Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy İrlanda
Dunyanin en cekici ve en yakisikli erkeklerinin toplandigi yer

Ben de daha banyo yapceemmmm kac saattir girsem simdiye elli kez yapmistimm
Benimki her an gelir diye girmedimm iki saattir telefonu da kapali ulasamiyorum cildircammm

bilmiyodum bunuuuuu tühhh:2:

ayy bande deliriyomm öle oldumu ama artık olmuyo arabada bilg.da heryerde şarjoluyo

Kizz var da bende de bi huy var istee cok korkuyom simdi o gelirr ben ses duyarim o oldugunu anlayana kadar banyoda fenalik geciririm oyizden gerek yok oyle atraksiyonlara

Ay bu aynı ben köpüklüyken kurarım meselaaa birden biri oalcak banyoya sanki1:

He kizzz ben cok ödlegimm gece wc gidişimi gorsen gulmekten ölürsün arkamda kalan tüm odalarin tek tek işiklarini yakarimm dönüşte de son ışigi kapatip yataga bi koşuşum varr bigun beynimi dagitacam duşuppp

Bendeeee benimki derkiii safff görende ne fena ne cesur sanar
deli cesareti var diyo tehlikeli kimsenin aklına gelmicek şeylerde üstüne yok korkulmayacak şeyde bebek gibi diyo

iyi akşamlar bacılar sohbeti koyulaştırmışsınız yine bakıyorumda

Kizz var da bende de bi huy var istee cok korkuyom simdi o gelirr ben ses duyarim o oldugunu anlayana kadar banyoda fenalik geciririm oyizden gerek yok oyle atraksiyonlara

Bendeeee benimki derkiii safff görende ne fena ne cesur sanar
deli cesareti var diyo tehlikeli kimsenin aklına gelmicek şeylerde üstüne yok korkulmayacak şeyde bebek gibi diyo

kızım siz psikopat mısınız neyden kimden korkuyorsunuz yoksa çok mu film izliyorsunuz evlerinizde bi şey kendi eviniz :26:

Eee biz haftada bir esince görünüp kaçmıyozzz 7/24 dükkanı açıp kapıyozzz

katılıyorum

Eee biz haftada bir esince görünüp kaçmıyozzz 7/24 dükkanı açıp kapıyozzz

çalışırken bende siz gibiydim canım aşk olsun ama evdeyken olmuyo ya bi iş çıkıyo ya birileri çağırıyo ya çıkıp geliyor bundan sonra hergün imza atıcam deftere

Kızz öle valla benim daire giriş kat perdedeki açıklık sele batıyo sanki biri bakıyo ordan
neysee bi duşa girim gelim koceşi baklersem spordan 10 dan evvel dönmezz

çalışırken bende siz gibiydim canım aşk olsun ama evdeyken olmuyo ya bi iş çıkıyo ya birileri çağırıyo ya çıkıp geliyor bundan sonra hergün imza atıcam deftere

Bide hesap veriyoooo

Fatmada çıktı aynı sen canınız sağolsunnn biz burdayızz marak ederseniz gelirsinizz

Biz de yemek yedikkk dizi baslamadan hemmenn banyo yapip cayimi koymam lazimmmm

Biz de yemek yedikkk dizi baslamadan hemmenn banyo yapip cayimi koymam lazimmmm

Geldimi kaçak kızzz

Bende girdim çıktım havluya sardım saçı hoppp tv başına bende ufaktan koyim çayı benim sportmen gelmeye yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…