günaydın canım hoş geldin
Günaydın kuzu hoşgelmişsennnn nasılsann?
Günaydın balım..
Valla ben dünkü enerjimden bişi kaybetmemiş haldeeee uyandım sabah ve sizlerleyim
ne güzel balım sevindim bu arada afyonluyuda görür gibimi oldum ne ben burdaysa hoşgelmiş zeytinnnn sende hoşgeldin nasılsın tanıyablrmym seni
ovülosyon testi ne yaaa öylemi testi neden bilmiyom niye fransız kaldım ben anlatırmısınız banada canlarım
Cnm yumurtlanin catlamadigni anlayabiliyosun adetten sonra 9 yada 10 gunde basliyosun her gun ayni saatte yapiyosun testi ikinci cizgi koyulasinca catlama oluyoovülosyon testi ne yaaa öylemi testi neden bilmiyom niye fransız kaldım ben anlatırmısınız banada canlarım
Canım interneten alıyor arkadaşlar ben almadım.. 10 gün boyunca test yapıyorlar ne zaman yumurtladıklarını bilmeleri için.. Ona göre de mik mik yapıyorlar şansın çok yüksek oluyor daha detaylı bilgili kullanan arkadaşlardan alabilirsin
Cnm yumurtlanin catlamadigni anlayabiliyosun adetten sonra 9 yada 10 gunde basliyosun her gun ayni saatte yapiyosun testi ikinci cizgi koyulasinca catlama oluyo
Idrarla yapiliyo cnm umarim anlatabilmisimdir
Anladim cnm bnde istiyorum olcmeyi hergun ayni saatte ölçülüyo kuzum
sosyol sorumsuz sen nasılsın bu arada benim batı diger ay söyleyim inş o zaman yaz lütfen olurmu balımm
ovülosyon testi ne yaaa öylemi testi neden bilmiyom niye fransız kaldım ben anlatırmısınız banada canlarım
Cnm yumurtlanin catlamadigni anlayabiliyosun adetten sonra 9 yada 10 gunde basliyosun her gun ayni saatte yapiyosun testi ikinci cizgi koyulasinca catlama oluyo
Idrarla yapiliyo cnm umarim anlatabilmisimdir
Bebişler yer kavgası yapıyordur balımmm
Ben göremedim afyonluyu henüz sen sayfaları karıştırmış olmayasın
Fundosssssss :44:
daha öncelerinde kist yoktu ki sende pko hastası değilsin, kesin çatlamıştır ama belirtiyi bilmiyorum fundoşum ya psikolojikte olabilir doğruda olabilir az daha sabretmen lazım bunun tek çaresi test yapmak
fundoş eğer için rahat edecekse benimkisi sadece bi öneri yarından itibaren hergün sabah test yapsan ve koyulaşıp koyulaşmadığını görsek mi, eğer bebeklerin sana tutunduysa koyulaşır o çizgiler yok tutunmadıysa Allah korusun tabii o zaman vucundaki hcg düşeceğinden hergün silikleşir diye düşünüyorum :26:
gayet güzel anlattın kuzum ama ben hala adet olamadım yaaaa 14 gün oldu yaaa offfff çok rahatsız oluyrm bi olsydım hayırlısıyla
inşallah öledirrrrrrr bebişlerrrrr kulağa hoş geliyoooo
twinimmmm
sosyalim; gebelik testimi alıp yapim ya olabilir aslında bu ay daha umutluyuz sonuçta
şu tüpler açıkmı kapalımı aklıma takılan hep bu nedense
şimdi yapsam ne çıkar acaba test :26:
twinimmmm
sosyalim; gebelik testimi alıp yapim ya olabilir aslında bu ay daha umutluyuz sonuçta
hoşbulduk kızlar.
yumurtanın çatladığını nerden anlaın ki cnm sen test fln mı yaptın
birde beyaz sıvı geliyormuş ben hiç görmüyorum onu geliyorsa da
vücut ısısından tespit ediliyormuş bir daha ki ay bu yöntemi denicem ama yükselecekmi azalacakmı vücut ısısı onu bilmiyorum
gerçi ovülasyon testi almayıda düşünüyorum
adet bitince başlamıyoruz yani
akşamları yapabilirim bu testi gündüz işte zor olur gerçi sabah daha iyi sonuç alınıyormuş
kızlar kaçlı almak daha mantıklı 10 tane fln yeter mi 20li pakertlerden mi almalı
o çift çizgi silik bile olsa olur herhalde yoksa zor her iki çizgie belirgin şekilde ayarlamak
Kızlar az biraz yavaş gidin anam telden giriyorum yetişemiyorum da
Sosyalim sen şu çatlama olayıda beni öldürüyo nasıl anlıyon yav.. Benim bi b.. Tan anladığım yok hep acaba mı diyorum bu ay gene kasık ağrımda yok .. Bakalım hayırlısı.. Sana valla imreniyorum
Yeni arkadaşlarım sizleri ben tanımadım ama bilahare evime dönünce ezber yapmak için özel olarak soracağım.. İnşAllah güzel olucak herşey
İlac kullanmaya basladin mi kuzum
adet bitince başlamıyoruz yani
akşamları yapabilirim bu testi gündüz işte zor olur gerçi sabah daha iyi sonuç alınıyormuş
kızlar kaçlı almak daha mantıklı 10 tane fln yeter mi 20li pakertlerden mi almalı
o çift çizgi silik bile olsa olur herhalde yoksa zor her iki çizgie belirgin şekilde ayarlamak
Kızz ben seni vurucamda müebbet almaktan korkuyorum tahrik uygulanır belki :1
Kapalı neyim değil.. Ayşe ovü ile yaptıydı olmadı bi onla yap. Boş yere gebelik testine para verme..
İyi düşüncezzz gelecek o sıpaların inşAllah
Kuzum sana yazdim gormdn herhlde
Sanki bnm bu ay da olmadiniyeyse oyle hissediyorum
Cnm yapmak istiyosan yap ama ignenin etkisi gecmismidr
Kızlar az biraz yavaş gidin anam telden giriyorum yetişemiyorum da
Sosyalim sen şu çatlama olayıda beni öldürüyo nasıl anlıyon yav.. Benim bi b.. Tan anladığım yok hep acaba mı diyorum bu ay gene kasık ağrımda yok .. Bakalım hayırlısı.. Sana valla imreniyorum
Yeni arkadaşlarım sizleri ben tanımadım ama bilahare evime dönünce ezber yapmak için özel olarak soracağım.. İnşAllah güzel olucak herşey
twinimmmm
Kızz ben seni vurucamda müebbet almaktan korkuyorum tahrik uygulanır belki :1
Kapalı neyim değil.. Ayşe ovü ile yaptıydı olmadı bi onla yap. Boş yere gebelik testine para verme..
İyi düşüncezzz gelecek o sıpaların inşAllah
Kuzum sana yazdim gormdn herhlde
Sanki bnm bu ay da olmadiniyeyse oyle hissediyorum
Cnm yapmak istiyosan yap ama ignenin etkisi gecmismidr
kuzum bende mutluluk1234 :) 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 1 senedir bebek istiyoruz rabbimden allah nasip ederse bende seni tanımak isterim evine gidince yazarsın artıkın valla kuzum bende yetişemiyom bunlaraa maşallahları var bi hız bi hız
net gidiyo benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?