Ağlayakta gözden mi olak???

eyvahh yanmışım ben
normalde o kadar çok wc ye giderim ki nasıl beklenir onca saat sıvı almamak kolayda işte onu tutmak zor evim uzak 6 da servise biniyorum 5 te wc ye gidiyorsam 6 buçukta evdeyim zor atarım kendimi wc ye dur şu 1 ay terbiye edeyim bari D
tmm cnm bulabilirsem bakıcam o topiğe ovü testlerinide adet bittiğinde

tamam canımmmm senin dediğin gibi yapcam şimdi gidip akşam eczaneden 4 tane gebelik testimi alcammm yani

6,5 ta evdeysen o zaman 2.5 3 ten sonra sıvı alma ben 5 e göre hesaplamıştım

aminnn inşallah canımmm bende memnun oldum ben kayseriden mutluluk artık unutmazsın

bncede costu bi bakiom yaazdigim sayfa grride kalmis haklisin kuzum
Cnm 26 si bat daha cok var ama akinti durdu bnde tutunca akinti devam ediyo diyolar ya bilmiyom bu ay calisma az oldu ..
Tatlim test konusunda beklemeni tavsiye ediyorum

tamam canımmmm senin dediğin gibi yapcam şimdi gidip akşam eczaneden 4 tane gebelik testimi alcammm yani

aynen kuzu 4 tane alacaksın madem hepimiz çok sabırsızız senden öyle yap bakalım inşallah yöntemimiz tutar istersen 1 tane daha al bugün yap ama bugün yapılanı baz alma kendine

Canım benim benim sana öle düşünmem söz konusu bile değil..

Senin bu konudaki tecrüben benden kat kat üste yani.. Ona sebep dedim ben bi şeyden anlamıyorum diye..

Sizleer olmasaymıştınız ben evde acaba ne sorunum var diye kendi kebdimi yer dururdum.. Öle hemen bebek olacak sananlardan değildim ama bu kadat zor olacağınıda hiç düşğnmedim.. Sizler sayesinde ben öğrendim çoğu şeyi iyi ki varsınız.

Bi daha düşünme öle.. Eğerki öle düşünen olursada kendi ayıbı olur unutma burası paylaşım alanı. Herkes kendinden bişiler yazıyo ve bildiği kadar cevaplıyo kızarım ( o kızgın elini iki yana sallayan işareti yapmak isterdim ama numarasını bilmiyorum telden gözükmüyo çünkü)

Sosyalcan hic ole deme senden ogreniyoruz bi cok bilgiyi kimse ole dusunmuyo kuzum hem baskansin sen

bncede costu bi bakiom yaazdigim sayfa grride kalmis haklisin kuzum
Cnm 26 si bat daha cok var ama akinti durdu bnde tutunca akinti devam ediyo diyolar ya bilmiyom bu ay calisma az oldu ..
Tatlim test konusunda beklemeni tavsiye ediyorum

aynen kuzu 4 tane alacaksın madem hepimiz çok sabırsızız senden öyle yap bakalım inşallah yöntemimiz tutar istersen 1 tane daha al bugün yap ama bugün yapılanı baz alma kendine

hayırlısı olsun canımmmm

utanıyom kızzz gebelik testi 5 tane diyememm kiii bennnn

benaya katılıyorummmmmmm dur ben senin adına yapiiim kızzz bumuuuuu

kuzucuğumm benayımmmm kız ben kendi kendimle dalga geçtim seninle kaç aydır burda yazışıyoruz sen yanlış anlamazsın beni zaten eskiler için yazmadım ben onu

6,5 ta evdeysen o zaman 2.5 3 ten sonra sıvı alma ben 5 e göre hesaplamıştım
sağolun kızlar bilgi için
bende netten 20 tane alayım yanında gebelik testide veriolar zaten

funda bayan eczacı ara ben doğum kontrol hapı alırkn bile utanıodum ki eşime havale ediyordum o işleri
yani doğal şeyler ama biz kasıyoruz kendimizi

Ya kizlar su ifadeleri n sayilarini nasil aklinizda tutuyosunz ben hep unutuyorum sonra kac dk da deniyorum anck buluyorum

Sosyalcan hic ole deme senden ogreniyoruz bi cok bilgiyi kimse ole dusunmuyo kuzum hem baskansin sen

hayırlısı olsun canımmmm

utanıyom kızzz gebelik testi 5 tane diyememm kiii bennnn

benaya katılıyorummmmmmm dur ben senin adına yapiiim kızzz bumuuuuu

buda benden size o zaman

funda gir bir yere al çık senin gibi 10 larcası gidiyor çekinme

burda aldığım eczane var çokta şeker iki bayan ama her ay alıyorum şimdi bide 4-5 diyince oyyy
sosyalim ben test yapmimmm olurmuuu
pazara kadar bekleyelim ne kaldıkiiiiiii

sosyalcığım neden ukala diyelim cnm kim ne biliyorsa paylaşıyor burda bizde öğreniyoruz
ben pek birşey bilmiyorum devamlı soruyorum yeni başladık çünkü çocuk düşünmeye ve daha önce hiç ilgilenmedim bu konularda bilgisizim sizler paylaşmazsanız benim gibi bilgi sahibi olmayanlar ay öle mi olacak böyle mi olacak diyip yaptığımız şeyleri de yanlış yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…