Ağlayakta gözden mi olak???

burda aldığım eczane var çokta şeker iki bayan ama her ay alıyorum şimdi bide 4-5 diyince oyyy
sosyalim ben test yapmimmm olurmuuu
pazara kadar bekleyelim ne kaldıkiiiiiii
Kuzum senin bu kararsizligin bizi burda telef edecek heyecandan yani
Adrenalin bi yükseliyo bi düşüyo

burda aldığım eczane var çokta şeker iki bayan ama her ay alıyorum şimdi bide 4-5 diyince oyyy

olsun be cnm ya kime ne
günün geçtimi senin hadi hayrlısı bakalım
pazar gününe kadar durabilcen mi

fundoş bugün gidip 5 tane test alıyorsun son kararım bu

istediğin kadar sorabilirsin bildiğimiz kadar burda cevaplarız canım arada gözümüzden kaçabilir tekrar sor , burdaki kızların hepsi çok tatlıdır cevabını alırsın
kızlaryaaa bugün rüyamda hamile oldugumu gördüm ne demek acebaaa ayyyy çok heyecanlandım yaaa

bilinçaltın oyunda oynayabilir rüyalara çok takılma derim ben temennim inşallah hamile olduğunu gerçektede görmen

iyidir canım sen den naber yine enerjin yerinde galiba bende şu yumurtlama testlerini okuyordum napsam alsammı acaba diye.

He valla bugün yine tavanlardayım şükürrr Vuuhuuuuu

Kızlar Rüyamda nasıl oluyorsa eşşimle mik mik yapıyoruz bebişimiz bende tutnamıyor yanı başımızda bi kız varmış ona tutunuyor :S güya benim vücudum müsait değilmiş o kızın göbeğini görüyorum bizim bebeğimizi taşıyormuş bi mutlu bi mutsuz oluyorum kıza gözümüz gibi bakıyoruz felan ay çok saçmaydııııııı

evet gerçektende bilinçaltıı kuzum ya hayırlısıyla hepimizde hamile kalırız burda konuşuruz artık bebeklerimizin isminden tut herşeyine kadar inşalahhhh

yawrucum senin biyerlerin açıkta kalmış olmasın o nasıl rüya öyle Allahım Yarabbim:)rüyanda falan mik mik yapıyon valla

bu aralar böyle şeyler görmemiz çok normal rüyaları iyiye yoruyoruz ve iyi oluyor inşallah

Aynen öyle canım benim hele ben okadar bilgisizimki belkide bundan olmuyor benimde:) ovu testi falan hiç kullanmadım kesin ben yumurtlama günümü falanda kaçırıyorumdur.çevremdeki bi kaç kişiye sordum test falan alsammı yumurtlama günümü net bilmek için dedim insanlar da bana önceden test mi varmış yumurtlama gününde olmasada hamile kalınabiliyor falan diyorlar ben iyce cahil cüheyla karambole gidiyorum yaa:)

gunaydinn herkeseee yazilanlari anca okuyabildimm

hemen bende fikrimi soylemek istiyorumm. fundos bende sosyosla ayni dusunuyorummmmm testt alsanaa hem 11. gunun olmus yaaa su an cok heyecanlandimm.
benayimm babanin iyi olmasina cok sevindimm
yeni arkadaslarada merhabaaa

yanlış zamanlarda çalışıyor olabilirsin her kadın adetten sonra 14. günde çatlamaz mesela ben bi ay 30 bi ay 27 bu ay adetten sonra 20. günümde çatladım diğer aylarda çalışmayı erkenden bıraktığım için olmadığını düşünüyorum bu ay bırakmadım ama , akıntını kontrol et tabi varsa ovu testlerini al sen sana düşenleri yapta gerisini Rabbime bırak, hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin

kim ukala dedi anlamadım yaaaa nese kim dedi bilmym ama bilmedigimizi soruyoruz onlarda biliyosa söylüyo bizimde bildigimiz yada bilmedigimz şeyler olblyr hem bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp kim ne biliyosa burda konuşuyo anlatıyo bilemediklermizi ögrenyrz anlatınca ukalamı olunuyo yani neyseeeee bilemedim yaniiii

yawrucum senin biyerlerin açıkta kalmış olmasın o nasıl rüya öyle Allahım Yarabbim:)rüyanda falan mik mik yapıyon valla

Hehehe Ya mik mik i görmedim tabi beeeeee sadece hani yapmışız o yani o kadar delirmedim gııııı

bu aralar böyle şeyler görmemiz çok normal rüyaları iyiye yoruyoruz ve iyi oluyor inşallah

İnşallah balımmm gülüm dalım

sosyalimmmmm tamam alcammm düzenli bi şekilde her sabah yapıcam testleri dizicem yanyana
ayşemmmm tamamdır alıcamm sözzz 4 tane alıyım bari 5 çok yaa

rüya konusuna gelinceee bilinçaltı kesinlikleee

bende dün muhteşemde kahve içip durdular yaaa birsürü kahve fincanı gördüm dizip servis yapıyorum filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…