mi olak???

tamam canım haklısınız belirti aramayacam daha bekliycem sabırla gelmemesini kırmızıların
ne olur olsun yaaa o kadar çok istiyorum kiiii

doktorlar iğneden 14 gün geçmeden sakın test yapmayı ndiyolarmış cuma yapsaydım yanışlcaktık kızlar

tamam canım haklısınız belirti aramayacam daha bekliycem sabırla gelmemesini kırmızıların
ne olur olsun yaaa o kadar çok istiyorum kiiii

Hakkina en hayirlisi olsun.dualarimiz seninlee..

Kizlar ben simdi hazirlanmaya basliorum.bugun doktora gidecem yaa. Doktorum 12 de ama kesin bekleyeem yine. Cikinca haber veririm size.hepinizi opuyorummm

Kizlar ben simdi hazirlanmaya basliorum.bugun doktora gidecem yaa. Doktorum 12 de ama kesin bekleyeem yine. Cikinca haber veririm size.hepinizi opuyorummm

hayırlı haberlerle gel inşallah canım , inşallah pipisini gösterir annesine oğlun

sakalımız yok ki sözümüz dinlensin sana söylemiştim hatırlarsan hatta yelizle birlikte söyledik

ayyyyy canımmmmm inşallah miniğini çok iyi görürsün cinsiyetinide öğrenirsinnnnnn
bekliyoruz heyecanlaaaa

evet canım napim merak işte dr. gaz verdi yaaa ama beklemekten başka çarem yok

yine kimse yokkkkkk çok boşladı hatunlar burayııııı alacakları olsunnn

ya işi olanı anlarımda ama sadece soru sormaya gelenleri anlamıyorum , ya hep gel yada hiç gelme yanlış düşünmüyorum herhalde :26:

Canım bende mesela çok giremiyorum ama muhabbeti yakalarsam sohbet ediyorum.. Yakalayamazsam zaten uçup gidiyo o kadar hızlı oluyor ki.. Ama dertlerinizi okumak dertlerimi yazmak çok mutlu ediyor beni.. Nerde olsa aklımdasınız işe gelirken bile diyorum acaba kızlar naptı açıp bakayım

senin için demedim zaten peri üstüne alınma geçenlerde giremedin mesela netim bozuk diye haber verdin en azından bundan bahsediyorum ben

sen ben benay yeliz ayşe sedoş peri ezo yeteriz buraya

evet daimiler benay sen ben yeliz ayşenur
sedoyla lizoda mazereti oluyo bazen sanırım sedo işe gitmedi dün facedende yazdım görmedi çünkü bide onun evde masaüstü ya bilgisayar açmıyor sanırım evdeyken pek
lizomda izinliydi telefonuda bozuk
twinde geliyo kız çok hakkını yemeyelim ezo zaten kaçak

off kızlar o kadar gerginimkiii adet öncesi hep böle olurum ben
işler işyerindekiler hepsine sövesim varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…