Kuzum senin bu kararsizligin bizi burda telef edecek heyecandan yaniburda aldığım eczane var çokta şeker iki bayan ama her ay alıyorum şimdi bide 4-5 diyince oyyy
sosyalim ben test yapmimmm olurmuuu
pazara kadar bekleyelim ne kaldıkiiiiiii
buda benden size o zaman
funda gir bir yere al çık senin gibi 10 larcası gidiyor çekinme
funddaaaa yada her birini farklı yerlerden all
burda aldığım eczane var çokta şeker iki bayan ama her ay alıyorum şimdi bide 4-5 diyince oyyy
burda aldığım eczane var çokta şeker iki bayan ama her ay alıyorum şimdi bide 4-5 diyince oyyy
sosyalcığım neden ukala diyelim cnm kim ne biliyorsa paylaşıyor burda bizde öğreniyoruz
ben pek birşey bilmiyorum devamlı soruyorum yeni başladık çünkü çocuk düşünmeye ve daha önce hiç ilgilenmedim bu konularda bilgisizim sizler paylaşmazsanız benim gibi bilgi sahibi olmayanlar ay öle mi olacak böyle mi olacak diyip yaptığımız şeyleri de yanlış yaparız
kızlaryaaa bugün rüyamda hamile oldugumu gördüm ne demek acebaaa ayyyy çok heyecanlandım yaaa
iyidir canım sen den naber yine enerjin yerinde galibabende şu yumurtlama testlerini okuyordum napsam alsammı acaba diye.
fundoş bugün gidip 5 tane test alıyorsun son kararım bu
fundoş bugün gidip 5 tane test alıyorsun son kararım bu
istediğin kadar sorabilirsin bildiğimiz kadar burda cevaplarız canım arada gözümüzden kaçabilir tekrar sor , burdaki kızların hepsi çok tatlıdır cevabını alırsın
bilinçaltın oyunda oynayabilir rüyalara çok takılma derim bentemennim inşallah hamile olduğunu gerçektede görmen
He valla bugün yine tavanlardayım şükürrr Vuuhuuuuu
Kızlar Rüyamda nasıl oluyorsa eşşimle mik mik yapıyoruz bebişimiz bende tutnamıyor yanı başımızda bi kız varmış ona tutunuyor :S güya benim vücudum müsait değilmiş o kızın göbeğini görüyorum bizim bebeğimizi taşıyormuş bi mutlu bi mutsuz oluyorum kıza gözümüz gibi bakıyoruz felan ay çok saçmaydııııııı
He valla bugün yine tavanlardayım şükürrr Vuuhuuuuu
Kızlar Rüyamda nasıl oluyorsa eşşimle mik mik yapıyoruz bebişimiz bende tutnamıyor yanı başımızda bi kız varmış ona tutunuyor :S güya benim vücudum müsait değilmiş o kızın göbeğini görüyorum bizim bebeğimizi taşıyormuş bi mutlu bi mutsuz oluyorum kıza gözümüz gibi bakıyoruz felan ay çok saçmaydııııııı
Başkan ne derse o itiraz yok
Al artık beeeeeeeeeeeeeeee
ceza olarak 10a çıkartalım başkanım almam diyip duruyo öyle yapalım biz buna
sosyalcığım neden ukala diyelim cnm kim ne biliyorsa paylaşıyor burda bizde öğreniyoruz
ben pek birşey bilmiyorum devamlı soruyorum yeni başladık çünkü çocuk düşünmeye ve daha önce hiç ilgilenmedim bu konularda bilgisizim sizler paylaşmazsanız benim gibi bilgi sahibi olmayanlar ay öle mi olacak böyle mi olacak diyip yaptığımız şeyleri de yanlış yaparız
Aynen öyle canım benim hele ben okadar bilgisizimki belkide bundan olmuyor benimde:) ovu testi falan hiç kullanmadım kesin ben yumurtlama günümü falanda kaçırıyorumdur.çevremdeki bi kaç kişiye sordum test falan alsammı yumurtlama günümü net bilmek için dedim insanlar da bana önceden test mi varmış yumurtlama gününde olmasada hamile kalınabiliyor falan diyorlar ben iyce cahil cüheyla karambole gidiyorum yaa:)
Aynen öyle canım benim hele ben okadar bilgisizimki belkide bundan olmuyor benimde:) ovu testi falan hiç kullanmadım kesin ben yumurtlama günümü falanda kaçırıyorumdur.çevremdeki bi kaç kişiye sordum test falan alsammı yumurtlama günümü net bilmek için dedim insanlar da bana önceden test mi varmış yumurtlama gününde olmasada hamile kalınabiliyor falan diyorlar ben iyce cahil cüheyla karambole gidiyorum yaa:)
Efendim sosyalcimmmtwinimmm
fundoşun kafası çok karıştı bırakalım nasıl istiyorsa öyle yapsın ama ben son kararımı söyledim tabii
yawrucum senin biyerlerin açıkta kalmış olmasın o nasıl rüya öyle Allahım Yarabbim:)rüyanda falan mik mik yapıyon valla
bu aralar böyle şeyler görmemiz çok normal rüyaları iyiye yoruyoruz ve iyi oluyor inşallah
gunaydinn herkeseeeyazilanlari anca okuyabildimm
hemen bende fikrimi soylemek istiyorumm. fundos bende sosyosla ayni dusunuyorummmmm testt alsanaahem 11. gunun olmus yaaa su an cok heyecanlandimm.
benayimm babanin iyi olmasina cok sevindimm
yeni arkadaslarada merhabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?