fotoyu atsin yorum yapalimm
halay grubunu hazirda bekletin kizlarr[/QUOTE
Hamile olalar halay cekmesin ama
cnm sen hormanlarina baktirmis miydin?
bu ara cok bereketliyiz masallahh
halay grubunu hazirda bekletin kizlarr[/QUOTE
Hamile olalar halay cekmesin ama
evet hamile olanlara ilk 3 ay halay yasakk
hele bi halay cektiklerini goreyimm
Her dr.a gittiğimde bakıyorlar normal çıkıyor cnmbende anlamadım ama inş aralıkdada biz deriz hamileyim diye
Sedoooooooo pembe cizgimiiiiiiiii
Kiz sedada mi hamile
halay grubunu hazirda bekletin kizlarr
ins tatlim hayirlisiylaa.
zamanini bekliyor sadece.
Hadi hayirlisi insallah canim 2 gun sonra mujdeli haberlerini bekliyoruz o zamancanımm yok koyamadım fotoyu telefona çektim olmadı
kızlar henüz belli değil birşey yok , ilk yaptığım 5 dak. içinde beyaz bir şey vardı bayağı 10-15 dk baktık eşimle yok pembe silik bile değildi aradan 2 saat geçti baktım şimdi pembe olmuş ama büyüük ihtimalle bozuluyor test , o yüzden hiç umutlu değilim perşembe günü belli olur :)))
Hosgeldin ne yapiyorsun nasilsin kiz gorusmeyeliBiri halay mı dedi :)))
valla kızlar iki gündür doğru dürüst gelemedim okuyamadım bile almış başınızı gitmişsiniz bacılar :) azcık bizi düşünün
yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler..
canımm yok koyamadım fotoyu telefona çektim olmadı
kızlar henüz belli değil birşey yok , ilk yaptığım 5 dak. içinde beyaz bir şey vardı bayağı 10-15 dk baktık eşimle yok pembe silik bile değildi aradan 2 saat geçti baktım şimdi pembe olmuş ama büyüük ihtimalle bozuluyor test , o yüzden hiç umutlu değilim perşembe günü belli olur :)))
Hadi hayirlisi insallah canim 2 gun sonra mujdeli haberlerini bekliyoruz o zaman
neysee zaten persembe ogrenicezzz
ama sonradanda pembis cizgi cikarmikii:44: test bozulsa bilee:44:
Hosgeldin ne yapiyorsun nasilsin kiz gorusmeyeli
Benmi oluyom ooooo
kizzz profile girince aysenurumun yazisini girup oraya dalmisim burasi diye orayi okumusum meger baska topicde hamiss varmis
2 saat geçti şimdi pembe silik çizgi :44: bozulmuş oluyor değil mi
Bende giremiyorum kocamada kustum 5 yildizli otelde bi tek ben odadayim herkes eglencede bende sizin yaniniza geldim burada daha cok egleniyorumİyiyim canım adet oldum bekliyorum bakalım.. Güzdü işlerim çok yoğun giremiyorum ama akşam takipteyim..
Artık bide senden güzel haber alalım değil mi
valla cnm ben yaptigimda beyaz cizgi bile cikmiyodu hicc.
hadi sende hamiss ol kizzz :118:
Bende giremiyorum kocamada kustum 5 yildizli otelde bi tek ben odadayim herkes eglencede bende sizin yaniniza geldim burada daha cok egleniyorum
Bende giremiyorum kocamada kustum 5 yildizli otelde bi tek ben odadayim herkes eglencede bende sizin yaniniza geldim burada daha cok egleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?