Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın canım hoş geldin

Günaydın kuzu hoşgelmişsennnn nasılsann?

Günaydın balım..

Valla ben dünkü enerjimden bişi kaybetmemiş haldeeee uyandım sabah ve sizlerleyim

ne güzel balım sevindim bu arada afyonluyuda görür gibimi oldum ne ben burdaysa hoşgelmiş zeytinnnn sende hoşgeldin nasılsın tanıyablrmym seni

hoşbulduk kızlar.

yumurtanın çatladığını nerden anlaın ki cnm sen test fln mı yaptın
birde beyaz sıvı geliyormuş ben hiç görmüyorum onu geliyorsa da
vücut ısısından tespit ediliyormuş bir daha ki ay bu yöntemi denicem ama yükselecekmi azalacakmı vücut ısısı onu bilmiyorum
gerçi ovülasyon testi almayıda düşünüyorum

ovülosyon testi ne yaaa öylemi testi neden bilmiyom niye fransız kaldım ben anlatırmısınız banada canlarım

Canım interneten alıyor arkadaşlar ben almadım.. 10 gün boyunca test yapıyorlar ne zaman yumurtladıklarını bilmeleri için.. Ona göre de mik mik yapıyorlar şansın çok yüksek oluyor daha detaylı bilgili kullanan arkadaşlardan alabilirsin

ovülosyon testi ne yaaa öylemi testi neden bilmiyom niye fransız kaldım ben anlatırmısınız banada canlarım
Cnm yumurtlanin catlamadigni anlayabiliyosun adetten sonra 9 yada 10 gunde basliyosun her gun ayni saatte yapiyosun testi ikinci cizgi koyulasinca catlama oluyo
Idrarla yapiliyo cnm umarim anlatabilmisimdir

Cnm yumurtlanin catlamadigni anlayabiliyosun adetten sonra 9 yada 10 gunde basliyosun her gun ayni saatte yapiyosun testi ikinci cizgi koyulasinca catlama oluyo

gayet güzel anlattın kuzum ama ben hala adet olamadım yaaaa 14 gün oldu yaaa offfff çok rahatsız oluyrm bi olsydım hayırlısıyla

Anladim cnm bnde istiyorum olcmeyi hergun ayni saatte ölçülüyo kuzum

ateş ölçme topiği var canım orda detaylar yazıyor

sosyol sorumsuz sen nasılsın bu arada benim batı diger ay söyleyim inş o zaman yaz lütfen olurmu balımm

tamam canım olur nasıl istersen

ovu testleri tıpkı hamilelik testi gibi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyor kuzu adet sirküne göre hergün aynı saatte o testi yapıyorsun koyulaşıp koyulaşmadığına göre sana yumurtlaman hakkında bilgi veriyor

adet bitince başlamıyoruz yani
akşamları yapabilirim bu testi gündüz işte zor olur gerçi sabah daha iyi sonuç alınıyormuş
kızlar kaçlı almak daha mantıklı 10 tane fln yeter mi 20li pakertlerden mi almalı
o çift çizgi silik bile olsa olur herhalde yoksa zor her iki çizgie belirgin şekilde ayarlamak

Kızlar az biraz yavaş gidin anam telden giriyorum yetişemiyorum da

Sosyalim sen şu çatlama olayıda beni öldürüyo nasıl anlıyon yav.. Benim bi b.. Tan anladığım yok hep acaba mı diyorum bu ay gene kasık ağrımda yok .. Bakalım hayırlısı.. Sana valla imreniyorum

Yeni arkadaşlarım sizleri ben tanımadım ama bilahare evime dönünce ezber yapmak için özel olarak soracağım.. İnşAllah güzel olucak herşey

Bebişler yer kavgası yapıyordur balımmm

Ben göremedim afyonluyu henüz sen sayfaları karıştırmış olmayasın

Fundosssssss :44:

inşallah öledirrrrrrr bebişlerrrrr kulağa hoş geliyoooo
twinimmmm

sosyalim; gebelik testimi alıp yapim ya olabilir aslında bu ay daha umutluyuz sonuçta
şu tüpler açıkmı kapalımı aklıma takılan hep bu nedense
şimdi yapsam ne çıkar acaba test :26:

Kızz ben seni vurucamda müebbet almaktan korkuyorum tahrik uygulanır belki :1

Kapalı neyim değil.. Ayşe ovü ile yaptıydı olmadı bi onla yap. Boş yere gebelik testine para verme..
İyi düşüncezzz gelecek o sıpaların inşAllah

Kuzum sana yazdim gormdn herhlde
Sanki bnm bu ay da olmadi niyeyse oyle hissediyorum
Cnm yapmak istiyosan yap ama ignenin etkisi gecmismidr

ateş ölçme başlığı var canım detayları oradan oku istersen, akıntı herkeste olamayabiliyor mesela bendede olmuyor ona takılma , ovu testleride yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösterir

adet bitince başlamak en iyisi bence erkende yumurtlayabilirsin, akşamları yap hergün aynı saatte ve aynı damla sayısıyla yapmak önemli akşam 5 te yapacaksın ya mesela en son 1 de wc ye git be 5 e kadar sıvı alma yöntem bu

kuzum bende mutluluk1234 :) 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 1 senedir bebek istiyoruz rabbimden allah nasip ederse bende seni tanımak isterim evine gidince yazarsın artıkın valla kuzum bende yetişemiyom bunlaraa maşallahları var bi hız bi hız

net gidiyo benimde

Cnm adet bitinnce basliyosun 3 ile 8 arasinda yapiliyo test cok fazla su tuketumi olursa farkli sonuclr cikabiliyo
Bnce 20 li al daha iyi
Cnm ikinci cizgi once zaten silik sonra yumurtlamaya yakin koyulasiyo koyulastigi gun catlayacagi anlamina geliyo sonra yine koyudan aciga donuyo cnm

ovü testim yokki artık almadım bitince onla takip etmiyom 2 aydır
yaaa sinyal veriyo sanki yanlarım arada çok garip ağrılarım var

twinim topik coştuuu yetişemiyommm
niye öle hissediyosun kiii ne kadar kaldı bata
doktor adet geçene kadar test yapmayın diyo etki devam ediyomuş
14 gün geçmeli
11. günüm bugün iğne vurulalı

kız her b.. zaten ben biliyorumda gelen giden yok

şimdi yapma yarın sabah ilk idrarla hergün aynı saatte aynı damla sayısıyla

ovu testlerinde anlayamayız gebelik testi şart

14. güne kadar geçmiyor iğnenin etkisi canım

kızlar ukala demeyin bana sakın bildiğim bilgileri paylaşıyorum amacım yardımcı olmak başka bir amacım kesinlikle yok

Memnun oldum canım bide hangi şehir biriniz ankara idi..

Bende 32 yaşında ama 33 oldum 3 büyüklerden galiba en büyüğü benim
1 yıl 5 aydır evli ve 5 aydır bebek istiyoruz.. İstanbulda yaşıyorum.. Adetlerimde düzen neyim kalmadı şu anda 40 günde bir oluyorum..
Rabbim verecek çok inanıyırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…