Ağlayakta gözden mi olak???

Bilmem olabilir

Allah gonlune gore versin canim. Oglusuna kardes gelir hemen ins. Sen icini ferah tut. Ikinci biraz nazli ve zamanini beklior demekki

ayyyy ağzını şapurtata şapurtata yemek yiyenlerden nefret ediyorum herifin biri burda bizimkilerden birini bekliyo fıstık mıstık yiyo bi iğrenç offf ağlıycam sinirdennnnn
çok gerginimmmmm

Oyyyy annemmmmmmmmmmmmmm kız sakin ol.. O da nasıl bi insan o ne biçim davranış La have çek boşver balım ya

ayyyy ağzını şapurtata şapurtata yemek yiyenlerden nefret ediyorum herifin biri burda bizimkilerden birini bekliyo fıstık mıstık yiyo bi iğrenç offf ağlıycam sinirdennnnn
çok gerginimmmmm

Ay bende oyle insanlarin agzina vurasim geluyor. Cik cnm sen ordan baska yere git. Bi lavoboya git yuzunu yika gel.

ayşemmm kız bi bizimki yanlışlıkla olmuyor
bafs32 pıhtıdaşım benim hoş geldin
fundoş yaptığın testlerin fotoğraflarını buraya atıyorsun bakıyoruz

periiii kızzz siz hangi bakanlığa bağlısınız bu haritaları hangi bakanlık düzenliyor bilirsin sen

Canımmm ben Elektrik kurumundayım TEİAŞ... Bu kurumun kamulaştırma servisindeyim..

günaydın bacılarım ben anca uyandım kahvaltı yaptım

sosyalim imza atmaya geldim

Yok kiz bizde nerde o sans

Sedo geldiii sedo nssilsin. Dun nasil gecti yavrum.bebis mesaj gonderdi mi

Canımmm ben Elektrik kurumundayım TEİAŞ... Bu kurumun kamulaştırma servisindeyim..
Bana bu haritLarla ilgilenen bakanlik lazim canim
günaydın bacılarım ben anca uyandım kahvaltı yaptım

sosyalim imza atmaya geldim
ooooo gunaydin biz gunun yarisini devirdik kiz
Ooohhhhhhh yaaaaaaaaaaaaa... Hoşgeldinnn tünaydın canım :)
İmza saati geçti devamsızlığa yazıldın yarım gün
bu seferlik af ciksin ama
Yok kiz bizde nerde o sans

Sedo geldiii sedo nssilsin. Dun nasil gecti yavrum.bebis mesaj gonderdi mi
Sorma ayse yinede hayirlisi

yine yetişemedim desene neyse yarım gün yarım gündür
Yok yok yerine gecebilirsin

Son düzenleme:
ben öğleden sonra çok gelemeyeceğim işlerim var çok kaynatmayın haa sonra oku yorum yap derken dizden düşüyorum bi de psikopat oluyorum

Bana bu haritLarla ilgilenen bakanlik lazim canim

ooooo gunaydin biz gunun yarisini devirdik kiz

bu seferlik af ciksin ama

Sorma ayse yinede hayirlisi

Yok yok yerine gecebilirsin

Canım benim bildiğim Türkiyedeki haritaların heppsiyle ilgilenen Ankara da sadece var "Harita Genel Komutanlığı".. Bahsettiğin buysa balım

bende kapılarımı silicem haftaya okullar tatile girince annem gelicek evi yağ dök bal yala yapmam lazım

Tamam sosyalimm. Bende birazdan gidecem gerci. Annem gelecek. Yemek falan hazirlayacaz

tamam canım kolay gelsin

Kız sen beni sınava mı çektin nedir

ya yok bugünlerde coğrafi işaretler haritası lazımda bana nerden bulacağımı bilemedim araştırmayada üşendim yoksa sınav falan yokk yani

bende kapılarımı silicem haftaya okullar tatile girince annem gelicek evi yağ dök bal yala yapmam lazım

sana da kolay gelsin yavaş yavaş üşütmeden yap bakalımm

anammmm işe geç kaldımm haydi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…