• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yemek yaptın evi topladın geldin tabii, akşama size gelecez yemeğe hiç yemek yapasım yok çünkü :56:

Ahhh keskee bunlarin hepsini yapmis olsaydim :1: sosyalcan 2 bucuktu eve geldim bisileer yedim dinleniyim dedim saat 4 bucuk oldu :9: kiyma cikardim ymk yapicm ama gelin ben size sipsak yaparim bişiler :1:

Ahhh keskee bunlarin hepsini yapmis olsaydim :1: sosyalcan 2 bucuktu eve geldim bisileer yedim dinleniyim dedim saat 4 bucuk oldu :9: kiyma cikardim ymk yapicm ama gelin ben size sipsak yaparim bişiler :1:

kız o zaman siz bize gelin şurda kalmış yarım saat ben yapayım bari yorulma , ne dinlenmeymiş kız oooo :53::9:

sen gün aşırı çalış o zaman artık t mi yaparsın başka şey mi yaparsın bilemem :9: iğneyi sen kendin vurulsan kuzu acaba zararı olur mu :44:

burdayken batını söylede yazayım arkadaşım hoş geldin tekrardan :16:

Oyle de canmm iste onun dogru zamanini bilemem ki doktorun soylemesi lazimm
Amaann bosver napalimm olcagi varsa olurr başgaannnn :51::51:

25 olacak galiba benım geçen ay çok erken oldu da bu ay nasıl olacak çok meraklıyım bıde rahımfılmı çektırdım o galıba geçiktirebılıyormuşş

bende çektirdim ama geciktirmedi :44: eklendin listeye canım yakında isminin yanında :49: bu işareti koyacağız inşallah :16:

canım o zaman şöyle yapalım sen adet ol öyle söyle bana batını o zaman yazayım:6:

sen neden şimdiye kadar olamadın sorun mu ne kuzum :26:

yumurtalar yavaş çalışıyo canım yaklaşık 3 ay felan oldu tedaviye başlayalı doktorum hiç bi sorun yok sadece yumurtlr yavaş dedi aşılamayı önerdi progestan ve femara verdi kullandım gittim aşılama olcktı yumurtayı göremedi şimdide aradım farlutal kullan dedi

Oyle de canmm iste onun dogru zamanini bilemem ki doktorun soylemesi lazimm
Amaann bosver napalimm olcagi varsa olurr başgaannnn :51::51:

kız doktorlar genelde 20 mm olursa çatlatma iğnesi veriyorlar sen takipte sorsana kaç mm oldu diye 20 nin üstü söylerse patlat bi iğne:28:

yumurtalar yavaş çalışıyo canım yaklaşık 3 ay felan oldu tedaviye başlayalı doktorum hiç bi sorun yok sadece yumurtlr yavaş dedi aşılamayı önerdi progestan ve femara verdi kullandım gittim aşılama olcktı yumurtayı göremedi şimdide aradım farlutal kullan dedi

geçmiş olsun canım, klomen veya çatlatma iğnesi kullanmadın mı kuzu:44:

Back
X