O tabidigi ben olmiyim kiz ogluma oyle gebe kalmistim ben :) aaahh simdi araki 2. Yi bulasinnn 10 haftaluk kalbi durdu melegimin ogkum abi olma hayallerinde gecen tine akluna dusmus bana aynen sole dedi anne Allah bana kardes yaratirsa bu sefer olnezse dogurmana izin verirse onu cok sevicem( kendomi bazen cok kotu hissediyorum haberlerde 3 cocuk annesi diyodu oglum diyo oooo 3 cocuk mu tabi anasi 2. yi doguramadi daha sasiriyo cocuk...bigunde bana diyo bak kadin bebek dogurmus sen bi cocugu doguramadin diye insallah Rabbim saglikli bir kardes nasip eder ben 2. Bebekte anladim oglumun nasil bir mucize pldugunu Rabbum kimseyi evlad hasretiyle sinamasin kimsenin kucagini bos koymasin oglum en buyuk tesellim ama oda kardes istiyor keske elimde olsa ama degil iste dilerim Rabbim dualarimizikabul eder
ayyyy ağzını şapurtata şapurtata yemek yiyenlerden nefret ediyorum herifin biri burda bizimkilerden birini bekliyo fıstık mıstık yiyo bi iğrenç offf ağlıycam sinirdennnnn
çok gerginimmmmm
ayyyy ağzını şapurtata şapurtata yemek yiyenlerden nefret ediyorum herifin biri burda bizimkilerden birini bekliyo fıstık mıstık yiyo bi iğrenç offf ağlıycam sinirdennnnn
çok gerginimmmmm
ayşemmm kız bi bizimki yanlışlıkla olmuyor
bafs32 pıhtıdaşım benim hoş geldin
fundoş yaptığın testlerin fotoğraflarını buraya atıyorsun bakıyoruz
periiii kızzz siz hangi bakanlığa bağlısınız bu haritaları hangi bakanlık düzenliyor bilirsin sen
günaydın bacılarım ben anca uyandım kahvaltı yaptım
sosyalim imza atmaya geldim
ayşemmm kız bi bizimki yanlışlıkla olmuyor
bafs32 pıhtıdaşım benim hoş geldin
fundoş yaptığın testlerin fotoğraflarını buraya atıyorsun bakıyoruz
periiii kızzz siz hangi bakanlığa bağlısınız bu haritaları hangi bakanlık düzenliyor bilirsin sen
Ooohhhhhhh yaaaaaaaaaaaaa... Hoşgeldinnn tünaydın canım :)
İmza saati geçti devamsızlığa yazıldın yarım gün
günaydın bacılarım ben anca uyandım kahvaltı yaptım
Bana bu haritLarla ilgilenen bakanlik lazim canimCanımmm ben Elektrik kurumundayım TEİAŞ... Bu kurumun kamulaştırma servisindeyim..
ooooo gunaydin biz gunun yarisini devirdik kizgünaydın bacılarım ben anca uyandım kahvaltı yaptım
bu seferlik af ciksin amaOoohhhhhhh yaaaaaaaaaaaaa... Hoşgeldinnn tünaydın canım :)
İmza saati geçti devamsızlığa yazıldın yarım gün
Sorma ayse yinede hayirlisiYok kiz bizde nerde o sans
Sedo geldiiisedo nssilsin. Dun nasil gecti yavrum.bebis mesaj gonderdi mi
Yok yok yerine gecebilirsinyine yetişemedim desene neyse yarım gün yarım gündür
işte çok bilmediğim için yanıltmak istemiyorum seni kuzu
ovu testleri eczanede pahalı oluyor canım netten alsan daha iyi olur
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html
burada gerekli bilgiler var canım az araştır takıldığın yer olursa konuşuruz
Bana bu haritLarla ilgilenen bakanlik lazim canim
ooooo gunaydin biz gunun yarisini devirdik kiz
bu seferlik af ciksin ama
Sorma ayse yinede hayirlisi
Yok yok yerine gecebilirsin
Canım benim bildiğim Türkiyedeki haritaların heppsiyle ilgilenen Ankara da sadece var "Harita Genel Komutanlığı".. Bahsettiğin buysa balım
ben öğleden sonra çok gelemeyeceğim işlerim var çok kaynatmayın haa sonra oku yorum yap derken dizden düşüyorumbi de psikopat oluyorum
süpersin periiiiiiiiiiiiiiiiaradığım sorunun cevabı işte buuu
Tamam sosyalimm. Bende birazdan gidecem gerci. Annem gelecek. Yemek falan hazirlayacaz
Kız sen beni sınava mı çektin nedir
bende kapılarımı silicemhaftaya okullar tatile girince annem gelicek evi yağ dök bal yala yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?