Iyi aksamlar kızlar
Iyi aksamlar hosgeldin canim..
Merhaba hosbulduk daha once karsilasmadik sanirim
canim cok guzel yazmissin cok sagol Rabbim buyuktur hep ona sigindim insallah sesimi duyarKiyamam sana..
Neden kendini harab ediyorsun ?
Allahin bildigi senin bilmedigin bir gun var ve bir sebep var..
Sen hayirlisiyla istemiyor musun ? Iste o hayirli gun bugun degil o yuzden olmuyor..
Ama bu demek degil ki hic anne olamayacaksin..
Neyin oldugunu bilmiyorsan eger bi kontrole gidip baktir, en azindan icin rahat eder gerisi Rabbime kaldi dersin..
Ben oyle yapiyorum Tam 2 senedir istiyorum bende.. dogru duzgun tedaviye baslayali 1 sene oldu sayilir..
Bebegin yaratilmasi zaten bir mucize degilmidir
O spermlerin rahimden gecip tuplere ilerlemesi yumurtayla bulusmasi olaganustu birsey elbette..
Allahin ozel gucleri sayesinde oluyor vucudumuzdaki butun olaylar.
Allah ilk once Hz Ademi yaratmis ve onun cani çok skldIgI yalniz kaldigi icin onun kaburga kemigindeki butun hucrelerden de Hz Havva yi yaratmis..
Allah senden dua bekliyor bu sekilde kendini hirpalaman dopru degil..
Sen mantikli dusun ayakta ol ki bedenin de buna cevap versin, stresten uzak durmalisin..
Ve unutma Allah bir annenin evladina olan merhametinden daha merhametlidir.. Uzulme olur mu olacak insAllah..
olmuyorki kuzum kafami bosaltamiyorum yinede deniyicegimcanımm kıyamam elbette Allahın insanlara verdiği vermediği herşeyde bi hayır vardır. Hayırlı olan zamanı bekliyorsun sen de bu dediklerin engel değil hamileliğe elbette seninde bebeğin olacak. Ama ilk önce insanlara müjde verememe stresi olmayacak, düşüncesini at kafandan. Rahatla biraz kafanı boşalt
Allah kimseyi cok bekletmezsin herkese tatdirsin insallah annelik duygusunuaminn canım kısa zamanda inşallah gelir miniğin ,
yaşın kaç canım, bu kadar üzme kendini...10 sene bekleyen arkadaşı biliyorum
Anneliği Allahın izniyle hayırlı evlatlarla yaşayalım canımmhepiiimiiiz
karamsarim dimi arkadasim evet 89 luyum canim evlendikden bugune istiyoruz olmuyor insallah Rabbim nasib eder evlat bizedeserçem yaa ne kadar karamsarsın daha yaşın çok genç sanırım 89 lu isen birde yeni evlisin
inşallah tez zamanda bebişin olur canım benim yaaa
canim arkadasimserçem canım arkadaşım ağlamakla bazı şeyler gerçekleşmiyor malesef seni çok iyi anlıyorum bende çok ağlıyorum kendimi harap ediyorum yok yok olmuyor ilaçla bile yumurtalarım büyümedi bu ay okadar yıkıldımki doktorun yanından çıktım ağla ağla bir hal oldum allahım bizide bu şekilde sınıyor yapılacak bişey yok çok acı ama dua etmekten başka tedavi olmaktan başka çare yok allhımın gönlü olsun ve evlatlarımızı versin hayırlısıyla inş kendini üzme sen tadavi oluyormusun şuan kuzum
daisydt32895 .!.:slm kızlar nabersiniz bakalımmm
insallah bitanem Allah hepimize yardimci olsunSercem gecmis olsun kuzum burdaki herkes sabirla bebegini bekliyor umarim herkes hayirlisiyla bebegine bir an once kavusur
inşallah olur ezocum
istikrarla uygulayın hiç şaşmadan sabrederek, dua ile Allah boş çevirmez ellerinizi
Aralıkda 1 yıl olacak canımkeşke canım sen ne zamandır istiyosun
Merhaba pollenmerhabakızlar nasılsınız bakalım
ama ben yeni gelmiştim nereye
sedommmm bu bizim tatlı cadımız nerde yaw :103:
en iyisini yapmış oluruz canım
:118: Ayşenur nerede yaa
aynı anda sormuşuz canım :))
en son ağrısı vardı eğilirken bile zorlandığını söyledi iyidir inşallah
Oyyy kıyamammmmm kuzuma yaaaa inşallah bebiştendir ağrısı
acaba üşüttümü çok faal olmaktan
inşallah bebiştir bitanemmm :))
çokta yakışır haa çıtı pıtı narin kızımıza
anaaa benim aspiratörde bozuk daha dorusu üstteki komşu kızdı ne yapsan bana geliyo kokusu sorun var dedi çalıştıramıyom ondan sebep
ben aradım söledim ımmmm yapalımmmm ama küçük tüp alıyom balkonda yapalım demezmi bi k. tüpümüz eksiti dedim iş çıkarma
kızzz ayşem bende öle oluyom inankiiii
ama bende vınnnnnnnnnnnn
akşam görüşürüzxxzzz
Ya neden kimse yok ama buralarda
merhabakızlar nasılsınız bakalım
oyy ballarimm nasilda dusunmusler benii yerim sizii
iyiyim canlarim agrilarim gecti sukur. misafirler vardi. onlarla ilgilendim.
topik baya renklenmis yeni isimler gelmis. yeni gelenlere hosgeldinnn
sizde ne var ne yok?
sed sen simdi yrn ogrenecek misin sonucuu
oyy ballarimm nasilda dusunmusler benii yerim sizii
iyiyim canlarim agrilarim gecti sukur. misafirler vardi. onlarla ilgilendim.
topik baya renklenmis yeni isimler gelmis. yeni gelenlere hosgeldinnn
sizde ne var ne yok?
sed sen simdi yrn ogrenecek misin sonucuu
Sen nezaman öğreneceksin peki
ayşecanıım , yeriniz olmadığınız zaman çok belli ediyor canlarım
inşallah bebişin ağrıtmıştır
yarın değil canım perşembe , amaa ben eve gelir gelmez yaptım test, pembe silik çizgi mizgi yok ,ama beyaz çizgi gibi birşey vardı :26:hiç birşey anlamadım, en iyisi perşembe gününü beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?