• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer

değişiyor kuzu benim ki ya ilk 2 gün 4-5 tane sonraki günlerde azalıyor tabi ped sayısı, hemen endişelenme dur bakalım doktor sana gerekli açıklamayı yapar:26:

sedoşum açsam benimkiyle papaz olurum :22: böyle iyi canım sizleri ben kalp gözüyle görüyorum:53:

amanın o zaman uzak dur :29: tamam canom :54:

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer

değişiyor kuzu benim ki ya ilk 2 gün 4-5 tane sonraki günlerde azalıyor tabi ped sayısı, hemen endişelenme dur bakalım doktor sana gerekli açıklamayı yapar:26:

sedoşum açsam benimkiyle papaz olurum :22: böyle iyi canım sizleri ben kalp gözüyle görüyorum:53:

sağol canım benim Allah razı olsun:16::16:

kafan dağılsın diye söyledimmmm belirti arama diyeeeeee uzatacaktım ama dayanamadımmmm :9::9::9:

:32::32::32: çok korktum küstün diyeee ohhh çok şükür tamam kız belirti aramayacam nasılsa regl belirtileride yokkk kafam rahat olmalı demi
akşamki testide çok merak ediyom haaa zamanla heyecan bastı :1:

:32::32::32: çok korktum küstün diyeee ohhh çok şükür tamam kız belirti aramayacam nasılsa regl belirtileride yokkk kafam rahat olmalı demi

deliii ben hiç size küser miyimmm :29::29::29: akşamki testte muhtemelen çift çizgi göreceksin hemen heyecanlanma yarın ki ve daha sonra ki testler bizim için önemlii

haydi fundoş haydi fundoş haydiii tam zamanı tam zamanı şimmddddiiiiiiiii :32:

Kigizzz ben de heycanliyimm gerci test icin erken ama belli olmaz tabii

deliii ben hiç size küser miyimmm :29::29::29: akşamki testte muhtemelen çift çizgi göreceksin hemen heyecanlanma yarın ki ve daha sonra ki testler bizim için önemlii

haydi fundoş haydi fundoş haydiii tam zamanı tam zamanı şimmddddiiiiiiiii :32:

negatif görenlerde var kız burda okudumda oyüzden korkuyom

:124:

haftaya bugün hamile olduğuma emin olmak istiyorummmmmm :16:

Back
X