- 18 Nisan 2009
- 5.291
- 2.269
- 248
![]()
tamam beeeee
Çişini tutuyon demi kuzuu hadi yapp bian onceee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
tamam beeeee
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
evet test yapcam ama sağlıklı değil deneme amaçlı bugünki
Çişini tutuyon demi kuzuu hadi yapp bian onceee![]()
şaka yaptım kuzum ya asıl ben davul gibi olacam bu gidişle sonrasında da verebilecek miyim acaba ben babama çekmişim çünkü onun gibi olursam vay benim kocişimin haline![]()
öyle fakirhaneye can kurban fundoşummmyok kız yazları orda
bi fakirhanemiz var orda
ayyy nasıl güzel hemde huzur başka bişey yok inekler koyunlar tarlalar deniz
![]()
evett melemenn olurr ımmmm
evet ayşem fotoları facede görmen daha makbul![]()
benim face im vardi kuzucan. sonra butun fotolari sildim kapadim. simdi face imi acsam bile bombos
fatmacan bol bol dinlen. senin ilacin dinlenmee
fundoss alemsinnsonra diyetisyene gidersin. artik herseyin cozumu varr.
![]()
yaa fundos sen beni oldureceksinnkiz o kemigini nasil bi yere carpmayi basardin
![]()
öyle fakirhaneye can kurban fundoşummm![]()
tamam yeni şifre oluşturup yine açsaann :82: tekrar yüklesenn fotoo olmaz mı ayşem![]()
yahu çarpmadımmm nasıl çarpim çarparsın ağrır ya öle bi ağrı benzetme yaptımmorarmış gibi ağrı yani oluyomu sizde aaaa
![]()
minik yaramaz olursa eritir biziiiii
Bende oluyo bazen fundoşşş boyle biyere çarpmişim gibi ama aslinda çarpmamişim gibii![]()
yahu çarpmadımmm nasıl çarpim çarparsın ağrır ya öle bi ağrı benzetme yaptımmorarmış gibi ağrı yani oluyomu sizde aaaa
![]()
inşallah minnoşlarımızla gideriz bigün canommmmtemiz havadan faydalanırlar
instagram varya açmaz bence![]()
kız fundoşş onuda belirtiden saymıyosun dimi seennkocişin gece uykuda çarpmıştır kemiğine
aahhhh inşallah gideriiizz![]()
aa dalga geçiyorlarrrrrr napim ayol başka belirti yok hiçbişey yok arıyom bende![]()
ya sanki kesin tanı konursa psikolojik olarak daha da kötüleyecem gibi geliyorbide dün benim için gerçekten çok zor bi gündü ağrıdan uyuyamıyorum tüm gün lavabodaydım ayşemin bulantıdan ne çektiğini dün çok iyi anladım
![]()
Insallah gecici bi durumdur ve duzelir cokk uzuluyorummm
Gunluk kac ped kullaniyosun kuzum yok insan kendini bilir var bi sorun((
fundoşş annenler keşandamıı istanbulda değil miiiayy orası da çok güzeldiir... kız akşam melemen mi yapsamm kolay ama lezzetli birşeyler arıyorum yiyecek
tamam yapıcam, inşallah haftaya birlikte![]()
evet canım yapmaya çalıştım beceremedim kısa zamanda yine denicem , bu arada ayşemm face açsann sosyall sendee sadece bizim içinn
fatmacım canım çok geçmiş olsun , hamileyken ağrılar ne zor oluyor
ama gitmemezlik yapmaahiç durma bile hemen git
sedom saçlarını kestinmiiiii kararsızdın en son
arama kuzum yazayım hemen sanaa , hıçkırık tuttumu bak o belirtii , bideeeosurmaak
![]()
yok fundoşum yaa kestiremedimama çok istiyorum
ben fundaya küstüm ayrıca testinede yorum yapmayacağımburdan belirteyimde
![]()