Ağlayakta gözden mi olak???

sedoş çok zor oluyorrrrr sende başlarsan eğer inş. hamişsin gerek kalmaz bu arada

ya kızlar bu soğan kürü kist yaparmıymış bilen varmı bal tarçın ç.otunu duydum da bunu bilmiyom

yapmayı düşünüyorum fundacanımmm zor olsa da ama emin değilim :26:

belki de hepten bırakırım her şeyi akışına yum. gününü bile takip etmeden, benim işim belli olmaz :85:

ozamaaan ben soğan suyumdan çok umutluyummmmm

olmadı 10 günlük kürüde uygulayacam bidahaki aya bu sene hamişimmmmmmmmmm

yapmayı düşünüyorum fundacanımmm zor olsa da ama emin değilim :26:

belki de hepten bırakırım her şeyi akışına yum. gününü bile takip etmeden, benim işim belli olmaz :85:

içmeye alışıyon da yapması etmesi sıkıcı

bende öle düşünüyom dr. gidince sorun yok derse herşeyi bırakıcam başka şeylere yoğunlaşcam

sedommmm bu bizim tatlı cadımız nerde yaw :103:

selam..
başlık çok güzel..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlar soğan suyunu nasıl kullanıyosunuz hangi gün başladınız içmeye herkes bişey söylüyor yanlış olmasın..:26:

Oyyy kıyamammmmm kuzuma yaaaa inşallah bebiştendir ağrısı
acaba üşüttümü çok faal olmaktan

selam..
başlık çok güzel..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlar soğan suyunu nasıl kullanıyosunuz hangi gün başladınız içmeye herkes bişey söylüyor yanlış olmasın..:26:

Amin canım inşallaaaah hepimize..
valla ben adet biter bitmez başladım bi arkadaşımda adetliyken herkes farklı
ama saraçoğlunun demesine göre adet bittikten 7 gün sonra başlanıp 15 gün günde 2 defa içeceksin bir orta soğanı kaynayan içme suyuna atıp ( 4-6 parçaya ayırıp ) 5 dk kaynatacaksın sonra ılıtıp içeceksin aç karna

çok teşekkür ederim canım..
benim şuan 9 gün oldu biteli başlasammı acaba geçmi kaldım vakit kaybetmek istemiyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…