Ağlayakta gözden mi olak???

kitap önerisi almıyorum canım evdeki kitapları bitirmeden benimki bana kitap almayı yasakladı

Hemen yazarım kızzzzz

Kızlar bugün yolda çok sarsıldım yanlarım belim ağrıyo bide göbişli titimin tam ortasında iğne batması oluyooo durup durupp

Hahahaahhah titi miiiii
Kigiizzz dinlenn guzelce haa ben de nefret ederim oyle rahatsiz durumlardan hem soguk hem iş hem yol insan cok geriliyor dikkat et kendine kigiiizzzz belki canlarr taşiyonnnn yerim ben onlarii

Sedo burdaydi ya sen fundosa niye soruyonn bisey mi oldu ben mi kacirdimmm

doktora gidecekti ya kuzu ondan sordum ne yaptı diye

Hemen yazarım kızzzzz

Kızlar bugün yolda çok sarsıldım yanlarım belim ağrıyo bide göbişli titimin tam ortasında iğne batması oluyooo durup durupp

ayy bilemiyorummm kii inşallah bebişlerdendir:18:

kızlar bu çok hoş yaa

Kız bende öleyimmm etkisinden kurtulamıyom günlerce yalnız tam eşime göre kitap ingiltere aşığı çünkü 1yıl kaloıya

bayılırımmm benimdeeee:84:

Kız bende öleyimmm etkisinden kurtulamıyom günlerce yalnız tam eşime göre kitap ingiltere aşığı çünkü 1yıl kaloıya

bayılırımmm benimdeeee:84:

Hakkat mii
Kigiiizzz bende seriler varr hep ingiltere tarihi romanlar 100 tane vardir rahatt benim cevremde pek yok o tür kitaplardan hoslanan bende 2 yil once bi takildimm bu eski ingiltereye simdi de gunumuzde gecen romanlari okuyasim gelmiyo

Hahahaahhah titi miiiii
Kigiizzz dinlenn guzelce haa ben de nefret ederim oyle rahatsiz durumlardan hem soguk hem iş hem yol insan cok geriliyor dikkat et kendine kigiiizzzz belki canlarr taşiyonnnn yerim ben onlarii

Çok b.ktan kız benim işşş kaçmalıyımmmm

banyo yapmam lazım dün sızdım yağ dam. Saçım oynuyorum deminden beriii huylandımmm
üşeniyommm

Hakkat mii
Kigiiizzz bende seriler varr hep ingiltere tarihi romanlar 100 tane vardir rahatt benim cevremde pek yok o tür kitaplardan hoslanan bende 2 yil once bi takildimm bu eski ingiltereye simdi de gunumuzde gecen romanlari okuyasim gelmiyo

mide mi bulantı mıııııııııııı yoksa

Yook öle diil bu tablet çok sevimsizzz
yanlğş yazıyo yazılar zorrr filannn tuşa basıyom bioebilgg. Rahat

Kız oda görmüş ya polisler atlı geziyo filan
heryer yemyeşil kocaman bahçeli evler nayat stand. Çok iyi hep anlatıyo kızıyo senin yüzünden kalmadık ddiye
yaşadığı ilde filmlerdeki gibi biyer
irlandaya yakındı

Ayy İrlanda
Dunyanin en cekici ve en yakisikli erkeklerinin toplandigi yer

yelizimmmmmmmmmmmmmm

ben dün yapmıştımmmm bugün rahatım muhteşem yüzyılı izleyeceğimmmm

Ben de daha banyo yapceemmmm kac saattir girsem simdiye elli kez yapmistimm
Benimki her an gelir diye girmedimm iki saattir telefonu da kapali ulasamiyorum cildircammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…