• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ayy bilmiyorum ki kuzum ya çok mu stress yapıyoruz ondan mı acaba :26:

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer

değişiyor kuzu benim ki ya ilk 2 gün 4-5 tane sonraki günlerde azalıyor tabi ped sayısı, hemen endişelenme dur bakalım doktor sana gerekli açıklamayı yapar:26:

sedoşum açsam benimkiyle papaz olurum :22: böyle iyi canım sizleri ben kalp gözüyle görüyorum:53:

Gunluk mu 4 5 ped kullaniosun? Yoksa 2 gundemi 4 5 anlamdim cnm

neeeeeeeeeeeeee :60: :60: kofikkkkkk :9::9:

:52::52::52:
ev biraz kalabalik o yuzden takip edemiyorum sizi.fundam yanlis anlamisim kusura bakma:1:
bu aksamda disarda isimiz var ama telden takip edecem seni fundomm:23:
hadii hemen git evinee:16:

reyting rekorları kırıyorsun fundoşşş :52::52:

tamam canım grşrz dikkat et kendine:3: bende randevu aldım nörolojiden yarın 14.30 da gidecem bakalım ne diycek doktor:44:

hiçbi şey çıkmayacak aslan gibi gidip aslan gibi geleceksin :32::32::32:

Gunluk mu 4 5 ped kullaniosun? Yoksa 2 gundemi 4 5 anlamdim cnm

günlük canım :26:

ayşemmm
sen dün doktora gitmiş miydin geçmişi çok okuyamadım da:17::17:

gittim cnm. bebisi gorduk. sadece tansiyonum biraz yuksek cikti. onun icinde hergun tansiyonumu olctiurecem. onun disinda simdilik ters giden birsey yok cok sukur.
seninde bas agrilarin gecer ins hemen, ilk 3 ay agir geciyor iste. sonrasinda hicbir seyin kalmaz ins.

gittim cnm. bebisi gorduk. sadece tansiyonum biraz yuksek cikti. onun icinde hergun tansiyonumu olctiurecem. onun disinda simdilik ters giden birsey yok cok sukur.
seninde bas agrilarin gecer ins hemen, ilk 3 ay agir geciyor iste. sonrasinda hicbir seyin kalmaz ins.

kalp atışlarını daha önceden duymuştunuz dimi canım :44:çok şükür canım iyi olmanıza çok sevindim:52::52: tansiyonuna da dikkat et limon,sarımsak tansiyonu düşürüyo diye biliyorum onlardan tüketmeye çalış :34: bende pazartesi günü test yaptıracam doktorun istediği testler vardı çarşamba günü de kontrole gidecez o zaman görecez bebişimizi inşallah:16: bide bizde kan uyuşmazlığı var doktora söylemeyi unutmuştum onuda söyliycem sorun çıkmaz inşallah:16:

kalp atışlarını daha önceden duymuştunuz dimi canım :44:çok şükür canım iyi olmanıza çok sevindim:52::52: tansiyonuna da dikkat et limon,sarımsak tansiyonu düşürüyo diye biliyorum onlardan tüketmeye çalış :34: bende pazartesi günü test yaptıracam doktorun istediği testler vardı çarşamba günü de kontrole gidecez o zaman görecez bebişimizi inşallah:16: bide bizde kan uyuşmazlığı var doktora söylemeyi unutmuştum onuda söyliycem sorun çıkmaz inşallah:16:

kalp atislarini 7 haftalikken duymustuk cnm. simdi kontrole gittim sadece.evet onlar dusuruyor cnm.
sende kan uyusmazligini soyle cnm. onun icin igne yapiyordu galiba doktor.
hadi pazarteside senin hayirli haberlerini alacazz:16:
fundos su anda testini almistir,hala yoldadir:9:

birde doktor senden hangi testleri istemisti cnm?

kalp atislarini 7 haftalikken duymustuk cnm. simdi kontrole gittim sadece.evet onlar dusuruyor cnm.
sende kan uyusmazligini soyle cnm. onun icin igne yapiyordu galiba doktor.
hadi pazarteside senin hayirli haberlerini alacazz:16:
fundos su anda testini almistir,hala yoldadir:9:

evet canım iğne yapıyolarmış ablamlarda da vardı onunda hamileliği zor geçmişti yarın bide aile hekimine gidecem kayıt yaptırayım orayada :44:onun sonucu da çok merak ediyorum ben klomen ve iğne fayda göstermiştir o da bebişine yada bebişlerine kavuşur inşallah:52::52:

selam kızlaar iyi akşamlar... herkes iyidir umarım...

normalde bu saatlerde yolda olurum da bugün nöbet günü nefret ediyorum ama 8 e kadar çalışmak zorundayım... yani 8 e kadar bende burdayım :) ayrıca tam gününde nöbetim denk gelmiş... ne yalan söyleyim heyecanla fundayı bekliyorum :)

normalde bu saatlerde yolda olurum da bugün nöbet günü nefret ediyorum ama 8 e kadar çalışmak zorundayım... yani 8 e kadar bende burdayım :) ayrıca tam gününde nöbetim denk gelmiş... ne yalan söyleyim heyecanla fundayı bekliyorum :)

slm canım biz iyiyiz sen nasılsın kolay gelsin bu arada:34:

Hosgeldinn ve kolay gelsinnn
Evett ben de habire sayfa yeniliyorumm beklemedeyizz

hoş geldin canım iyiyiz çok şükür uğraşmaya devam:6:

Back
X