Ağlayakta gözden mi olak???

Sedoooooooo pembe cizgimiiiiiiiii

Kiz sedada mi hamile

fotoyu atsin yorum yapalimm

halay grubunu hazirda bekletin kizlarr

canımm yok koyamadım fotoyu telefona çektim olmadı

kızlar henüz belli değil birşey yok , ilk yaptığım 5 dak. içinde beyaz bir şey vardı bayağı 10-15 dk baktık eşimle yok pembe silik bile değildi …aradan 2 saat geçti baktım şimdi pembe olmuş ama büyüük ihtimalle bozuluyor test , o yüzden hiç umutlu değilim perşembe günü belli olur :)))

Biri halay mı dedi :)))

valla kızlar iki gündür doğru dürüst gelemedim okuyamadım bile almış başınızı gitmişsiniz bacılar :) azcık bizi düşünün

yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler..

Hadi hayirlisi insallah canim 2 gun sonra mujdeli haberlerini bekliyoruz o zaman

neysee zaten persembe ogrenicezzz

ama sonradanda pembis cizgi cikarmikii:44: test bozulsa bilee:44:

Hadi hayirlisi insallah canim 2 gun sonra mujdeli haberlerini bekliyoruz o zaman

neysee zaten persembe ogrenicezzz

ama sonradanda pembis cizgi cikarmikii:44: test bozulsa bilee:44:

işte bende size onu soruyorum canlarıım beyaz bir çizgi vardı ilk 5 dk içinde sanki yeri belli eder gibi acaba normal bütün
testlerde de böyle mi hiç bilgim yok :26:

Geldimmmmm
foto yok haaa neyse ozmn persembe kesin sonuc alacaz nasilsa az sabir
yaaa sosyal sen neden yapmiyorsun test cok gecikti seninde

İyiyim canım adet oldum bekliyorum bakalım.. Güzdü işlerim çok yoğun giremiyorum ama akşam takipteyim..

Artık bide senden güzel haber alalım değil mi
Bende giremiyorum kocamada kustum 5 yildizli otelde bi tek ben odadayim herkes eglencede bende sizin yaniniza geldim burada daha cok egleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…