Aynen öyle canım benim hele ben okadar bilgisizimki belkide bundan olmuyor benimde:) ovu testi falan hiç kullanmadım kesin ben yumurtlama günümü falanda kaçırıyorumdur.çevremdeki bi kaç kişiye sordum test falan alsammı yumurtlama günümü net bilmek için dedim insanlar da bana önceden test mi varmış yumurtlama gününde olmasada hamile kalınabiliyor falan diyorlar ben iyce cahil cüheyla karambole gidiyorum yaa:)
Gunaydin aysecim nasilsingunaydinn herkeseeeyazilanlari anca okuyabildimm
hemen bende fikrimi soylemek istiyorumm. fundos bende sosyosla ayni dusunuyorummmmm testt alsanaahem 11. gunun olmus yaaa su an cok heyecanlandimm.
benayimm babanin iyi olmasina cok sevindimm
yeni arkadaslarada merhabaaa
kim ukala dedi anlamadım yaaaa nese kim dedi bilmym ama bilmedigimizi soruyoruz onlarda biliyosa söylüyo bizimde bildigimiz yada bilmedigimz şeyler olblyr hem bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp kim ne biliyosa burda konuşuyo anlatıyo bilemediklermizi ögrenyrz anlatınca ukalamı olunuyo yani neyseeeee bilemedim yaniiii
cnm bende kaç ay salladım öle olmuyor işte yumurtlama günlerimi denklemedim tutmadı
artık riske atmak istemiyorum
kesinlikle ukalalıkla hiç alakası yok bizler çoğu şeyi buralardan öğreniyoruz.
HeheheYa mik mik i görmedim tabi beeeeee sadece hani yapmışız o yani o kadar delirmedim gııııı
İnşallah balımmm gülüm dalım
gunaydinn herkeseeeyazilanlari anca okuyabildimm
hemen bende fikrimi soylemek istiyorumm. fundos bende sosyosla ayni dusunuyorummmmm testt alsanaahem 11. gunun olmus yaaa su an cok heyecanlandimm.
benayimm babanin iyi olmasina cok sevindimm
yeni arkadaslarada merhabaaa
kim ukala dedi anlamadım yaaaa nese kim dedi bilmym ama bilmedigimizi soruyoruz onlarda biliyosa söylüyo bizimde bildigimiz yada bilmedigimz şeyler olblyr hem bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp kim ne biliyosa burda konuşuyo anlatıyo bilemediklermizi ögrenyrz anlatınca ukalamı olunuyo yani neyseeeee bilemedim yaniiii
Efendim sosyalcimmm
sosyalimmmmm tamam alcammm düzenli bi şekilde her sabah yapıcam testleri dizicem yanyana
ayşemmmm tamamdır alıcamm sözzz 4 tane alıyım bari 5 çok yaa
rüya konusuna gelinceee bilinçaltı kesinlikleee
bende dün muhteşemde kahve içip durdular yaaa birsürü kahve fincanı gördüm dizip servis yapıyorum filan
kesinlikle ukalalıkla hiç alakası yok bizler çoğu şeyi buralardan öğreniyoruz.
Rüyada kahve fincanı görmek, rüya sahibinin fevri olduğuna, ön yargılar taşıdığına, kuruntuları ve endişeleri olduğuna delalettir. Rüya sahibi çok ani karar verip, olaylara karşı soğukkanlı yaklaşamadığı için büyük sıkıntılar yaşıyor demektir. Bu rüya onun bu huyundan vazgeçeceği şeklinde tabir edilir.
sosyalimmmmm tamam alcammm düzenli bi şekilde her sabah yapıcam testleri dizicem yanyana
ayşemmmm tamamdır alıcamm sözzz 4 tane alıyım bari 5 çok yaa
rüya konusuna gelinceee bilinçaltı kesinlikleee
bende dün muhteşemde kahve içip durdular yaaa birsürü kahve fincanı gördüm dizip servis yapıyorum filan
Gunaydin aysecim nasilsin
ayşemmm hoş geldin tansiyonu ölçtün mü kuzum :26: tşk ederim ayrıca benimle aynı fikirde olduğun için
kendi kendime ukala dedim
bugün adetten sonra kaçıncı gün :26:
ha şöyle yola gel bakayım
evet canım çok haklısın
koptum bu yoruma
ayşemmm hoş geldin tansiyonu ölçtün mü kuzum :26: tşk ederim ayrıca benimle aynı fikirde olduğun için
kendi kendime ukala dedim
bugün adetten sonra kaçıncı gün :26:
ha şöyle yola gel bakayım
evet canım çok haklısın
koptum bu yoruma
yuppiiyarin basliosun dimii
dun benimde canim kahve cekti hep yaa.birde yaninda lokumm
iyiyimm twoss sen nasilsinnnsenin bat ne zamannn
Allah iyiliğini versin senin tatlı ballı kaymaklı şey seni
Bilinc alti nasil bisey ya
Kizlar trt 1 de bir yayin var bebislerle ilgili bilgilendiren bi program inss
Ins Bizde hamis kaliriz böyle progrmlari izleriz
Aysecim eger firsati n varsa izle
yaa bugun anneme geldim cnm.annemin disarida isi var o yuzden yegene ben bakiyorum. aksam esim alacak tansiyon aletini. hemen aksam olcmeye baslariz. ins anlik tansiyon yuksekligidir sadece.
her zaman baskanimizin yanindayizz
Cnm bugun adetten sonra 10.gun toplmda 16. Gun
evetttttt ayyy çok heyecanlandımmmm
evet kuzummm lokumla şahane oluyooo benim kociş afyondan getirmiş kaymaklı fındıklı filan offff çok güzel
ben bu aralar aşırı yiyorummm kilo aldımıda hissediyorum pantolonlardan
nasılsın ayşemmmm varmı bi sıkıntı bulantı tamamen geçtimiiiii
actim cnm izliorum simdii.
sizde hamis kalacaksiniz canimm. zamani gelince hopp gobusler dolacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?